Kitchen4All レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super tevreden over kitchen4All Uden. We wilden een kookeiland en een bijkeuken. Omdat het kookeiland midden in de woonkamer zou komen begrepen ze direct dat het meer meubelstuk dan keuken uit moest s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ben ontzettend tevreden over dit bedrijf! Vanaf het eerste gesprek werd er goed met mij meegedacht en kwamen ze met creatieve ideeën waar ik zelf niet aan had gedacht. Alles was tot in de k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met onze nieuwe keuken via Kitchen4All. De service in de winkel was heel prettig, waarbij ruim de tijd werd genomen en we van goede uitleg, adviezen en t... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

We werden vriendelijk ontvangen door Hans, die snel met ons mee dacht. Hierna heeft Fuat deskundig de eerste tekeningen genaakt en wees ons op zaken die we bij andere keukenzaken niet hadden gehoord.... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. キッチン家具店
  2. キッチン用品店

Kitchen4All について

当該企業による記述

Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen. Wij zijn de keukenwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze keukens van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe keuken kunnen doen. Door deze manier van werken, creëren we keukens waar onze klanten én wij zelf alleen maar trots op kunnen zijn.

4All gewoonten

Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:

• Actuele keukentrends

• Persoonlijke betrokkenheid

• Direct de scherpste prijs

• Complete ontzorging

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.

Maak een afspraak

Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.

Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 283

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Wij zijn goed geadviseerd door Bas

Wij zijn goed geadviseerd door Bas. Gisteren is onze nieuwe keuken geplaatst en het resultaat is prachtig.

Beste Anja,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Deventer! Fijn om te lezen dat jullie goed zijn geadviseerd door Bas. Mooi dat de keuken snel geleverd is en dat het resultaat prachtig is geworden. Geniet ervan!

5つ星のうち5の評価

Fijn meegedacht en alles is soepel…

Fijn meegedacht en alles is soepel verlopen, top keuken!

Beste Thom,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Deventer! Fijn om te lezen dat er goed is meegedacht en dat de wensen binnen het bestaande budget gerealiseerd konden worden. Dat maakt het traject een stuk prettiger. Mooi dat jullie zo goed zijn geholpen. Geniet van het eindresultaat!

5つ星のうち5の評価

Uitstekend advies van meedenkende verkoper

Uitstekend geholpen door een meedenkende verkoper, die er voor zorgde dat de wensen binnen het bestaande budget gerealiseerd kunnen worden.

Beste Hans,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Rotterdam! Fijn om te lezen dat er goed is meegedacht en dat de wensen binnen het bestaande budget gerealiseerd konden worden. Dat maakt het traject een stuk prettiger. Mooi dat jullie zo goed zijn geholpen. Geniet van het eindresultaat!

Uitstekende service

Fijn geholpen om de wensen die er waren te verwezenlijken. Er wordt goed meegedacht en je krijgt gelijk een goed 3D beeld inclusief het echte materiaal te zien. Uitstekende service naderhand.

2026年3月4日

Beste Inge,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Leeuwarden! Fijn om te lezen dat jullie goed zijn geholpen bij het realiseren van jullie wensen. Mooi dat er is meegedacht en dat het 3D ontwerp samen met de materialen meteen een duidelijk beeld gaf. Goed om te horen dat ook de service naderhand uitstekend is. Geniet van het eindresultaat!

5つ星のうち5の評価

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij…

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Kitchen4all Hoogeveen door Jan Maarten. Vanaf het eerste gesprek nam hij alle tijd voor ons en luisterde hij echt naar onze wensen. Hij dacht actief mee over de indeling, materialen en praktische oplossingen, waardoor we tot een keukenontwerp zijn gekomen dat perfect bij ons past.

Wat we vooral waardeerden is zijn eerlijke advies en duidelijke uitleg. Geen druk, maar rust en vertrouwen. Jan Maarten heeft veel kennis van zaken en weet precies waar hij over praat. Hij combineert commercieel inzicht met oprechte betrokkenheid.

Dankzij zijn begeleiding kijken wij met een heel goed gevoel terug op het hele traject. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken!

2026年3月3日

Beste Martijn,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Hoogeveen! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat er echt naar jullie wensen is geluisterd. Mooi dat er samen is gekeken naar een indeling en oplossingen die goed passen en dat het advies duidelijk en eerlijk was. Fijn ook dat het hele traject een goed gevoel heeft gegeven.

Aanrader!

Wat een mooie winkel zeg!
Je wordt hier echt super goed geholpen. Er wordt echt naar je geluisterd en ze denken heel fijn mee met een passend advies. Ze maken een 3D tekening zodat je er een beter beeld bij krijgt hoe het plaatje er in het geheel uit ziet!
Echt iedereen aan te raden!

2025年9月5日

Beste Anne,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Hoogeveen! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad. Mooi dat je goed geholpen bent en dat er echt naar je wensen is geluisterd. Fijn ook dat er met je is meegedacht en dat het 3D ontwerp helpt om een duidelijk beeld te krijgen. Dat maakt keuzes een stuk makkelijker. Geniet van het eindresultaat!

5つ星のうち5の評価

Heel blij met ons nieuwe keuken en vloer!

Wat zijn wij ontzettend blij met onze nieuwe keuken en vloer van Kitchen4all! Vanaf het eerste gesprek met Robbin voelden we ons direct welkom. Hij nam alle tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en dacht echt met ons mee. Dankzij zijn deskundige advies hebben we nu een keuken die niet alleen heel mooi is, maar ook zeer praktisch is ingedeeld met veel lades en een kookeiland! De communicatie was top en afspraken werden netjes nagekomen. Ook de montage verliep vakkundig en zorgvuldig. Robbin en zijn team leveren echt kwaliteit en service op hoog niveau. Wij raden dit bedrijf absoluut aan!

2026年3月2日

Beste Klaas,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Leeuwarden! Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken en vloer van Kitchen4All. Mooi dat het eerste gesprek goed voelde en dat er echt is meegedacht over jullie wensen. Top dat het ontwerp praktisch is geworden met veel lades en een kookeiland. Fijn ook dat de communicatie soepel verliep en dat montage zorgvuldig is uitgevoerd. Geniet van het eindresultaat!

Ontzorgd van A tot Z!

Ontzorgd van A tot Z!
Er wordt alle tijd genomen om je keuken uit te zoeken naar eigen idee maar tevens worden er goede tips gegeven. Levering in samenwerking met een door Kitchen4all aanbevolen aannemer verliep vlekkeloos exact op de aangegeven datum. Wij zijn heel erg tevreden!
Yolanda Groen.

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Zevenaar! Fijn om te lezen dat jullie zo goed ontzorgd zijn. Mooi dat er alle tijd is genomen en dat er goede tips zijn gegeven bij het uitzoeken van de keuken. Goed ook dat de levering en samenwerking met de aannemer vlekkeloos zijn verlopen. Geniet van het eindresultaat!

Kitchen4All voldeed aan al onze wensen

We hebben onze nieuwe keuken bij Kitchen4All in Uden gekocht.
Adviseur Rutger heeft ons erg goed geholpen met het meedenken hoe we onze kleine keuken optimaal konden gaan gebruiken. Bij Kitchen4All wordt je compleet ontzorgd omdat daar alles onder 1 dak zit. Ook de montage van de keuken door Jos is heel netjes en vakkundig uitgevoerd. We zijn super tevreden met het resultaat.
Riny en Marion 28-02-2026

2026年2月28日

Beste Riny en Marion,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Uden! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken. Mooi dat Rutger zo goed heeft meegedacht om jullie kleine keuken optimaal te benutten. Fijn ook dat de montage door Jos netjes en vakkundig is uitgevoerd. Geniet van het eindresultaat!

5つ星のうち5の評価

Super fijn geholpen door Tim ging…

Super fijn geholpen door Tim ging gelijk van alles regelen super fijne ervaring met de winkel en personeel

2026年2月26日

Beste Lotte,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Vianen! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door Tim. Mooi dat alles direct werd geregeld en dat je de ervaring met de winkel en het personeel als zo prettig hebt ervaren. Geniet van het eindresultaat!

5つ星のうち5の評価

Erg blij met onze nieuwe keuken

We zijn heel goed geholpen door Robbin. Hij heeft alle tijd voor ons genomen en kon ons heel goed adviseren. De bedrijven waarmee Kitchen4all samenwerkt hebben goed werk geleverd en de keuken is vakkundig geplaatst. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken en kunnen Kitchen4all Leeuwarden van harte aanbevelen!

2026年2月10日

Beste Hans,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Leeuwarden! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Robbin. Mooi dat hij alle tijd nam en jullie goed kon adviseren. Goed om te horen dat ook de plaatsing vakkundig is uitgevoerd en dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken. Geniet van het eindresultaat!

5つ星のうち5の評価

Een super fijne zaak,denken goed met je mee

De super fijne ervaring,met de verkoop van de keuken ,en het installeren super fijne monteurs

2025年10月10日

Beste Joke,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Barneveld! Fijn om te horen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad. Mooi dat de verkoop prettig verliep en dat de monteurs zo goed werk hebben geleverd. Geniet van het eindresultaat!

5つ星のうち5の評価

Bij binnenkomst meteen een goed gevoel

Bij binnenkomst meteen een goed gevoel. We kregen een warm ontvangst met lekkere koffie en een taartje. Ze hebben hier mooi en kwalitatief spul waarin je het zelf zo duur kunt maken als je wilt. Ze denken met je mee (in oplossingen) en zijn flexibel als dingen toch anders moeten of niet helemaal volgens planning gaan. Ze communiceren transparant en zijn realistisch. Je weet precies wat je kunt verwachten. Binnen amper een dag stond onze keuken er al en wordt er aansluitend nog een nacontrole gedaan omdat ze zeker willen zijn dat alles goed gegaan is en klanten blij zijn met de nieuwe keuken. Het is best wel lastig om de juiste zaak te kiezen met zoveel aanbieders. Wij zijn in ieder geval erg blij dat wij voor Kitchen 4all Leeuwarden hebben gekozen. Robbin, bedankt voor alles!

Beste Elisa,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Leeuwarden! Wat fijn om te lezen dat jullie bij ons zo’n goed gevoel hadden. Mooi dat het ontvangst warm was en dat er flexibel en oplossingsgericht is meegedacht. Fijn ook dat de communicatie duidelijk en realistisch was, en dat de plaatsing zo snel en netjes is verlopen met een nacontrole erbij. Geniet van het eindresultaat!

Eindelijk de nieuwe keuken

Na enkele jaren te hebben gewacht omdat er steeds iets tussen kwam, hebben we eindelijk onze nieuwe keuken.
Nadat ik ergens anders was gegaan en omdat ik vond dat er raar aantoe ging heb ik besloten om ergens anders te gaan. Ik kwam uit op Kitchen 4all in Rotterdam. Op de afspraak werd wij geweldig ontvangen ,we wisten al ongeveer wat we wilde hebben. Maar er kwam meer bij kijken . Er werden veel vragen gesteld en opties. Uiteindelijk hadden we de keuken samengesteld de prijs was ook goed dat paste in ons budget. Dezelfde dag hebben we de koop ondertekend.
Levering en montage ging allemaal uitstekend.
Wij danken iedereen bij kitchen4all in Rotterdam Woonboulevard

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Rotterdam! Wat fijn dat jullie na wat wachten nu eindelijk de nieuwe keuken hebben en dat het bij ons zo goed is bevallen. Mooi dat jullie vriendelijk zijn ontvangen, goed zijn geholpen met vragen en opties, en een keuken hebben samengesteld die binnen het budget paste. Fijn ook dat levering en montage uitstekend zijn verlopen. Geniet van het eindresultaat!

2025年11月13日

Beste Erwin,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Leeuwarden! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Geniet van het eindresultaat!

Hele goede ervaring

Wij hebben een hele goede ervaring bij Kitchen4All Leeuwarden. De verkopers denken echt met je mee en nemen de tijd voor je. Ze laten alle mogelijkheden en opties zien, waardoor je achteraf niet het gevoel hebt had ik dit maar geweten. Ze zijn niet opdringerig en werken met transparante prijzen. Dat gaf voor ons de doorslag om onze keuken hier te kopen.

2026年2月2日

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Leeuwarden! Fijn om te lezen dat jullie zo’n goede ervaring hebben gehad bij Kitchen4All Leeuwarden. Mooi dat er goed met jullie is meegedacht, alle tijd is genomen en dat jullie helder inzicht kregen in de mogelijkheden. Geniet van het eindresultaat!

De goede reviews kwamen voor 100% uit

We zijn voor onze keuken op zoek gegaan naar een betrouwbare, service verlenende, kwaliteit leverancier. Via Reviews op Internet kwamen we bij Kitchen4All uit. De goede reviews zijn helemaal uitgekomen. We kregen zeer goede adviezen en het resultaat was 100%. In 2,5 weken tijd een keuken , nieuwe pvc vloer en toilet(Sani4all) geplaatst. Super

2026年2月20日

Beste Michel,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Uden! Fijn dat de goede reviews helemaal zijn uitgekomen. Mooi dat jullie zo goed zijn geadviseerd en dat het resultaat 100% naar wens is. Top ook dat keuken, pvc vloer en toilet van Sani4All in zo’n korte tijd zijn geplaatst. Geniet van het eindresultaat!

5つ星のうち5の評価

Super blij met onze keuken!

Super blij met onze keuken!

Beste Sophie,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Leeuwarden! Wat fijn dat jullie super blij zijn met jullie keuken, geniet ervan.

Perfect service & resultaat

Wij hadden geen betere service kunnen wensen, Robbin had zich voorafgaand goed voorbereid en wist ons binnen korte tijd te helpen met het realiseren van onze keuken. Service zoals dit vind je niet vaak meer, gedurende het proces constant contact gehouden. Daarnaast zijn de prijzen ook erg goed, het is een van de weinige keuken bedrijven waarbij je je uiteindelijk niet opgelicht voelt. Wij zouden het iedereen aanraden om hier een keuken te laten realiseren.

2026年2月21日

Beste Nick,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Leeuwarden! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en dat Robbin zich goed had voorbereid en jullie snel heeft geholpen met het realiseren van de keuken. Mooi dat het contact tijdens het proces prettig en duidelijk was. Goed ook dat je de prijzen als eerlijk hebt ervaren. Geniet van het eindresultaat!

Top keukenzaak!

Ondanks de intentie vooraf om niet direct een keuken te kopen, hebben de tosti´s van Hans en de kundigheid en zakelijkheid van Ron en Christiaan ons anders doen besluiten bij de Kitchen4All in Rotterdam Alexandrium. Lekkere Rotterdamse zaak, duidelijk in wat kan en wat niet, en tot een prachtige grote keuken gekomen met de juiste kwaliteit en prijs. Dus toch geweldig geslaagd en goed geholpen, een aanbeveling waard!

2026年2月21日

Beste Arthur,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Rotterdam! Wat mooi om te lezen dat jullie ondanks de eerste twijfel toch zo goed zijn geholpen. Fijn dat de sfeer, de tosti’s en de kundigheid van Ron en Christiaan jullie over de streep hebben getrokken. Mooi ook dat jullie tot een keuken zijn gekomen met de juiste kwaliteit en prijs. Geniet van het eindresultaat!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。