Alle tiders
Klamer, er alle tiders underviser.
Benyttede mig af hans kÞreskole da jeg skulle opgradere til kategori A.
Han fik mig hurtigt igennem og fik mig til at tro på mig selv
KLAMERS kÞreskole i Mariibo - kÞrekort til motorcykel og bil.
Ãstergade 51a, 4930, Maribo, ãã³ããŒã¯
Klamer, er alle tiders underviser.
Benyttede mig af hans kÞreskole da jeg skulle opgradere til kategori A.
Han fik mig hurtigt igennem og fik mig til at tro på mig selv
Virkelig god og empatisk kÞrerlÊrer.
Hvis man kunne give 10 stjerner, så havde jeg gjort det..
Michael - Klamers kÞreskole er helt klart den foretrukne til MC og bil. Du mÞder en humoristisk og engageret kÞrelÊrer med sine elever 100% i fokus. Michael er i MC kÞretimer selv aktivt deltagende på egen maskine. Både teori og kÞreundervisning er hyggelig og indeholder en masse gode grin.
Kan 100% anbefale Michael både til bil og mc Michaels personlighed er venlig og imÞdekommende og altid god humor at tage kÞrekort hos ham er som at vÊre i en familie med god kemi og atmosfÊre
Og man skal aldrig frygte for at spÞrger
Så det super cool Michael selv hopper på jernhesten når du skal tage mc kort i sne og slud skal mcen ud
Respekt herfra
Michael gav de optimale rammer for at bestå både den teoretiske og den praktiske prÞve. Jeg anbefaler varmt Klamers KÞreskole.
En kÞrerlÊrer der elsker sit arbejde... Michael er en meget rar og tolmodig mand, han er bidt af motorcykler og kÞrer selv med på MC når der er kÞrertimer... ville give 6 stjerner hvis det var muligt
Tak for kortet Michael
Den bedste MC-kÞrelÊrer ever! Super dygtig og har et godt overblik :) Kan klart anbefales til alle.
VH Dorthe Vie
vil aldrig fortryde at have valgt Michaels kÞreskole. hygge, god atmosfÊre og alle muligheder for at gennemfÞre forlÞbet. Sympatisk, venlig, forstående og hyggelig kÞrelÊre som altid spÞrg om man er ok når man holder kÞre pause og yder lidt mere end det forventede.
jeg havde fornÞjelsen af michael som kÞrelÊre og man skal lede langt efter et mere sympatisk menneske. det lykkedes ham til hver kÞre og teoritime at skabe en tryk atmosfÊre så man ikke var bange for at stille de dumme spÞrgsmål. skulle man komme til at dumme sig på den ene eller anden måde blev det altid behandlet på en konstruktiv måde. jeg spurgte ham engang hvordan han kunne vÊre så entusiastisk omkring teori, det er jo det samme stof han går igennem gang på gang hvortil han svarer "hvad mener du" når man kender ham så er det klassisk michael. der er ingen påtaget facade, han elsker sit job og det kan mÊrkes. vil anbefale klamers kÞreskole til alle. alle fra mit hold bestod både teori og kÞreprÞve fÞrste gang
Kanon god kÞrelÊre!. Gode priser og kan kun anbefales. Meget bedre end min tidligere kÞrelÊre, rigtig tålmodig, kÊmper for at man får kortet. Laver en rigtig god stemning i alle situationer!.