Min sÞster og jeg kÞbte et Sena samtaleanlÊg, som blev installeret i vores hjelme â det fungerede fint, og den del var der ikke noget at udsÊtte pÃ¥. DesvÊrre var resten af oplevelsen langt fra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mit bundkar var utÊt, da gevindet i bundproppen var gÃ¥et over gevind. Jeg bestilte selv bundkar og tappede olie af. IndsÃ¥ hurtigt at det var en stÞrre operation. Kmotor var pÃ¥ davÊrende tidspunkt Ka... ãã£ãšèŠã
Absolut et skammeligt vÊrksted der tager betaling for ting der ikke er udfÞrt. Deres mekaniske evner hÃ¥ner mekanikerstand og lader hÃ¥nt om de vÊrksteder der rent faktisk udfÞre et godt stykke arbej... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg var ude og prÞve kÞre en Voge625âŠ
Jeg var ude og prÞve kÞre en Voge625 som jeg sÃ¥ bare blev vild med,med det samme, den er virkelig fed og nem at kÞre sÃ¥ den mÃ¥tte jeg eje, jeg vil sige at det var hurtig og rigtig god service for kun 3 dage sener efter pÃ¥ske ferie kunne jeg sÃ¥ hente min nye mc ð sÃ¥ tak til KjÊrsgaard motorservice for rigtig god behandling og super service ð¥°
Annisette
Kommer ikke igen...
DesvÊrre var resten af oplevelsen langt fra tilfredsstillende. SÊlgeren fremstod arrogant og imÞdekom ikke helt almindelige spÞrgsmål på en ordentlig måde. Da min sÞster spurgte ind til, hvordan man booker en prÞvetur på en motorcykel, hun var interesseret i, fik hun et nedladende svar, som var både unÞdvendigt og uprofessionelt.
Som om det ikke var nok, valgte en medarbejder fra vÊrkstedet at kommentere negativt på hendes hjelm, som i Þvrigt ikke var kÞbt hos dem. Den slags bemÊrkninger hÞrer ingen steder hjemme i en seriÞs forretning.
Samlet set en dÃ¥rlig kundeoplevelse. Vi vÊlger ikke at handle der igen â og de mistede samtidig et potentielt motorcykelsalg.

Kmotor ããã®åç
Advarsel brug ikke denne skod butik
Jeg fik renoveret en cylinder til en kawasaki kx80 med ny nicasil det er det vÊrste svineri jeg nogen sinde har set cylinderen er Þdelagt og de siger det ikke er deres skyld så de skal ikke hjÊlpe med at få det fixet så brug aldrig dette såkaldte motorcykel vÊrksted butik

Kmotor ããã®åç
kÞbte et intercom anlÊg til min dattersâŠ
kÞbte et intercom anlÊg til min datters hjelm i forbindelse med et åbent hus, efter god betjening fra en Sena sÊlger, han oplyste det var på central lager og kunne vÊre der nÊste hverdag. jeg endte med at bestille det med 10% ekstra i forbindelse med deres åbent hus. jeg betalte ved bestilling. nÊste uge hÞrte jeg intet fra butikken fÞr jeg selv tog kontakt om det var kommet og sÞgte så lidt hva det kostede på nettet, og om lager status. her kunne jeg kÞbe det billigere og få det med det samme og tog fat i kÊrgaard om de ville matche prisen og jeg så stÞttede lokalt men ville de ikke og de ville hellere ikke kreditere kÞbet. men kunne dog bestille det igen da det nok var gået galt hos leverandÞr siden det ikke var kommet. mega dårlig oplevelse og kundeservice.

Totalt dårlige service
Denne forretning er alt andet end anbefalelsesvÊrdigt, der yder en MEGET dårlig kundeservice, er overhovedet ikke interesseret i at hjÊlpe, virker totalt ligeglade med dig som kunde, deres priser ligger i top, og de driver en totalt useriÞs virksomhed, hvor det mere drejer sig om at sviner alle andre MC-mekanikker/MC-butikker til, hvilket kun fortÊller mig at de ikke selv har styr på noget som helst.
Jeg vil ALDRIG sÊtte mine ben derude igen.

Kmotor ããã®åç
Tak for super service i forbindelse medâŠ
Tak for super service i forbindelse med kÞb af intercom til vores hjelme og da der var fejl på dem blev de byttet til nyt ,de skulle bare virke. Så fedt når det bare spiller De to fra SkÊlskÞr
Fantastisk service, og et velsammensat team
Tusind tak KÊrsgaard motorservice!
Jeg havde egentlig opgivet at udskifte min tidligere cykel i denne sÊson, men efter en spontan tur forbi butikken i lÞrdags, blev jeg helt forelsket i den nye Vogeð€© jeg blev mÞdt af sÞde og empatiske Mike, som -selvom der var fyldt med kunder og et hÞjt tempo , gav den bedste service!
Efter prÞvetur var jeg med det samme klar til at handle, og hele salgsoplevelsen blev udfÞrt med en fantastisk energi, empati og 1. Klasses kompetence! Der var nogle ting der skulle fÞlges op på ift ekstraudstyr, og de aftaler vi lavede angående opkald Osv, blev overholdt!
Idag ved afhentning af min nye mc, blev jeg mÞdt af den samme kvalitet som i lÞrdags, der var plads til smalltalk, humor, spÞrgsmål, råd og vejledning!
Min varmeste anbefalinger skal lyde til KÊrsgaard motorservice! Jeg glÊder mig allerede til at skulle ned og have lavet 1. Serviceð€©
God service venlige og flinke ogâŠ
Har lige fået min scooter igen yderst tilfreds God service venlige og flinke og smilende et sted jeg kommer tilbage til helt sikkert os når jeg skal ha ny maskine
Jeg har haft en super god oplevelse hosâŠ
Jeg har haft en super god oplevelse hos KÊrsgaard Motorservice. Servicen er helt i top, og personalet er bÃ¥de venlige og meget kompetente. Det er tydeligt, at de har stor faglighed og brÊnder for det, de laver. Priserne er ogsÃ¥ rigtig skarpe â bÃ¥de pÃ¥ reservedele, arbejdstimer og det store udvalg af MC-tÞj og udstyr. Det er sjÊldent, man finder sÃ¥ god kvalitet og service samlet et sted. Kan varmt anbefales â jeg kommer helt sikkert igen!
Giver ikke penge for varer manâŠ
Giver ikke penge for varer man returnerer indenfor 14 dages fristen
KÞbte en styrthjelm der slet ikke levede op til forventningerne. Kommer tilbage med den 3 dage efter - altså indenfor de 14 dages fortrydelsesret.
Da den bliver afleveret henviser de til kvitteringen hvor der står at man ikke får penge tilbage men et tilgodebevis.
Man får ikke på noget tidspunkt tidligere end når man får kvitteringen at vide at man ikke kan få pengene retur. Det står intet sted i butikken.
Det kalder jeg bondefangeri.
Handler der aldrig mere ð€¬

Kmotor ããã®åç
Har henvendt mig pÃ¥ mail Vdr garantisagâŠ
Har henvendt mig på mail Vdr garantisag hvor jeg fik forholdsvis hurtigt svar (skal I da have lidt ros for) men fik så af vide jeg skulle ringe til jeres vÊrksted i stedet, hvilket jeg ikke bryder mig om da jeg har lÊrt man helst skal have garantisager på skrift.
Når men jeg ringer til vÊrkstedet og får så fat i en af jeres vÊrkfÞrere som med det samme har INGEN interesse i garanti sagen med mindre jeg vÊlger at få lavet mit 2 års service samtidig (hvilket jeg ikke får lavet fremover da jeg selv er mekaniker). Men så var der heller ingen interesse i at hjÊlpe med garanti sagen når i ikke kunne ruinere mig for 3800,- for noget som koster 1 times arbejde og 440,- at lave selv.
Jeg har henvendt mig inden for garantiperioden, og en forhandler i Jylland har sågar en fortsat åben sag, som jeg har fået fortalt af dem at alle på SjÊlland også kan tage via stel nummeret.
Jeg håber den her anmeldelse kan få chefen til at tage en alvorlig snak med vÊrkfÞreren og derefter kontakte mig med hvornår vi kan komme igang med at få lavet den rustne tank på en 2 år gammel cykel.

Kmotor ããã®åç
Flot butik med stort udvalg
Flot butik med stort udvalg - super service og medarbejdere der ved hvad de taler om.
Kunden er i centrum hele vejen igennem!
Tak for denne gang, vi kommer helt sikkert igen.
God og Êrlig service da jeg solgte minâŠ
God og Êrlig service da jeg solgte min motorcykel gennem dem.
Jeg har benyttet både vÊrksted og butik
Jeg har benyttet bÃ¥de vÊrkstedet og butikken flere gange og har intet at klage over. Jeg kan kun anbefale at kigge forbi. Jeg overhÞrte en samtale mellem 2 kammerat, til et af de Ã¥bent hus arrangementer der bliver afholdt. Den ene sagde at det var den flotteste butik pÃ¥ SjÊlland han hacde set, sÃ¥ kig i bare indð
Altid et hyggeligt sted at besÞge medâŠ
Altid et hyggeligt sted at besÞge med store smil og et hÞjt fagligt niveau. Har selv kÞbt min kawasaki z900 dernede og der er altid tid til en, hvis man står med en haste situation eller bare mangler lidt vejledning.
Rigtig fed oplevelse
Rigtig fed oplevelse med både salg og kÞb af motorcykel har idag kÞbt min nummer 2 motorcykel og virkelig behalige og snakke med omkring alt
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Jeg kommer ind i butikken med min kÊreste og vil kigge på en ny mc hjelm. Allerede ved dÞren blev vi hilst på af sÊlgeren Mike, som selvom at han havde travlt, stadig spurgte om han kunne hjÊlpe os. Han kunne svare på alle de spÞrgsmål jeg havde og han kunne ud fra mine spÞrgsmål allerede der danne sig et billede af hvilke hjelme der passede til mine krav. Selvom sÊlgeren jo som sagt havde lidt travlt, havde han stadig tid til at give ekstremt gode forklaringer til hjelmen og intercom, og havde en fed humor samtidig! Han stressede ikke over at vi brugte lidt lÊngere tid på at snakke omkring det hele, så vi forstod hvordan vi skulle koble os på intercom også selvom at han faktisk endte med at skulle arbejde lidt udover åbningstiden. Alt i alt en fantastisk oplevelse!
Fantastik service og meget hjÊlpsomme
Fantastik service ved kÞd af hjelm og grej, mega hjÊlpsomme og interesseret i ens sikkerhed og at det man kÞber passer til en og rÃ¥dgiver om varen. Herlige, professionelle mennesker med sans for humor, helt igennem fantastisk at handle hos KÊrsgaard ð
Fantastisk Butik
KÊrsgaard motorservice er altid i godt humÞr og klar til at vejlede og hjÊlpe til det rette kÞb. Tak for fantastisk service, tak for jeres arrengementer, både til at lÊrer men også det sociale. Tak fordi i altid er klar på de opgaver der bliver stilt og den service vÊrkstedet yder.