レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Pure zwendel. Ze benaderen je en proberen je een "gratis" dienst aan te bieden, en daarna verlengen ze stiekem het abonnement waardoor je toch geld moet betalen. Die facturatie komt dan maanden later,... もっと見る

5つ星のうち2の評価

The app didn’t really work as intended when used for picking up the student packet (the pickup confirmation disappeared too quickly). Initially, I saw some interesting discounts. However, now when I... もっと見る

5つ星のうち5の評価

KNAEK is echt een topapp voor studenten! Als je niet superveel geld hebt, is het ideaal om gemakkelijk kortingen te vinden op eten, drinken en leuke activiteiten. Ik kijk regelmatig in de app om te zi... もっと見る

5つ星のうち1の評価

2x lidmaatschap aangerekend en automatisch van mijn rekening gehaald Ik heb hun hierover meermaals gemaild en tot op heden (na 6 weken) nog steeds geen antwoord op ontvangen. Het lidmaatscha... もっと見る

企業情報

1. 広告代理店

Knaek について

当該企業による記述

Knaek: bespaar slim tijdens je studententijd

Met de Knaekapp bespaar je als student dagelijks op eten, drinken, kleding, uitgaan en meer. Je kunt kortingen gebruiken in je eigen stad, onderweg of online via cashbackdeals. De app is gratis voor alle MBO-, HBO- en WO-studenten in Nederland en België.

Voor extra voordeel kun je kiezen voor een premium lidmaatschap. Het eerste jaar is vaak gratis, bijvoorbeeld als je je inschrijft tijdens de introductiedagen of via de website door zelf €0,02 cent over te maken. Daarna betaal je €30 per collegejaar.

Zeg je op vóór de verlenging, dan betaal je niets extra’s. Zeg je tijdens het collegejaar op, dan betaal je alleen voor de periode dat je lid was.

Opzeggen is makkelijk via www.knaek.nl/opzeggen. Je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail en je lidmaatschap stopt automatisch na 30 dagen.

Zeg niet op via externe partijen zoals Xpendy, Mijnopzeggingen, 123opzeggingen of Stopabbo Form – dit kost je onnodig extra geld. Gebruik altijd direct onze eigen opzegpagina voor een snelle en kosteloze verwerking.

Heb je vragen of wil je dat we met je meekijken? Mail ons via info@knaek.nl. Stuur je e-mailadres, telefoonnummer of Knaek-ID mee, dan kunnen we je direct helpen.
Check ook eerst even de meest voorkomende vragen via onze veelgestelde vragen, bijvoorbeeld over opzeggen of cashback.

Knaek is er voor studenten die willen besparen en meer uit hun studententijd willen halen. Dankzij onze partners weet je precies waar je welkom bent.

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Stille en dure verlenging

Een paar jaar terug gratis ingeschreven. Nooit gebruikt. Kom ik er nu ineens achter dat ze stilletjes €30,- afschrijven! En als je dan op wilt zeggen met je nog een paar euro aftikken. Het zal allemaal wel legaal zijn, maar moreel verwerpelijk.

Hi Martijn,

Bedankt voor je bericht. Je hebt je destijds fysiek ingeschreven via een promotieactie, en dan loopt het lidmaatschap automatisch door tot opzegging, zoals bij inschrijving vermeld stond. We zagen geen eerdere opzegmelding of contact, dus dan blijft het inderdaad actief.

Je hebt inmiddels opgezegd, dus het lidmaatschap is nu volledig afgesloten. Goed dat je dit alsnog hebt geregeld.

Zoals bij elk lidmaatschap is het belangrijk om dit zelf in de gaten te houden en tijdig op te zeggen.

Heb je nog vragen? Laat het gerust weten via info@knaek.nl

Openbare oproep

Openbare oproep – Deel jouw ervaring met Knaek

Ik ben zelf slachtoffer geworden van Knaek. Ondanks dat ik mijn lidmaatschap twee keer officieel heb opgezegd en alle openstaande bedragen heb voldaan, blijf ik onterecht betaalverzoeken ontvangen.

Het lijkt erop dat ik niet de enige ben met dit probleem. Om dit zichtbaar te maken en om juridische stappen te ondersteunen, wil ik vragen aan iedereen die soortgelijke ervaringen heeft: schrijf een eerlijke review over Knaek.

Voorbeelden van ervaringen die je kunt delen:
• Betaalverzoeken ontvangen na het beëindigen van je lidmaatschap
• Problemen met het opzeggen van je account
• Onterechte incassokosten of dreigbrieven
• Slechte klantenservice of gebrek aan reactie

Je review kan geplaatst worden op platforms zoals:
• Trustpilot
• Google Reviews
• Klacht.nl

Door je ervaringen te delen, help je andere slachtoffers én bouw je gezamenlijk bewijs op dat kan worden gebruikt voor juridische stappen.

Knaek からの回答

Hoi, bedankt voor je bericht. We vinden het vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren, en nemen dit soort signalen serieus.

We hebben je via Trustpilot een contactverzoek gestuurd, maar daar heb je niet op gereageerd. Zonder je reactie kunnen we je gegevens niet bekijken en dus ook niet nagaan of je inderdaad hebt opgezegd, of wat er eventueel mis is gegaan.

Volgens onze administratie melden studenten zich zelf aan, vaak via een actie met een gratis eerste jaar. Daarna loopt het lidmaatschap automatisch door voor €30 per jaar, zoals ook duidelijk vermeld bij inschrijving. Opzeggen kan op elk moment via onze website of via de link in de footer van onze maandelijkse e-mails. Als je toch na opzegging nog betaalverzoeken ontvangt, dan lossen we dat natuurlijk graag met je op, maar daarvoor moeten we wel in contact komen.

We staan altijd open voor een eerlijk gesprek en transparantie, ook richting externe partijen. Als je denkt dat er iets fout is gegaan, of als je bewijs wilt opvragen voor je aanmelding, neem dan contact met ons op. We delen die gegevens desgewenst ook met de relevante instanties waar je naar verwijst.

Geen email adress

Geen email adress. Ik heb een voucher gekocht voor check maar die code werkt niet

Knaek からの回答

Hoi Haitam, bedankt voor je bericht. Vervelend dat de code niet lijkt te werken, maar heb je al in je mailbox gekeken? Volgens onze gegevens is de voucher gewoon per e-mail naar je toegestuurd.

Controleer ook even je spam- of reclamefolder, soms komt de mail daar terecht. Kun je hem daar niet vinden, of werkt de code nog steeds niet? Stuur ons dan even een bericht via info@knaek.nl.

Onethisch businessmodel

Ik sluit me volledig aan bij een eerdere review die als volgt luidt:

"2x lidmaatschap aangerekend en automatisch van mijn rekening gehaald

Het lidmaatschap heb ik per direct opgezegd (ook al had ik dit in het verleden ook al gedaan)

Nu krijg ik steeds mails over een openstaand bedrag en dreigementen dat men incasso gaat inschakelen.

Begin misschien eerst eens met uw mails te beantwoorden of zorg dat uw eigen financien in orde zijn alvorens geld te eisen.

Telefonisch bereikbaar zijn is blijkbaar ook te veel gevraagd."

Het telefonisch niet bereikbaar zijn zegt mij ook genoeg. Niet eens de ballen hebben om ontevreden klanten te woord te staan en dus dondersgoed weten wat voor onethisch businessmodel er wordt gehanteerd.

Knaek からの回答

Hoi Auke, we vinden het jammer dat je zo over Knaek schrijft, zeker omdat we geen enkele reactie van je hebben ontvangen op ons contactverzoek via Trustpilot. Je hebt blijkbaar wél de tijd genomen om een review te schrijven, maar niet om met ons in gesprek te gaan. Dat maakt het lastig om jouw situatie goed te bekijken en samen op te lossen.

Heb je er rekening mee gehouden dat je jezelf hebt ingeschreven voor Knaek, waarschijnlijk via een studentenactie waarbij het eerste jaar gratis is? Daarna loopt het lidmaatschap automatisch door voor €30 per jaar, zoals duidelijk vermeld staat bij inschrijving.

Als je inderdaad twee keer €30 hebt betaald, dan is er mogelijk iets fout gegaan, bijvoorbeeld een dubbel account. In dat geval lossen we dat natuurlijk op, maar dan moeten we wél de kans krijgen om je gegevens te bekijken. Stuur daarom alsjeblieft je volledige naam en e-mailadres naar:

www.knaek.be/opzeggen

We nemen je klacht serieus, maar het is ook belangrijk dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt in het beheren van je lidmaatschap. We lossen het graag netjes met je op zodra we van je horen.

duidelijk

alles is erg duidelijk

2025年9月21日

Knaek からの回答

Thanks Maureen, fijn dat je alles zo duidelijk vindt. We doen ons best om de app overzichtelijk en makkelijk te maken voor studenten.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, slechte klantenservice, helpen je niet in persoonlijke situaties

2025年9月21日

Knaek からの回答

Hoi Remon, jammer dat je ontevreden bent. We hebben je via Trustpilot een contactverzoek gestuurd, maar daar heb je helaas niet op gereageerd. Zonder je gegevens kunnen we niet zien wat er precies is gebeurd of hoe we je kunnen helpen.

We staan juist open voor persoonlijke situaties en denken graag met je mee, maar dan moeten we natuurlijk wel in contact komen. Stuur ons alsjeblieft een bericht met je gegevens, dan kijken we direct met je mee.

Studentproof

Een goede app, werkt erg makkelijk en het kost niet veel moeite om je te registreren. Perfect voor studenten!

Knaek からの回答

Leuk om te horen Doutzen, fijn dat je het zo makkelijk in gebruik vindt, we maken het studenten graag zo simpel mogelijk om snel voordeel te pakken zonder gedoe.

Hij deed het niet

2025年9月20日

Knaek からの回答

Hi Cassidy, vervelend om te horen dat het niet werkte. Kun je aangeven wat precies niet deed wat het moest doen? Dan kijken we graag met je mee om het op te lossen.

5つ星のうち1の評価

I never received the discount code…

I never received the discount code although I've paid for it

2025年9月20日

Knaek からの回答

Hi Klant, Kun je aangeven welke kortingscode je precies probeerde te krijgen? Dan kijken we graag met je mee wat er aan de hand is.

Gave out goodies

2025年8月27日

Knaek からの回答

Nice to hear Gonçalo, we love surprising students with goodies now and then, hope you enjoyed them.

Good

Knaek gives several useful discounts

2025年9月19日

Knaek からの回答

Thanks Simone, great to hear you’re finding the discounts useful. That’s exactly what Knaek is for, helping students save on the things they enjoy.

Niet doen!!

Niet doen!!! Ineens heb je een lidmaatschap en dit is echt totaal niet duidelijk gecommuniceerd en boeken ze 30€ van je rekening! Oplichting!

2025年9月19日

Knaek からの回答

Hi Marei, vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Op basis van je Trustpilot-naam kan ik je helaas niet terugvinden in ons systeem.

Zou je contact met ons willen opnemen en je Knaek-ID erbij vermelden? Dan kunnen we met je meekijken wat er precies is gebeurd en hoe we dit kunnen oplossen.

They charged me 30eur from nowhere

They charged me 30 euros from nowhere after creating an account. Bunch of thieves.

2025年8月21日

Knaek からの回答

Hi Diego, sorry to hear you’ve had this experience. It’s definitely not our intention to cause any confusion about payments, we’re here to help students save money.

I can’t find your account based on your Trustpilot name, could you contact us and include your Knaek ID? That way we can check what happened and help you out

Van alles wat

Het is goed want als student moet jenop je centen letten en Knaek heeft overal korting op. Kleren eten noem maar op

Knaek からの回答

Goed gezegd Ilse, als student telt elke euro en met Knaek kun je inderdaad op van alles besparen, van kleding tot eten en meer. Fijn dat je er gebruik van maakt.

5つ星のうち1の評価

App werkt erg slecht cashback wordt…

App werkt erg slecht cashback wordt niet geregistreerd, vervolgens reageert de klantenservice niet, wanneer ze reageren komen ze niet met oplossingen.

(Al contact met de klantenservice op genomen en die doen helemaal niks, kortom beantwoord een revieuw niet wanneer je je adviezen niet nakomt)

Knaek からの回答

Hi, bedankt voor je review. Vervelend dat de cashback niet is geregistreerd. Heb je na je aankoop in je account gekeken wat de status was?

Soms wordt een aankoop niet goed geregistreerd door bijvoorbeeld cookies of adblockers. In dat geval kun je altijd nog een claim indienen via je account.

Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op en vermeld je Knaek-ID, dan kijken we graag met je mee.

Scammers

Scammers, after cancelling my subscription they made me pay 30 euros and threatened me that they will send collecting agency and increase it with forty more. It auto subscribes every year and you cannot cancel it that easy

Knaek からの回答

Hi Georgi, you signed up on our website on 28-09-2023 and agreed to the membership terms, which clearly mention that it renews automatically each year until you cancel. According to our records you cancelled on 27-08-2025, after the renewal had already taken place. During your membership you had access to a wide variety of discounts you could use on a daily basis to save money as a student. So why call us scammers? If you didn’t want the membership, why did you sign up yourself? We never forced you into anything, and everything has always followed the terms you agreed to. If you still feel something went wrong, please reach out via info@knaek.nl, and we’ll be happy to look into it with you.

Niet abonneren!

Niet abonneren!! Dit is pure oplichterij. Je gaat een gratis abonnement aan en dit wordt stilzwijgend verlengd waardoor je jaarlijks €30 kwijt bent.

Knaek からの回答

Hi Fien, jammer dat je het zo hebt ervaren. We willen natuurlijk geen verwarring of verrassingen achteraf, pzeggen kan altijd en we helpen je daar graag bij.

Ik kan je niet terugvinden op basis van je Trustpilot-naam. Zou je contact met ons willen opnemen en je Knaek-ID vermelden? Dan kijken we met je mee wat er precies is gebeurd.

5つ星のうち1の評価

2x lidmaatschap aangerekend en…

2x lidmaatschap aangerekend en automatisch van mijn rekening gehaald

Telefonisch bereikbaar zijn is blijkbaar ook te veel gevraagd.

Knaek からの回答

Hi Louis, bedankt voor je bericht. We begrijpen dat dit frustrerend is. Voor het Knaek-lidmaatschap rekenen we jaarlijks één keer €30 om toegang te krijgen tot alle lokale kortingen en online cashback.

Wil je contact met ons opnemen, zodat we kunnen kijken wat er goed of fout is gegaan bij je aanmelding? Op basis van je Trustpilot-naam kunnen we je helaas niet terugvinden.

5つ星のうち1の評価

Immoreel bedrijf dat probeerd vergeten te worden

Je gaat een betalingsplicht aan wanneer je inschrijft, maar het eerste jaar kost maar 2 cent. Dus de eerste echte kosten komen pas na 2 jaar. Tegen die tijd ben je allang vergeten dat je een lidmaatschap hebt. Na 3 jaar onopgemerkt te hebben betaald, moest ik bij opzegging nog afrekenen voor het voorgaande jaar, en maanden van het huidige jaar.
Ik voel me zwaar opgelicht, en contact met hun info mail gaat via een AI chat bot die incorrecte info heeft verschaft.
Na uiteindelijke correspondentie met een medewerker werd ik naar de algemene voorwaarden verwezen, waarin gedrijgt wordt met incasso bureaus en extra kosten. Uiteindelijk toch maar het extra geld bedrag betaald.
Ze hebben uiteindelijk in totaal 130+ euro van me afgetroggeld, zonder dat ik ooit van de service gebruik heb gemaakt.
Jonge onwetende studenten in dit soort bindende overeenkomsten slepen is een zeer immorele zaak.

2025年9月15日

Knaek からの回答

Hi Mark, bedankt voor je uitgebreide bericht. Jammer dat je het op deze manier hebt ervaren. Ons doel is juist om studenten te helpen besparen, niet om verwarring of frustratie te veroorzaken.

Bij inschrijving ga je akkoord met een jaarlijks lidmaatschap van €30, waarmee je toegang krijgt tot kortingen en cashback. We proberen dit zo duidelijk mogelijk te communiceren, zowel bij aanmelding als in de bevestigingsmail.

Ik kan je op basis van je Trustpilot-naam helaas niet terugvinden. Zou je willen reageren met je Knaek-ID of contact met ons willen opnemen? Dan kijk ik graag met je mee wat er precies is gebeurd.

Enorm *** bedrijf

Enorm *** bedrijf, proberen je te lokken met een gratis jaar, geven geen update over verlengen. Kortingen zijn matig (2% cashback), en niet eens gegarandeerd. Voordat je besteld geven ze een disclaimer dat je niet altijd cashback krijgt omdat het lastig te verifieren is. Zero stars, NIET doen. Met vriendelijke groet,

Knaek からの回答

Hoi Faas, jammer dat je er zo over denkt. We hebben geprobeerd contact met je op te nemen via Trustpilot, maar daar heb je niet op gereageerd. Daardoor kunnen we niet nagaan hoe je je hebt aangemeld of of er iets fout is gegaan.

Als de korting waar je naar verwijst, zoals 2% cashback, voor jou niet voldoende waarde heeft, dan kun je je natuurlijk altijd meteen afmelden. Cashback is inderdaad niet altijd gegarandeerd, en dat vermelden we ook duidelijk vóórdat je bestelt. Maar bij Knaek zit de echte waarde juist in de lokale deals, zoals 2e gratis bij McDonald’s, Domino’s, lunchrooms, barbershops en meer. Die kortingen worden dagelijks gebruikt door studenten.

Je meldt je zelf aan, vaak via een actie waarbij het eerste jaar gratis is. Daarna loopt het lidmaatschap automatisch door voor €30 per jaar, zoals bij inschrijving vermeld staat. Elke maand ontvang je van ons een e-mail met onderin je lidmaatschapsstatus en een directe opzeglink.

Als je alsnog contact met ons wilt opnemen om dit uit te zoeken, kan dat natuurlijk. Laat ook even weten of je je in Nederland of België hebt aangemeld:

www.knaek.be/opzeggen

We staan klaar om mee te denken.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。