Jeg kan helt klart anbefale KÞge Bugt KÞreskole og isÊr Lasse, hvis du skal tage motorcykelkÞrekort! Jeg tog fÞrst kÞrekort til mellem motorcykel hos Lasse, og jeg har nu lige opgraderet til de... ãã£ãšèŠã
Vil klart anbefale KÞge Bugt KÞreskole. Man fÞler sig godt tilpas, bliver altid mÞdt med et smil og lÊringen forgÃ¥r pÃ¥ en skÞn mÞde. Uanset hvordan man evt dummer sig under kÞrsel, sÃ¥ bliver man ret... ãã£ãšèŠã
Kiggede pÃ¥ hurtige mc kÞrekort hold og fald tilfÊldigvis over kÞgebugt kÞreskole. LÊste anmeldelser forskellige steder. Tog chancen og mÃ¥ bare sige at jeg er svÊrt tilfreds lige fra fÞrste lektion til... ãã£ãšèŠã
Fantastisk kÞreskole, bÃ¥de i forhold til de teoretiske og praktiske. Gode og engagerede kÞrelÊrere, med styr pÃ¥ alle regler og erfaring. Tusind tak til min kÞrelÊrer Lasse, der har fÞrt mig sikkert i... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞrekort til bil og motorcykel i KÞge. Vi har samlet 100 års erfaring med kÞrelÊrere, der har fuldstÊndig styr på at levere en hÞj standard igen og igen :-) KÞreskolen har eksisteret siden 1996, og siden 2006 har vi haft hånden på styret og driver en virksomhed, hvor vi går op i at give vores elever og kunder den bedste undervisning med fokus på sikkerhed og faglighed. Hos KÞge Bugt KÞreskole får du professionel undervisning med hÞj faglig kompetence og kÞrelÊrere, der tager dig godt og sikkert igennem dit forlÞb. Vi tilbyder kÞrekort til bil og motorcykel, generhvervelse af kÞrekort, kÞrecoaching og undervisning i kÞreteknik. Ring og få en snak med os!
TÞxensvej 2, 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
- info@koge-bugt-koreskole
- www.koge-bugt-koreskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
"Jeg vil gerne give mine varmesteâŠ
"Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til KÞge Bugt KÞreskole og isÊr Lasse, som underviste mig fÞrste gang for 7 Ã¥r siden, da jeg tog mit motorcykelkÞrekort. Lasse har en helt sÊrlig tilgang til undervisning â han er tÃ¥lmodig, struktureret og formÃ¥r at skabe en tryg atmosfÊre, hvor man virkelig fÞler sig i hÊnderne pÃ¥ en professionel. Jeg har lige generhvervet kÞrekort hos ham, og jeg kan ikke takke ham nok for hans fantastiske undervisning. Hvis du overvejer at tage dit kÞrekort, sÃ¥ vil jeg klart anbefale Lasse og KÞge Bugt KÞreskole.
God kÞreskole
Jeg synes virkelig det er en god kÞreskole da jeg har fÞlt mig sikker og velkommen under hele forlÞbet og kommet rigtig godt igennem det og der har altid vÊret stÞtte for kÞrelÊreren side
Varmeste anbefalinger her fra
Jeg har taget kÞrekort hos KÞge Bugt KÞreskole, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.
Der er virkelig styr på det hele, både planlÊgning, undervisning og den generelle struktur. Jeg startede med at tage en del kÞretimer i manuelt gear, men skiftede senere til automatgear kort fÞr min kÞreprÞve. Det blev håndteret super professionelt, og jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem forlÞbet.
Jeg bestod både teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg, og det havde jeg ikke gjort uden de fantastiske kÞrelÊrere Lasse, Gitte og Memeth. De er tålmodige, dygtige og virkelig gode til at skabe ro og selvtillid bag rattet.
En kÊmpe anbefaling herfra, hvis du vil have et trygt og professionelt forlÞb ð
Havde altid frygtet at tage kÞrekortâŠ
Havde altid frygtet at tage kÞrekort lige indtil jeg sad i bilen med Gitte som kÞrelÊre. Hun havde styr og god kontrol over det hele, venlig, sjov, og en fantastisk person at have ved siden af i bilen. Og det er pÃ¥ grund af hende jeg kunne bestÃ¥ min teori- og kÞreprÞve i fÞrste hug. 100% klart anbefales â€ïž
Mange tak til kÞre bugt kÞreskole
Mange tak til KÞge Bugt KÞreskole. Jeg bestod bÃ¥de teori- og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. Mehmet er en rigtig god kÞrelÊrer â rolig, tÃ¥lmodig og god til at forklare
Jeg har taget kÞrekort pÃ¥ kÞge bugtâŠ
Jeg har taget kÞrekort på kÞge bugt kÞreskole og de hele gik efter bogen bestod både teori prÞve og kÞreprÞve fÞrste gang. Jeg havde Mehmet som kÞre lÊre og kan rolig anbefale både kÞreskolen og Mehmet.
Gitte, den kÞrelÊrer alle burde have! ð€©ï¿Œ
Jeg har kÞrt med Gitte fra KÞge Bugt KÞreskole, og jeg kan nÊsten ikke beskrive, hvor fantastisk en kÞrelÊrer hun er.
Gitte er utrolig behagelig, hjÊlpsom, humoristisk og ekstremt dygtig til sit arbejde. Hun er virkelig god til at lÊre fra sig og formår at gÞre kÞretimerne både sjove, trygge og lÊrerige.
Gitte er et helt sÊrligt menneske, og jeg har fået et rigtig godt forhold til hende. Jeg holder meget af hende og er Êrligt talt ked af, at jeg ikke skal se hende lÊngere. Hun har vÊret fantastisk til at stÞtte mig, også i de svÊre perioder, og jeg har altid fÞlt mig set, hÞrt og forstået.
Jeg kan ikke anbefale Gitte nok. Alle, der skal tage kÞrekort, har brug for en Gitte.
Hvis du vÊlger KÞge Bugt KÞreskole, så vÊlg Gitte, hun skal nok vejlede dig hele vejen og sÞrge for, at kÞretimerne både er lÊrerige og rare.
Gitte er en ener!
Jeg kan varmt anbefale
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos KÞge Bugt KÞreskole, og jeg bestod både teoriprÞve og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg. Min kÞrelÊrer Gitte var utrolig dygtig, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der gjorde mig tryg bag rattet. Hun var altid rolig og motiverende, og hendes undervisning gjorde en stor forskel for mig.
Jeg kan varmt anbefale både kÞreskolen og Gitte til alle!
God kÞreskole
KÞge bugt kÞreskole gjorde det muligt for mig at bestÃ¥ bÃ¥de min teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg. Mehmet er en god kÞrelÊre.ð
Min oplevelse med Gitte
Gitte har vÊret den bedste kÞrelÊrer, jeg kunne Þnske mig! Hun har en helt utrolig tÃ¥lmodighed og en ro, der smitter af â selv nÃ¥r jeg selv var nervÞs eller usikker. Hun forklarer tingene pÃ¥ en mÃ¥de, der faktisk giver mening, og man fÞler sig altid tryg i hendes selskab.
Der har aldrig vÊret en kÞretime, hvor jeg ikke har lÊrt noget nyt eller haft det sjovt. Gitte formÃ¥r at gÞre undervisningen bÃ¥de hyggelig og seriÞs pÃ¥ samme tid, og hun tror virkelig pÃ¥ en â ogsÃ¥ nÃ¥r man tvivler lidt selv.
Tusind tak for alt, Gitte! Du har gjort hele forlÞbet til en virkelig god oplevelse â€ïž
KÞges Bedste KÞreskole
KÞge Bugt KÞreskole gav mig mulighed for at få kÞrekort, indenfor trygge rammer. Ikke 1 sekund i lÞbet af mit kÞrekortsforlÞb tvivlede jeg, takket vÊre Gitte, som både var tålmodig og rar, i teoridelen, og ikke mindst vores mange hyggelige kÞretimer sammen, med fokuseret lÊring, men også plads til massere af smil og grin. Jeg fik kÞreskolen anbefalet, og nu hvor jeg selv har oplevet skolen og hvad den byder på, vil jeg kraftigt opfordre alle andre til at tage deres kÞrekort hos Gitte. 5/5 herfra!
KÞge bugt kÞreskole har gjort detâŠ
KÞge bugt kÞreskole har gjort det muligt for mig at få kÞrekort ved at havde nogle rigtig gode kÞrelÊrer og ikke mindst en rigtig god teori lÊrer Gitte formåede at gÞre undervisningen spÊndende og lÊrende også et tak til min kÞrelÊrer Mehmet for at give mig god lÊring i trafikken og gÞre mig rolig i trafikken. Jeg bestod med to fejl i min teoriprÞve og bestod fÞrste gang til min kÞreprÞve.
Tusind tak til KÞge bugt kÞreskole
KÞges bedste kÞreskole
KÞges bedste kÞreskole! Min datter fik sit kÞrekort hos Lasse, som med sin rolige og jordnÊre tilgang skaber tryghed og mÞder de unge i ÞjenhÞjde. Hun fÞlte sig godt hjulpet hele vejen â derfor giver vi de varmeste anbefalinger.
Helt utroligt fokus på sikkerheden
Helt utroligt fokus på sikkerheden. Lasse lÊrer dig at kÞre ordentligt. Jeg tog motorcykel her og det kan ellers vÊre farligt hvis man ikke lÊrer den rigtige kÞreteknik. Udover dette er det også utroligt hurtig. Det hold jeg var på tog prÊcis 30 dage fra start til slut.
En kÊmpe fornÞjelse
Når man kan styre en kvinde på 50+ sikkert i mål med en bestået teori og kÞreprÞve i fÞrste hug til MC på bare 5 uger, så kan man sit kram. Det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse at tage kÞrekort hos Lasse, som er super dygtig fagligt og har en skÞn personlighed. De varmeste anbefalinger herfra. Just do it :-)
Hvis man ikke kan lide sang
Hvis man ikke kan lide sang, latter, grin, hÞjt humÞr og fantastiske kÞrelÊrere. Ja så skal man holde sig langt vÊk. Men det vil jeg nu ikke anbefale. Der er kun positive oplevelser med kÞge bugt kÞreskole herfra. Når de kan få en på +50 til at fÞle sig som 18 igen, så må man sige man har valgt det helt rigtige koncept. Så bare spring på. Ligemeget om det er til bil eller mc, vil i få en fantastisk oplevelse og ikke mindst en fremragende undervisning.
Bestod forresten teori og kÞrsel i fÞrste forsÞg.
Passed my driving test after 3 fails
Am soo happy after 3 tests i finally passed my driving test, i did my theory with Gitte ,though i couldn't understand Danish she tried to give me sites where i could practice the questions and i passed my theory the first time.My driving teacher was Mehmet very good driving instructor very patient i drove a manual and at the beginning it was difficult but he told me with tume it gets better he encouraged me alot though i failed the driving test 3 times he still believed i could do it. I will highly recommend this driving school ,good teachers the owner is also very good and readily available to help if you have any questions .Thank you all finally i have my license. Go get your license at KÞge Bugt KÞreskole.
Jeg har haft den bedste oplevelse hosâŠ
Jeg har haft den bedste oplevelse hos KÞge Bugt kÞreskole. Lasse er en tålmodig, frisk og posetiv kÞrelÊrer. Tusind tak for hjÊlpen jeg glÊder mig til at skal ud på vejen på mc
Fantastisk kÞrelÊrer â bestod i fÞrste forsÞg!
Jeg har haft Gitte som bÃ¥de kÞrelÊrer og til teoriundervisning, og det har vÊret en helt igennem fantastisk oplevelse! Hun er utrolig forstÃ¥ende, tÃ¥lmodig og virkelig god til at fÃ¥ én til at fÞle sig tryg â bÃ¥de i bilen og i undervisningen.
Gitte har en fantastisk humor, og hun gÞr hver kÞretime behagelig og sjov. Man fÞler sig set og hÞrt, og hun mÞder én med respekt og varme hele vejen igennem.
Takket vÊre hendes stÞtte og undervisning bestod jeg min kÞreprÞve i fÞrste forsÞg â det siger vist det hele! Gitte er virkelig en kÞrelÊrer, man ikke glemmer. Jeg kan varmt anbefale hende til alle, der gerne vil have en tryg og positiv oplevelse i deres kÞrekortforlÞb.

KÞge Bugt KÞreskole ããã®åç
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. KÞrelÊrer Lasse var en Êrlig, trovÊrdig og en person med hjertet det rette sted. Jeg vil kraftigt anbefale dem der gerne vil tage MC kÞrekort at gÞre det hos Lasse. Endnu en gang takðªðð