Jeg kan helt klart anbefale KÞge Bugt KÞreskole og isÊr Lasse, hvis du skal tage motorcykelkÞrekort! Jeg tog fÞrst kÞrekort til mellem motorcykel hos Lasse, og jeg har nu lige opgraderet til de... ãã£ãšèŠã
Vil klart anbefale KÞge Bugt KÞreskole. Man fÞler sig godt tilpas, bliver altid mÞdt med et smil og lÊringen forgÃ¥r pÃ¥ en skÞn mÞde. Uanset hvordan man evt dummer sig under kÞrsel, sÃ¥ bliver man ret... ãã£ãšèŠã
Kiggede pÃ¥ hurtige mc kÞrekort hold og fald tilfÊldigvis over kÞgebugt kÞreskole. LÊste anmeldelser forskellige steder. Tog chancen og mÃ¥ bare sige at jeg er svÊrt tilfreds lige fra fÞrste lektion til... ãã£ãšèŠã
Fantastisk kÞreskole, bÃ¥de i forhold til de teoretiske og praktiske. Gode og engagerede kÞrelÊrere, med styr pÃ¥ alle regler og erfaring. Tusind tak til min kÞrelÊrer Lasse, der har fÞrt mig sikkert i... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞrekort til bil og motorcykel i KÞge. Vi har samlet 100 års erfaring med kÞrelÊrere, der har fuldstÊndig styr på at levere en hÞj standard igen og igen :-) KÞreskolen har eksisteret siden 1996, og siden 2006 har vi haft hånden på styret og driver en virksomhed, hvor vi går op i at give vores elever og kunder den bedste undervisning med fokus på sikkerhed og faglighed. Hos KÞge Bugt KÞreskole får du professionel undervisning med hÞj faglig kompetence og kÞrelÊrere, der tager dig godt og sikkert igennem dit forlÞb. Vi tilbyder kÞrekort til bil og motorcykel, generhvervelse af kÞrekort, kÞrecoaching og undervisning i kÞreteknik. Ring og få en snak med os!
TÞxensvej 2, 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
- info@koge-bugt-koreskole
- www.koge-bugt-koreskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fantastisk oplevelse hos KÞge BugtâŠ
Fantastisk oplevelse hos KÞge Bugt KÞreskole!
Jeg havde en super god oplevelse hos KÞge Bugt KÞreskole. Gitte, min kÞrelÊrer, var utrolig tålmodig, professionel og gjorde hele forlÞbet både lÊrerigt og trygt. Hendes evne til at forklare tingene på en letforståelig måde gjorde, at jeg fÞlte mig godt klÊdt på til hver lektion. Kan varmt anbefale KÞge Bugt KÞreskole til alle, der Þnsker en kompetent og venlig kÞreskole
Jeg har haft fornÞjelsen af at anvendeâŠ
Jeg har haft fornÞjelsen af at anvende denne kÞreskole, som kan stÊrkt anbefales!
Der bliver lyttet og taget hensyn til en. De er rigtig dygtige og svarer hurtigt hvis man er i tvivl om nogen ting.
Ud af komfortzonen og sÊt igang!
Ãnsker du en engageret og fokuseret kÞrelÊre med godt humÞr og kontante ord - og vil du gerne bestÃ¥ fÞrste gang - sÃ¥ vÊlg Lasse fra KÞge Bugt KÞreskole.
Nogle gange skal man presses lidt ud af komfortzonen for at lykkes med sine mål, og det er Lasse god til at hjÊlpe med!
En kÞreskole lidt ud over det sÊdvanlige
Lasse har en fantastisk tilgang til undervisning og en fangende mÃ¥de at levere budskabet pÃ¥. Han brÊnder for jobbet som kÞrerlÊrer og er smadder engageret. Han lÊgger ikke skjul pÃ¥ at det er âfarligtâ at kÞre mc, men han gir til gengÊld oss en vÊrktÞjskasse sÃ¥ man i den grad fÞler sig klÊdt pÃ¥ til livet som motorcykelkÞrer.
Jeg vil klart anbefale LasseâŠ
Husk at smil og nyd turen ðâð»
Nu har jeg vÊret på mc turbo-hold hos Lasse. Lasse er en fantastisk underviser, som gerne giver livshistorier om hvad man skal og ikke skal gÞre på mc, - giver gerne en sang med på vejen og husker én på at man skal smile og nyde turen.
Bestod teori og kÞreprÞve fÞrste gang.
Kan varmt anbefale ham til enhver som vil tage kÞrekort om det er turbohold eller ej, bil eller mc - man bliver klÊdt godt pÃ¥ ðªð»ð
Rigtig godt sted at tage kÞrekort
Rigtig godt sted at tage kÞrekort
Har taget både A2 og A hos Lasse og kunne ikke vÊre mere tilfreds
Gitte er en god KÞrerlÊre
Gitte er en god KÞrerlÊre. Hun er meget sÞd og gÞr teorien sjov.
Super godt!
Virkelig god og sjov teori time
Mega god kÞreskole kan kun anbefales
Mega god kÞreskole kan kun anbefales
En rigtig god kÞreskole
En rigtig god kÞreskole. Stor ros til min kÞrerlÊrer Gitte, som var meget dygtig og hjÊlpsom under hele forlÞbet.
Generhvervelse med stor succes
Generhvervede mit motorcykelkÞrekort hos Lasse og det var en stor succes ð
Var ude og kÞre et par dage inden selve prÞven, og sÃ¥ ud og Þve manÞvrebane. Tusinde tak, nu skal der bare ud og rÊses ðïžðš
Glad og tilfreds og glÊder mig til bakketur!𥳠- varm anbefaling herfra ð«¶ð»
God kÞreskole med nogle heltâŠ
God kÞreskole med nogle helt fantastiske kÞrelÊrer. Helt klart det beste valg, alle pengene vÊrd.
Nok den bedste kÞreskole i KÞge
Nok den bedste kÞreskole i KÞge. Det var alle pengene vÊrd. Lasse er en virkelig god kÞrelÊrer med en masse af erfaring og sjov humor. Jeg skal helt klart tilbage nÃ¥r jeg skal opgradere til Að
Fantastisk oplevelse og kÞrelÊrer
Forrygende oplevelse pÃ¥ MC-forlÞbet! Lasse er en fantastisk kÞrelÊrer, som bÃ¥de giver brugbart konstruktivt kritik og holder humÞret oppe gennem hele forlÞbet! Bestod teoretisk og praktisk prÞve i fÞrste omgang. Jeg vil varmt anbefale Lasseâs hold til alle som gerne vil have MC kÞrekort
Fantastisk kÞreskole og kÞrelÊrer!
Fantastisk kÞreskole og kÞrelÊrer!
Jeg havde Lasse igennem mit MC forlÞb, og alle timerne var ekstremt underholdende samt lÊrerige, og bestod teoriprÞven og MC i fÞrste forsÞg.
Lasse er en helt igennem genial kÞrelÊrer, som forstår hvordan det er at gÞre lÊringen let forståelig, men samtidig underholdende.
Jeg kan og vil kun anbefale KÞge Bugt KÞreskole, hvis man overvejer kort til enten bil eller MC, da mit bilkort også blev taget her!
Fantastisk Oplevelse ikke mindst
Dejlig nem, hurtig og lÊrerig oplevelse!
Thomas var fantastisk til bil undervisning pÃ¥ vej ð
Lasse kan man sgu ikke fÃ¥ nok af, super dygtig til det han gÞr, man kunne ikke spÞrge om en mere frisk lÊrer ð€£
Alt i alt en absurd god kÞreskole.
Beste kÞreskole nogensinde bestodâŠ
Beste kÞreskole nogensinde bestod teori- og kÞre-prÞve fÞrste gang
Verdens bedste kÞreskole! Kan kun anbefales!
Verdens bedste kÞreskole!
Jeg skiftede over til denne kÞreskole midt i mit forlÞb, og blev anbefalet at få Gitte!
Det har vÊret den absolut bedste oplevelse at fÃ¥ sit kÞrekort her! Gitte er en kÞrelÊrer i verdensklasse, som giver en kÊmpe tryghed, ro og som tror pÃ¥ sine elever hele vejen igennem! Det har vÊret den mest behagelige og bedste oplevelse af fÃ¥ sit kÞrekort her, og jeg kan kun anbefale det til dem der overvejer at starte. GÞr det! - For her fÃ¥r du en kÞreoplevelse i sÊrklasse hvor man kan mÊrke at hjertet er med!!! âš
MC - LYN KORT
Jeg kan klart anbefale at tage MC-kort hos Lasse, på KÞge Bugt KÞreskole!
Teori + kÞreprÞve sad lige i skabet, -og hos Lasse lÊrer man at KÃRE motorcykel... (Tak for "turen" Lasse).