FuldstÊndig suverÊn service. Jeg havde problemer med en anden leverandÞr som pludselig brÊndte mig af, sÃ¥ stod pludselig uden nogen fÞdselsdagsgave til min kÊreste. Jeg ringede og forhÞrte mig ved... ãã£ãšèŠã
Fin netbutik som yder en god service. Jeg blev ringet op af butikken, da varen jeg havde bestilt midlertidigt var udsolgt. SÃ¥ledes blev jeg informeret om den gÊldende lager status der ikke var blevet... ãã£ãšèŠã
Fremragende service. Jeg havde bestilt et stativ til min hÊngekÞje, og det kom efter fÃ¥ dage. DesvÊrre var de "dutter", der skulle sÊttes pÃ¥ benene, for store, og faldt hele tiden af. Jeg ringede til... ãã£ãšèŠã
Det er en god, flot, hÊngekÞje og stativ med kvalitet til prisen syntes jeg. Der er gode forskellige stÞrelser af stativer og lÊkre kÞjer. Harald var enormt hjÊlpsom og imÞdekommende ogsÃ¥, selv... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Velkommen til kÞjeshop - HÃNGEKÃJE TILBEHÃR HÃNGEKÃJER I NET HÃNGEKÃJE TIL BACKPACKER HÃNGEKÃJE STATIV GAVEIDE HÃNGEKÃJER I STOF HÃNGEKÃJESTOLE BABY HÃNGEKÃJE TREND HÃNGEKÃJE HÃNGEKÃJER EKSTRA KRAFTIG
Nordmarken 14, 6940, HÞjmark
- mail@kojeshop.dk
- www.kojeshop.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
âïžð alt fint herfra
En kÊmpe anbefaling herfra.....
En kÊmpe anbefaling herfra, mega hurtig levering, kanon service, fornuftig priser og knald god kvalitet- det har vÊret en stor nydelse at handle ved jer. KÞbte 2 hÊngekÞjestole fra La Siesta..
SkÞnt at handle med KÞjeshop
SkÞnt at handle med KÞjeshop. Varme anbefalinger. Sublim service
Flot og komfortabelâŠ
Flot og komfortabel enkeltmandshÊngekÞje samt hurtig levering.
Super god vejledning
Super god vejledning, find priser og mega hurtig levering!
Bestemte trygt og godt sted at handle for gode hÊngekÞjer.
Fin oplevelse
Nem bestilling, hurtig levering og rigtigt godt produkt. Er godt tilfreds.
Hurtig levering og nemt at bestille på website
Nemt at bestille på hjemmesiden, varen kom hurtigt og der var god information undervejs.
Mexicansk hÊngekÞje
Super hurtig fragt og meget god kvalitet nr. 3 kÞje på 15 år
Den flotteste hÊngekÞjestolð€©
Bortset fra at jeg blev lidt bekymret/ forvirret over at ordren blev leveret i 2 omgange forskudt sÃ¥ er jeg super tilfreds. Hurtig levering som lovet og min hÊngekÞjestol + ophÊng fungerer perfektð€©âïž
Superfin produkt og hurtig levering
Hurtig levering og kvalitetsprodukt.
Hurtig levering og kvalitetsprodukt. Klart en god anbefaling
Alt var som det skulle vÊre
Hurtig levering