Elendig betjeningen. Da vi kom, virkede de 4 teenage-tjenere forvirrede selvom vi havde bestilt bord. Fin mad, men alt hvad der kunne gÃ¥ galt ift. betjeningen gik galt- fx mÃ¥tte vi 5 gange bede om vor... ãã£ãšèŠã
Intet fungerede. Fawlty Towers i Tisvilde. Toast serveret i en skÃ¥l. RÞdspÊtte der enten var serveret flere gange eller bare mishandlet til ukendelighed. âEr Bourgogne Blanc en rÞdvinâ spurgte... ãã£ãšèŠã
Vi hentede 3 nytÃ¥rsmenuer bestilt via nettet. Det lÞd rigtig lÊkkert. Forret hummersuppe smagte lidt som den var brÊndt pÃ¥, og ingen rigtig smag, det rÞg ud. Hovedret fint lÊkkert stykke oksekÞd,... ãã£ãšèŠã
Klar anbefaling herfra til Kongernes Fiskerestaurant. Vi fik rejer til forret og fish n chips til hovedretter. Det var super lÊkkert. Betjeningen var i top og priserne osse rimelige. Og... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BesÞg vores Restaurant i Tisvilde. Kongernes serverer mad morgen-, frokost- og aften. Lokale råvarer, Þl, dejlige vine og Kram til kr. 0,-
Hovedgaden 66, 3220, Tisvildeleje, ãã³ããŒã¯
- +45 9310 7913
- tisvildeleje@kongernes.dk
- www.kongernes.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Elendig smÞrrebrÞd for hÞje priser ogâŠ
Elendig smÞrrebrÞd for hÞje priser og ingen service, intet andet at sige om det sted. Hold jer vÊk.
ALTID den lÊkreste og skÞnneste mad og betjening!
Var nede med veninde og kÞbe deres fiskeret og mÞrbradgryde, som vi tog med hjem og delte.
SÃ¥ vi startede med fisken.
Den var FANTASTISK mÞr, saftig og så smuk anrettet, selv som takeaway og rigtig fin at dele, som de ligeledes sagde vi nemt kunne med begge retter.
BrÞdet til var som altid SUVERÃNT lÊkkert og smagsfyldt.
Så kom det til mÞrbradgryden og der var ligeledes rigeligt til at dele. Det smagte HIMMELSK. Med lÊkker mÞrbrad, cocktailpÞlser og helt som det klassisk skal vÊre.
Som altid, isÊr ogsÃ¥ HELE deres takeaway JULEMENUEN smagte det SKÃNT og var ligeledes smukt at se pÃ¥.
Servicen var bare dejlig nÊrvÊrende og yderst hjÊlpsom.
Det er dejligt at komme et sted, hvor maden altid er i top og prisen er hel fin.
De bedste af de BEDSTE anbefalinger herfraððŒâ€ïžð
Meget skuffende Take Away oplevelse
Meget skuffende Take Away oplevelse! Bestilte Take Away kuverter til 10 personer heraf 2 bÞrnekuverter. Ved bestilling lovede man, at maden på det aftalte afhentningstidspunkt ville vÊre varm og lige til at sÊtte på bordet - bor 3 min. kÞrsel fra Kongernes. Vi afhentede prÊcist, men maden var knap lunken, da den kom på bordet. De to bÞrnekuverter beskrevet på menueen som "Pandestegte fileter med hjemmelavet remoulade, bÞrnevenligt grÞnt og dagens kartoffel" bestod af to meget små filetstykker med remoulade samt rugbrÞdsskiver - ingen kartoffel, intet grÞnt!