Afgiver order og pengene hÊves dagen efter. 5 dage senere er der stadig ingen pakke! Ved kontakt med dem, oplyser de at varen er i restordreð Hvad giver dem ret til at hÊve belÞbet inden varen er... ãã£ãšèŠã
jeg bestilte varer hos Korssting.dk grundet kort levering tid, under varer stod der i beskrivelse at varen ville blive afsendt i lÞbet af 1-3 hverdage. Har ikke fÃ¥et varen efter 11 hverdage, har modta... ãã£ãšèŠã
Har tidligere handlet i nettbutikken. Da ble verdien av varen satt til under 200 kr pga tollsatsen i Norge. Denne gangen mÃ¥tte jeg betale 186,- i toll pÃ¥ en vare til ca500,- De kaller seg en skandinav... ãã£ãšèŠã
Jag har fÃ¥tt jÀtte mycke hjÀlp med att ta reda pÃ¥ garn jag behövde. Ãven det jag köpte och betalningen har varit jÀtte bra,med betalning har jg kÀnt mig trygg. SÃ¥ jag kommer att handla mera Clara W... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Korssting.dk, Marie-Louise Rosenstands internetbutik for broderivarer med broderipakninger, mÞnstre, garn, stof og tilbehÞr
Oddenvej 243, 4583, Sj Odde
- mingi@korssting.dk
- www.korssting.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Bra priser!
Veldig bra priser! Enetse minuset er at det tok over en uke fÞr pakken ble sendt..? (stod ingenting om at den måtte bestilles). Det trekker mye ned..
God service
Forsendelsen tar lengre tid nå enn tidligere. Ellers gir de god service Jeg er fornÞyd med deres netshop
Korrekt levering til tiden
Jeg kan ikke sige andet end at jeg er meget tilfreds med den service korssting.dk yder. Jeg fik det broderi jeg bestilte inden de 5 dage som butikken lover.
Jeg ser at andre klager over portoen, men det er billigere end hos andre butikker fordi handling ikke koster noget.
SÞrine Andresen
Fint udvalg - hurtig levering
Jeg bestilte et enkelt korsstingsbroderi, og modtog det 2 dage efter, super fedt... synes dog at betale 50 kr. i porto er for meget, der stod porto 24 kr. på konvolutten...
Fik email hurtigt omkring vare levering, så synes det var super :)
Handler der stenstikkert igen - trods portoen
Varen i orden, men for hÞj porto
KÞbte nogle korsstingsbroderier (u. 500 gr) og måtte af med 59.9 DKK i porto - på trods af at de på deres forside reklamerer med porto til 44,9 i hele DK.
Email-ordreopdatering var irriterende langsom (fik kun een mail), men pakken ankom inden for det adviserede tidsrum i fin stand.