Jeg har handlet bil hos denne forhandler. Deres slogan med kvalitetsbiler til alle, mangler lige et tvist, hvor der stÃ¥r at man yder 100% garanti, som man sÃ¥ bare ikke stÃ¥r ved efterfÞlgende, pÃ¥ t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde i gÃ¥r en rigtig god oplevelse med et kÞb af en Ford Kuga ST-line hos Christian. Vi blev enige om en fair byttepris og fik tilmed en bedre finansieringsaftale end banken kunne lave.... ãã£ãšèŠã
Vi kÞrte fra KÞbenhavnsomrÃ¥det til Haderslev i gÃ¥r for at hente en Skoda Octavia hos Ole. Op til afhentningen havde jeg nogle gode telefonsamtaler med ham. I telefonen fik jeg indtrykket af en meget b... ãã£ãšèŠã
Som kunde hos os, kan du altid vÊre sikker på en Êrlig og seriÞs handel med hÞjt serviceniveau - også efter din nye brugte bil har forladt forretningen. Og da personlig kontakt og seriÞsitet er nogle af nÞgleordene for vores forretning, kan du altid forvente en god og nÊrvÊrende betjening. Så kig endelig videre rundt på hjemmesiden eller kig forbi vores forretning og hils på os og/eller din nÊste kvalitetsbil.
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Bilen var bare i orden og top klargjort. Hurtig handel, og Ole sÞrgede for alt det praktiske. Jeg kommer gerne fra Fyn igen.
Jeg har kÞbt en mini af Ole for cirka 2 måneder siden, som jeg er super glad for!
EfterfÞlgende opdagede vi at kÞlervÊsken dryppede, som skulle skiftes. Vi afleverede bilen til vores egen mekaniker i stedet for at kÞre til Haderslev med bilen. Så vi slap heldigvis for en kÞretur.
Men kan hel klart anbefales super rare mennesker og god service. Bilen var nÊsten som ny da vi fik den. :)
Jeg ville Þnske jeg kunne give 5 stjerner, men der var en lille ting, som vi synes var lidt mystisk. Vi fik udleveret 2 nÞgler til bilen, men da vi havde kÞbt bilen og kÞrt den hjem, og vi lige ville tjekke billederne af bilen, der var på bilbasen dengang inden den blev solgt til os, som vi havde gemt på computeren, opdagede vi der var 3 nÞgler.
Kontaktede Ole med det samme og det kunne han godt se og heller ikke rigtig forstå, hvordan den ene nÞgle manglede, men han vil undersÞge det nÊrmere og evt. for lavet nogle ekstra.
Men kan helt klart anbefales! :)
Jeg har med stor tilfredshed handlet brugt bil igennem KP Nissen og SÞn og vil ikke tÞve med at gÞre det igen. Ole var sober og venlig, både på vores mail dialog forud for handlen og ikke mindst efter handlen var gennemfÞrt.
Da jeg kom hjem, opdagede jeg at der manglede en advarselstrekant og at sprinkleren ikke virkede. 2 ting, som jeg ikke selv havde opdaget under min testkÞrsel af bilen. Jeg tog kontakt til Ole, som bestilte en trekant til afhentning hos nÊrtliggende afdeling af FTZ samt aftalte at min lokale mekaniker mÃ¥tte fikse pumpen til sprinkleren. Jeg satte min mekaniker i forbindelse med Ole og det blev fikset, uden at jeg selv skulle tÊnke mere over dette, hvilket gjorde at jeg sparede en tur/retur mellem Haderslev og Ã
rhus.
Kan bestemt anbefales.
Fik den fineste behandling, også efter handel
Vi kÞbte for en lille måned siden en Ford Focus hos Kp Nissen. Vi havde fundet tilsvarede biler hos andre forhandlere, men både prisen og i sÊrdeleshed sÊlger var bare bedre her. Det er selvfÞlgelig bilen, som er det vigtigste, og den var fremragende, men vi blev også behandlet godt, og de virkede her som nogle rare mennesker. Alt i alt var det en super god oplevelse, også derfor jeg tager mig tid til at skrive denne lille anmeldelse.
vi har kÞbt en dejlig peugeot 207 gt turbo.som bare kÞre som en drÞm,alt var som det skulle vÊre da vi fik bilen med hjem.ny synet og et service eftersyn.men du 2 månder efter lyser der en motorlampe,som viser at der ikke er nok turbotryk på.har snakket med Ole og som han siger den skal vi bare have ordnes.ja super service og håber han har den vogn jeg skal bruge om 4 år igen.hilsen Lars
Vi har netop kÞbt bil af Ole hos KP Nissen. Det har vÊret en fornÞjelse. Vi har kÞbt Vw Passat st car, da vi venter barn nr 2. Bilen var rigtigt prissat. Ved levering var den super flot gjort klar. Der var rigelig med diesel på ved afhentning. Vi anbefaler.
Familien Larsen
Aalborg
KÞbt brugt bil i fin stand. Priserne er fornuftige og alt aftalt ifbm. kÞbet er blevet overholdt. Tog bil i bytte og afmeldte plader indenfor 24 timer. KlargÞring udfÞrt uden bemÊrkninger. EfterfÞlgende småproblemer med bilen lÞst lokalt i Odense, så jeg ikke skulle kÞre til Haderslev.
Så alt i alt en reel bilhandler, der holder hvad han lover - også efter kÞbet.
Kan klart anbefales herfra!
Hej, pÞnser i på at investere i en brugt bil, så kan vi i allerhÞjeste grad anbefale netop
denne virksomhed.
Ved fÞrste Þjekast er alt i bedste kvalitet.
Flotte brugt-vogne med en service i 1-klasse.
Og at dÞmme efter den time vi blot behÞvede for at trÊffe vores beslutning om kÞb, var der en fortÊttet atmosfÊre af henvendelser om bilkÞb.
Hermed de bedste anbefalinger.
Mvh Connie & Bent SÞrensen
Bramming
Har lige kÞbt en peugeot 206 hos KPNissen/Ole.... God service og kommunikation. Aftaler blev overholdt og stedet virker trovÊrdig og professionel. Alt i alt er vi meget tilfredse med kÞb af bil og måden hvordan handlen foregik. Kaffen var også god:)
Peter og Lis christensen
Det er nu 9 måneder siden jeg kÞbte en brugt Toyota Avensis Stc. hos KP Nissen og SÞn. Det var sÞnnen Ole jeg handlede med og det var en rigtig god oplevelse - alt forlÞb som det skulle.
Bilen blev synet og jeg fik fortalt hvad der var blevet skiftet af dele på bilen for at få den igennem syn og bilen var fin klargjort da jeg hentede den.
KÞbte en 7 år gammel Seat Altea for 3 måneder siden. Bilen blev leveret i rigtig god stand og kÞrer stadig som den var ny.
Man fÞler sig meget velkommen og Ole var meget reel under salget. Absolut turen vÊrd fra KÞbenhavn.
En stor tak herfra med de varmeste anbefalinger. Hvis jeg skulle ud og kÞbe bil igen, så ville jeg ikke et sekund betvivle at den skulle kÞbes nede ved KP Nissen. I er noget helt specielt - ikke nok med man altid fÞler sig Sà velkomne, så er i begge yderste kompetente og Êrlige. Den behandling jeg har fået nede ved jer, med begge mine biler, kan jeg ikke sÊtte en finger på og er lykkelig for mit bilkÞb skete hos jer, da jeg af andre fagmÊnd har fået af vide at i er noget helt specielt - jeres slags findes der desvÊrre ikke så mange af mere. Tak endnu engang fra Sine som elsker sin Fusion ;-)
VI har lige kÞbt to biler af KP Nissen. Vi har intet at sÊtte en finger på. Leveringstermin overholdt. Alle andre aftaler overholdt, og så blev de leveret mere klargjorte end vi nogensinde har oplevet andre steder. Super tilfredse og kommer gerne igen. Klar anbefaling herfra hvis du skal kÞbe en brugt kvalitetsbil.
MVH Lisbet og Ole
Har nu kÞbt to biler hos kpnissen, og begge handler er forlÞbet smertefrit, og bilerne har levet op til forventningerne.. Fantastisk service!
Vi kÞbte i sommeren 2013 en brugt Ford Focus, der på trods af nogle år på bagen, stadig stod super fint og kÞrer upåklageligt. Vi valgte at handle hos KpNissen, da de tilbÞd den bedste pris vi kunne finde. Samtidig oplevede vi ejeren som oprigtig og Êrlig omkring bilen. Alt var helt nede på jorden, i orden og professionelt.
Derfor fortjener de en anbefaling fra et par tilfredse kunder, der gerne handler der igen :)
Ole var utrolig flink dengang jeg kÞbte bilen, men efter handlen var gået igennem, var det som om jeg bare skulle hurtigt ud af butikken.
EfterfÞlgende har jeg reklameret over en fejl på bilen, men selvom den har vÊret på vÊrksted er den stadig ikke blevet lavet.
Han bruger en undskyldning om at vÊrkstedet ikke kunne finde noget på bilen. Så på det vÊrksted har de åbenbart ikke samme hÞrelse som mig, hvilket jeg syntes er en skam. Bilen kommer med den samme lyd hver gang jeg har den startet, så syntes det er Êrgerligt den ikke lige kunne komme med lyden, da den blev gennemtestet på vÊrkstedet.
Men jeg går selvfÞlgelig stadig ud fra at den bliver lavet på den lovede garanti.
Derudover kan jeg heller ikke forstå hans klargÞring af bilen. FÞrste gang jeg var omme på bagsÊdet fandt jeg et brugt og meget gammelt cigaretskod, hvilket man ikke burde kunne overse ved grundig klargÞring.

KP Nissen & SÞn AarÞsund A/S ããã®åç
Jeg har igennem tiden kÞbt 3 biler ved KP Nissen og senest ved sÞnnen Ole. Jeg har aldrig haft problemer med bilerne på nÊr et par almindelige småting som straks blev fikset uden tÞven. Jeg ved ikke hvor de finder de biler, men man skulle nÊsten tro at de lige var rullet af samlebåndet sådan som de ser ud selvom de er brugte. Jeg har ejet flere biler, men efter at have oplevet service og kvalitet på det niveau, så er der ingen andre steder for mig at handle bil. Det skal siges at mine 2 biler har jeg solgt videre for at prÞve noget nyt. Man har jo bil i mindst 20 år når man kÞber brugt bil hos dem :-)
KÞbte i 2009 en Golf 3 stc. Den stod som ny både inde og uden på. Der her ikke vÊret det mindste problem med bilen. Nu 5 år senere er der stadig intet galt med den og kun blevet skiftet bremser på bilen. Så yderst tilfred med service og kvalitet på den bil :) ikke sidste gang jeg vil kÞbe en bil derfra
Rune Kyhl.
Jeg har handlet bil hos denne forhandler. Deres slogan med kvalitetsbiler til alle, mangler lige et tvist, hvor der står at man yder 100% garanti, som man så bare ikke står ved efterfÞlgende, på trods af der er en brancheorganisation som skulle beskytte kÞber, men tager sÊlgers parti i stedet.
Ligeledes tager man ikke imod dankort betalinger ifÞlge en ny lov, som sÊlger hÊvder er kommet.
Jeg vil fraråde at handle der da lovede ting ikke bliver overholdt og der bliver ikke svaret på henvendelser f. eks. havde jeg mistet en nÞgle ved tÞmning af gammel bil, hvor der blev lovet at dette ville blive tjekket, men har aldrig hÞrt noget.
Lige så snart du drejer ud af forhandlerens indkÞrsel er alt garanti vÊk.

KP Nissen & SÞn AarÞsund A/S ããã®åç
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã