レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Som meget ung kÞber af en nyere bil havde jeg haft nogle uheldige oplevelser hos andre forhandlere. Dog mÞdte jeg Emre fra Terminalen Ford Amager, som tog super godt imod mig. Selve handlen gik h... もっず芋る

KÞbte en Byd og fÞlte os helt trygge og godt behandlet i kÞbet af en El bil. Da vi Þnskede at hente bil i terminalens afdeling i TÃ¥strup, tilbÞd Hamed Hassani at leverer bil pÃ¥ vores hjemme adresse.... もっず芋る

Terminalen Risskov Vildledte og direkte lÞj vedr. fejlsÞgning af isolationsfejl pÃ¥ Jaguar I-Pace. NÊgtede at anerkende Ketners diagnose om fejl i hv batteri men forlangte op mod 30tkr for fejlsÞgning... もっず芋る

Efter deres forsÞg pÃ¥ at rette op pÃ¥ den fejl de forÃ¥rsagede under servicebesÞget, gik alt snorlige denne gang, lige til jeg fik bilen tilbage igen og der var blevet rÞget i min bil. Jeg ryger ikke se... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Stort udvalg af brugte biler og nye biler hos Terminalen, landsdÊkkende bilforhandlerkÊde i Danmark.

3.0

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

682件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Fantastisk service

KÞbte en Byd og fÞlte os helt trygge og godt behandlet i kÞbet af en El bil.
Da vi Þnskede at hente bil i terminalens afdeling i Tåstrup, tilbÞd Hamed Hassani at leverer bil på vores hjemme adresse.
Vi giver vores bedste anbefalinger til Hamed.

2026幎3月10日

Hold jer vÊk - kan IKKE anbefales

Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at bruge dette vÊrksted.

I februar havde jeg min bil inde hos Terminalen Amager, hvor jeg betalte omkring 8000 kr for at få udbedret en fejl. DesvÊrre viste det sig, at problemet slet ikke var lÞst. Da jeg efterfÞlgende kontaktede vÊrkstedet igen, kunne de fÞrst tilbyde en tid måneden efter, den 25. marts.

PÃ¥ grund af en rejse afleverede jeg bilen allerede den 22. marts, men hÞrte intet fra vÊrkstedet pÃ¥ den aftalte dag. Den 26. marts mÃ¥tte jeg selv begynde at ringe gentagne gange fra morgenstunden, og det var stort set umuligt at komme igennem. FÞrst senere pÃ¥ formiddagen fik jeg kontakt, hvor de lovede at vende tilbage samme dag. Senere blev jeg ringet op af en mekaniker, som kunne fortÊlle, at de stadig ikke vidste, hvad fejlen var – og at de fÞrst havde mulighed for at kigge videre pÃ¥ bilen om en mÃ¥ned (21. april).

Da jeg hentede bilen, var oplevelsen endnu vÊrre: Tanken var nÊsten tom, bilen var meget beskidt, og der var blevet kÞrt hele 214 km i den, mens den var i deres varetÊgt. Jeg står tilbage med en fÞlelse af at vÊre blevet snydt. Jeg kan kun spekulere på, om bilen er blevet brugt som lånebil eller til privat kÞrsel, for det virker i hvert fald ikke som om, den er blevet undersÞgt ordentligt.

Alt i alt en meget dårlig oplevelse med manglende kommunikation, mangelfuld fejlsÞgning og en behandling af min bil, som jeg på ingen måde kan acceptere.

Ps. Jeg har vÊret konfronteret Terminal Amager telefonisk, som siger, at når det er en periodisk fejl, så er de nÞdt til at kÞre en del i bilen. Det er dog ikke en periodisk fejl lÊngere. Fejlen har vÊret konstant siden jeg fik bilen retur fra vÊrkstedet i februar.

2026幎3月26日
自発的なレビュヌ

Hold jer langt vÊk fra det her vÊrksted!

Virkelig dårligt arbejde og kundeservice. Arbejdet de udfÞrer er af lav kvalitet, som gÞr at man bliver nÞdsaget til at gå andetsteds efter et sådan besÞg. Derudover bliver man ikke taget seriÞst når man retter henvender sig til dem. Kritik bliver negligeret. Meget uacceptabelt opfÞrsel fra de ansatte og manglende professionalisme.

2026幎1月27日
自発的なレビュヌ

Uprofessionelt vÊrksted i Taastrup.

Efter deres forsÞg på at rette op på den fejl de forårsagede under servicebesÞget, gik alt snorlige denne gang, lige til jeg fik bilen tilbage igen og der var blevet rÞget i min bil. Jeg ryger ikke selv, og er ked af at få en bil tilbage der nu stinker af rÞg. Medarbejderen benÊgtede problemet, men grinede samtidig. Dybt uprofessionelt.

2026幎1月27日

Oplevelse hos Terminalen BirkerÞd -

Oplevelse hos Terminalen BirkerÞd -
SÊlgeren Tobias er enormt serviceminded og gÞr alt for at sikre at du får svar på selv de mest besvÊrlige spÞrgsmål i forhold til de behov man har når man kÞber ny bil og vil sikre sig at bilen opfylder ens behov. Det er super betryggende.

2026幎1月22日

2 nye forlygte-pÊrer uden tidsbestilling

Tog chancen og kÞrte forbi vÊrkstedet i Taastrup en eftermiddag for at få skiftet begge forlygte-pÊrer. Jeg blev taget rigtig godt imod og det tog ingen tid at få skiftet begge pÊrer selv uden tidsbestilling. Mange tak for en god oplevelse og god service :-)

2026幎1月20日

Extremely disappointed

Bought a byd dolphin 2 weeks back. While taking the delivery of the car, at the last moment, I was informed that there is a an error (SRS error) with a promise that they can help fix it in half an hour next week as the workshop guys had left already. When I contacted them, I was informed that they do not have any slots available to fix it due to Christmas and they cannot fix after new year as they do not service Byd from 2026.

In short, I was cheated and lied to. And I just realised that they had completely messed up the tire pressure in the newly ordered tired I bought from them. Again the response to somehow fix it with no solution and service.

Disappointed and would caution everyone to avoid them at any cost. I would like to specially mention that everything was great until the delivery and I would have left with a good impression if there were no issues. But I guess I got a chance to see the true colours. Typical used cars salesmen.

2025幎12月10日

SKANDALE VÆRKSTED

Vi har haft vores bil pÃ¥ vÊrksted i over 3 mÃ¥neder nu og bilen er ikke fÊrdig i nu! Der kommer en ene undskyldning efter den anden, hver gang der kommer en ny reservedel skal vi vente yderlige 14 dage fÞr vÊrkstedet har tid til bilen. Kan kun sige HOLD JER VÆK fra det vÊrksted.

2025幎11月27日

DÃ¥rlig service

Dårlig service hos Terminalen Odense. Ventede 4 timer for noget som skulle tage hÞjst 2. Usikkert netvÊrk. Uempatisk mand jeg fik i rÞret efterfÞlgende, som hÊvede stemmen unÞdigt. Det vil jeg ikke finde mig i!

2025幎11月13日

Terminalen Esbjerg, 5 stjerner

Fik et akut problem med min elbil mandag aften. Kontaktede Terminalen Esbjerg nÊste morgen, og de hjalp mig uden at at kommentere på, at jeg ikke havde en aftale. Deres fantastiske imÞdekommende kundeservice gjorde at jeg kunne komme på arbejde. Er glad for at jeg har valgt dem til at servicere min bil

2025幎11月4日

Terminalen Taastrup

Terminalen Taastrup
Øtoftegårdsvej 2, 2630 Taastrup

Jeg fik en virkelig god oplevelse hos **Terminalen Taastrup**!
Servicen var helt i top – jeg fik lavet hjulskift, og bilen var lige sÃ¥ ren, som da jeg afleverede den. De havde endda pakket mine dÊk pÊnt ind med den emballage, jeg selv havde taget med.

Jeg fik en SMS med servicepåmindelse i god tid, og alt forlÞb super professionelt.
Et stort tak til mekanikeren Monta!😃– du gjorde et rigtig flot stykke arbejde!

Kan varmt anbefale Terminalen Taastrup, hvis du vil have service med både kvalitet og smil.

2025幎11月4日

Terminalen Esbejrg v/ René 💪🏜👍🏜

Terminalen Esbejrg v/ René har vÊret helt fantastiske. René har solgt mig en fantastisk Enyaq og han har vÊret super god og tålmodig hele vejen igennem (fÞrstegangskÞber af en elbil, så der har vÊret mange spÞrgsmål.) Bilen blev afleveret på Amager hvor personalet var så sÞde at gå bilen igennem med endnu engang. Top service og top produkt! Meget glad!!

2025幎10月31日
自発的なレビュヌ

Umuligt at komme i kontakt med dem og der ringes aldrig tilbage som aftalt, lige meget hvor mange gange man henvÊnder sig!

Har kÞbt en BYD Sealion 7 hos BYD Tåstrup. Jeg skulle efter aftale henvende mig hos Terminalen Tåstrup for at få måtter, hvilket jeg gjorde. Men de havde ingen på lager og bad mig ringe til dem dagen efter. Det gjode jeg og "receptionen" ville ligge en besked om at der skulle ringes tilbage, men intet skete. Jeg har efterfÞlgende 5 gange ringet og nÞjagtigt det samme er sket, der er lagt besked om at der skal ringes tilbage og her 3 uger efter er der stadigvÊk ikke blevt ringet tilbage, eller de er til at komme i kontakt med. Har ALDRIG oplevet en dårligere "service" eller mangel på samme

2025幎10月10日

Jeg er ganske tilfreds

Jeg besluttede mig at jeg for fÞrste gang ville prÞve at lease en bil, jeg har ingen erfaring med leasing, men hele forlÞbet med Terminalen i Esbjerg gik super godt og uden problemer. Min salgskonsulent Mike var rigtig venlig og fik mig til at fÞle mig tryk om beslutningen. Jeg har nu haft min hyundai i20 i 6 måneder, og jeg ufattelig glad for den

2025幎4月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。