Wij zijn ontzettend blij met de kraamhulp die we hebben gehad… Vriendelijk persoon en wat vooral fijn was het luisterend oor voor de mama…….helaas was de kraamweek zo voorbij en moesten we helaas al... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Helaas hebben we uiteindelijk maar 3 uur kraamzorg per dag gekregen in plaats van de geplande 6 uur, omdat veel medewerkers met vakantie waren. De eerste 5 dagen hadden we een ontzettend fijne k... もっと見る
We hadden een kraamverzorgster (een dagdeel) welke had gezien dat wij graag zo min mogelijk wisseling wilde en dus had geschoven in haar eigen agenda hiervoor. Ze was heel fijn, open en vroeg wat zij... もっと見る
企業が回答しました
We hebben een super fijne kraamweek gehad met dank aan onze kraamverzorgster Ans, haar 43 aan kennis en ervaring weet ze duidelijk over te brengen. Wij hadden ons geen betere opstart kunnen wensen!... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
De kraamweek is een intieme en bijzondere ervaring die je de rest van je leven bijblijft. De kraamzorg van KraamZus is professioneel, vertrouwd en dichtbij. Onze kraamzussen staan klaar voor jou en je gezin. Een week waar je optimaal kunt genieten, de beste zorg ontvangt en als nieuw gezin klaar bent voor dit avontuur. Je kiest met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus.
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Harde lieve werkers
Harde lieve werkers. Goede communicatie, goede tips, zorgvuldige zorg.

KraamZus からの回答
Wij hebben de kraamhulp van KraamZus als heel erg positief en fijn ervaren!
Wij hebben de kraamhulp van KraamZus als heel positief ervaren! De twee kraamhulpen (Lida en Emmy) die wij tijdens onze kraamweek hadden waren allebei heel fijne en flexibele mensen. Ze hebben ons heel erg geholpen door alles duidelijk uit te leggen, goede tips te geven, ons goed verzorgd en de huishoudelijke taken netjes uitgevoerd. Daarnaast hebben we ook een gezellige tijd met ze gehad!

Een een is nog teveel
Een een is nog teveel. Zou tussen 8 en 10 een kraam verzorgende komen terwijl ze gister al thuis was. Kraam verzorgende had familie problemen. Mijn dochter die met de 3e een kraamverzorgster krijgt zit met der handen in het haar. Mag je voor de eerste keer naar huis. Oo ja we komen vanmiddag wel een keer. Verschrikkelijk

KraamZus からの回答
The Kramzus services really helped us…
The Kramzus services really helped us in the first week of childbirth..Maike and Saskia were really helpful and guided us really nicely. They were also a good emotional support for us as our case was very complicated for the delivery.

KraamZus からの回答
Ontzettend fijne en mooie kraamweek…
Ontzettend fijne en mooie kraamweek gehad met een hele lieve, hardwerkende kraamhulp! Ze was er echt voor ons als gezin en zorgde voor de rust en ruimte om na de bevalling te kunnen landen en herstellen!

Een ontzettend fijne kraamweek
We hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad. Het contact met de organisatie verloopt soepel en fijn. We hebben daarnaast twee hele prettige kraamzussen in huis gehad tijdens de kraamweek. Heel kundig, geïnteresseerd en betrokken. Hierdoor hebben wij een zeer prettige start van ons ouderschap gehad.

KraamZus からの回答
Ik kon met veel vragen bij hun terecht
Ik kon met veel vragen bij hun terecht. Ik vond de manier van zorg leveren heel fijn. Heb veel geleerd van ze. En dat waardeer ik enorm.
Het enige wat jammer was. Is dat ik aangemeld was voor kraam zus. Maar niet werd ingelicht dat ik kraam vogel kreeg. Misschien handig om dat stukje aan te passen.
Het was een mooi kraam week vol nieuwe ervaringen.

Top ervaring!
We hebben dankzij onze Kraamzus en de meelopende student een hele fijne kraamweek gehad. Super goede zorg gehad en wat waren ze lief en gezellig.
Overal werd aan gedacht door de dames, zoals eten maken, verzorgende taken, schoonmaak werkzaamheden en zelfs boodschappen doen werd aangeboden.
Het was een fijne tijd met een hoop luxe waarin we zelf rust konden pakken en konden herstellen van een sectio. Ook onze peuter werd enorm fijn betrokken bij de situatie en was helemaal weg van de dames. We gaan ze nog missen de komende dagen. Bedankt voor alle goede zorgen en Kraamzus is echt aan te raden!

Hele fijne kraamweek gehad
Hele fijne kraamweek gehad dankzij lieve kraamzorg Monica. Heerlijk de rust die zij uit straalde. Ook heel fijn hoe zij met ons andere zoontje bezig was.

Praktisch en emotioneel ondersteuning
Na een heftige bevalling en een paar dagen in het ziekenhuis hebben we enorm veel hulp van KraamZus thuis gekregen. Ondersteuning op zowel het praktische als het emotionele vlak, met respect voor het lichaam en de geest, heeft ons op weg naar herstel geholpen. Hartelijk bedankt!

KraamZus からの回答
Wonderful support during our first week
We had an amazing experience with our kraamzorg. Elen was incredibly professional, kind, and supportive. She made our first days with the baby so much easier and gave us the confidence we needed. We couldn't have asked for better care!

KraamZus からの回答
Verschrikkelijke organisatie niet aan…
Verschrikkelijke organisatie niet aan te raden!
Regina is een topper!
We hadden een superfijne en kundige kraamhulp. Niets anders dan lof over haar!
Het was wel een geluk om (op 1 dag na) dezelfde kraamverzorgende te hebben.

KraamZus からの回答
Wij hebben goede ervaringen met…
Wij hebben goede ervaringen met Kraamzus.intake gesprek was duidelijk en snel geregeld, na de bevalling kwam Pauline ,lief vrouw en tegelijkertijd professioneel.moeder en de baby hadden goede zorg gehad.wij zijn dikke tevreden met kraamzus en met Pauline de kraamverzorgende.top service.

KraamZus からの回答
Voor de tweede keer kregen wij hulp van…
Voor de tweede keer kregen wij hulp van Marie José wat ons weer heel goed is bevallen!

KraamZus からの回答
Veel dank aan Jacqueline!
We hebben 3 volle dagen fantastische kraamzorg gekregen van Jacqueline, en daarnaast nog 2 prima ochtenden van een andere collega. We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen, Jacqueline is deskundig, een prettig persoon en een enorm harde werker. Ze heeft ons geweldig verzorgd en goed op weg geholpen met alle babyzaken.

Superfijne zorg gehad!
Hele lieve, vakkundige en betrokken kraamhulp gehad (Van de Kraamvogel, maar via Kraamzus). We hadden meteen een klik en ze heeft ons ontzettend goed geholpen met tips over het verzorgen en voeden van de baby en het huishouden. Ook werd er goede controle gedaan over mijn herstel en mentale welzijn. Bedankt!

KraamZus からの回答
Super goede en fijne kraamweek gehad…
Super goede en fijne kraamweek gehad met dank aan Ellen! Super bedankt!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。