Wij zijn ontzettend blij met de kraamhulp die we hebben gehad… Vriendelijk persoon en wat vooral fijn was het luisterend oor voor de mama…….helaas was de kraamweek zo voorbij en moesten we helaas al... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Helaas hebben we uiteindelijk maar 3 uur kraamzorg per dag gekregen in plaats van de geplande 6 uur, omdat veel medewerkers met vakantie waren. De eerste 5 dagen hadden we een ontzettend fijne k... もっと見る
We hadden een kraamverzorgster (een dagdeel) welke had gezien dat wij graag zo min mogelijk wisseling wilde en dus had geschoven in haar eigen agenda hiervoor. Ze was heel fijn, open en vroeg wat zij... もっと見る
企業が回答しました
We hebben een super fijne kraamweek gehad met dank aan onze kraamverzorgster Ans, haar 43 aan kennis en ervaring weet ze duidelijk over te brengen. Wij hadden ons geen betere opstart kunnen wensen!... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
De kraamweek is een intieme en bijzondere ervaring die je de rest van je leven bijblijft. De kraamzorg van KraamZus is professioneel, vertrouwd en dichtbij. Onze kraamzussen staan klaar voor jou en je gezin. Een week waar je optimaal kunt genieten, de beste zorg ontvangt en als nieuw gezin klaar bent voor dit avontuur. Je kiest met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus.
連絡先
ネガティブなレビューの 84%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Wij kijken met zóveel dankbaarheid…
Wij kijken met zóveel dankbaarheid terug op onze kraamweek dankzij onze lieve kraamhulp Ellen. We hebben ontzettend veel van haar geleerd en kregen alle handvatten die we als kersverse ouders nodig hadden om met vol zelfvertrouwen voor ons mannetje te zorgen.
Ellen heeft ervoor gezorgd dat we écht konden genieten van onze kraamweek. Ze luistert aandachtig, is oprecht geïnteresseerd en observeert scherp. Ze herkent signalen snel en deelt met veel liefde haar uitgebreide kennis en ervaring. Haar tips waren enorm waardevol en altijd afgestemd op ons en onze baby.
Naast alles wat we hebben geleerd, was het ook gewoon ontzettend gezellig. Een leerzame, warme en bijzondere week die we nooit zullen vergeten. Wij zijn Ellen – en natuurlijk ook de organisatie – enorm dankbaar voor deze onvergetelijke en mooie tijd.
Dank jullie wel!
Liefs,
Mark, Linsey & Jake 💙

KraamZus からの回答
Fijne kraamhulp, jammer van de halve dagen.
We waren heel blij met onze kraamhulp, maar vonden het een enorme teleurstelling dat we ondanks mijn keizersnede maar halve dagen kregen. Dat terwijl er eerder was gezegd dat hele dagen waarschijnlijk wel mogelijk zou moeten zijn. Daardoor moesten we onze dag elke keer om de kraamzorg plannen.

Slechte kraamzorg
Echt slechte kraamzorg zij zoekt de hele huis zolder schuur inplaats van helpen
Geweldige week
Onze kraamhulp Sandra H. was geweldig. We hebben haar voor onze beide kindjes nu een week thuis gehad en beide keren is dit super goed bevallen. Ook het kantoor en de planning hield de tweede keer rekening met onze voorkeur en dat hielp enorm

Hele fijne ervaring
We hebben een enorm fijne kraamweek gehad met Christine. Ze gaf ons alle ruimte om ons eigen ding te doen maar had ook fijne adviezen en tips. Daarnaast deed ze het ook geweldig met onze oudere dochter. Ik wens iedereen zo’n fijne kraamverzorgster toe!

Liefdevol en ondersteund!
Na de geboorte van onze tweede dochter hebben wij veel geluk gehad met twee liefdevolle dames! Zij hebben onze kraamweek goed voor ons gezorgd en gesteund waar nodig. Ook voor onze eerste dochter was genoeg aandacht. Sandra en Margreet bedankt! 💘

KraamZus からの回答
Liefdevolle zorg voor moeder en kind en…
Liefdevolle zorg voor moeder en kind en vader. Geduld, begrip en ruimdenkend. Goede en veel ervaring en daardoor veel goede tips mogen ontvangen omtrent babyzorg en zelfzorg. Dankjulliewel!

KraamZus からの回答
Helaas een hele vervelende ervaring en…
Helaas een hele vervelende ervaring en kraamweek gehad. Na contact te hebben opgenomen helaas weinig medewerking of enige compensatie in zorg.
Daar dit niet ons eerste kindje is weten we gelukkig dat het via andere wegen ook een hele fijne ervaring kan zijn, maar enorm balen dat kraamzus deze week zo heeft weten te verpesten. Mocht je twijfelen zou ik zeker niet kiezen voor zo een grote organisatie als dit waar je een nummer bent en persoonlijk contact niet erg hoog in het vaandel staat.

Fijne kraamweek
Dankzij Diana hebben wij een hele fijne kraamweek gehad. Heel erg dankbaar💗

KraamZus からの回答
Wij zijn ontzettend tevreden en…
Wij zijn ontzettend tevreden en dankbaar voor de kraamzorg die wij hebben ontvangen. De kraamverzorgster die zeven dagen bij ons thuis kwam, was extreem lief, professioneel en zorgzaam. Vanaf de eerste dag gaf zij ons een veilig en gerust gevoel.
Mijn vrouw spreekt geen Nederlands, maar dat was totaal geen probleem. De kraamverzorgster nam rustig de tijd, legde alles duidelijk uit en hielp mijn vrouw stap voor stap, vooral met het aanleren van borstvoeding voor ons eerste pasgeboren kindje. Haar geduld, vriendelijkheid en toewijding waren echt bijzonder.
Dankzij haar hebben wij deze eerste week als nieuwe ouders met vertrouwen en rust kunnen beleven. Wij willen KraamZus hartelijk bedanken voor het kiezen van zulke bekwame, professionele en warme medewerkers. Wij raden KraamZus van harte aan aan iedereen.
🌸🌸🌸

KraamZus からの回答
Wij waren ontzettend blij met…
Wij waren ontzettend blij met kraamverzorgster Bea. Zij was erg betrokken bij onze dochter en heeft mij ook ontzettend geholpen qua huishoudelijke taken of flesje geven zodat ik nog even verder kon slapen na een beroerde nacht. Bea je bent fantastisch!

KraamZus からの回答
Voor de derde keer via kraamzus zorg…
Voor de derde keer via kraamzus zorg mogen ontvangen.
1mwe starten met een topper van kraamvogel die vanwege de drukte bij ons voor de eerste 6 dagen bleef.
Wij waren heel blij met haar. Ze had aandacht voor onze andere 2 kinderen en hielp goed met de zorg van onze 3de. Vooral ook het vertrouwen uitstralen dat we het goed deden.
Daarna heeft kraamzus er voor gezorgd dat we voor de laatste 2 dagen onze topper kregen die bij de andere 2 ook geweest is. Niet alleen vertrouwd maar ook gewoon fijn. We kijken terug op een mooie kraamweek

Heel erg tevreden!
Wij zijn super tevreden over de kraamzorg van Wiep. Voor ons gevoel had het echt niet beter gekund. Vanaf het eerste moment paste zij perfect in ons gezin: ze ondersteunde ons waar nodig, leerde ons stap voor stap alles wat we moesten weten en zorgde ook echt voor ons.
Na de zware bevalling voelde het, wanneer Wiep er was, als een verademing. Ze gaf ons de rust en ruimte om alle indrukken te verwerken. Elke dag keken we er weer naar uit als zij kwam, omdat ze ons hielp om ons nieuwe gezin rustig en met vertrouwen op gang te brengen. Mede dankzij Wiep voelen wij ons steeds zelfverzekerder in onze nieuwe rol. Een groot compliment voor haar – een fantastische kraamverzorgende!

KraamZus からの回答
Zeer goede ervaring met paulien
Wij hadden paulien als kraamverzorgende, paulien was voor ons de juiste persoon op de juiste plaats.
Paulien gaf niet aleen handige tips en trucs, maar gaf ook onderwijs met haar levens lessen. Voor ons echt een schat de dag van vertrek hebben we ook een traantje gelaten.

KraamZus からの回答
Maandag mochten wij naar huis van het…
Maandag mochten wij naar huis van het ziekenhuis bij thuis komst ontvingen wij de kraamzorg van maandag
De kraam zorg van maandag was heel er negatief over het feit dat ik borst voeding wou geven en alleen staande moeder was van 3 kids en gaf bij me aan waar ik me zelf in zat en wou maar al te graag weten waarom de vader niet in beeld was en dat ze het zielig voor me vindt en dat ze vindt dat ik kunstvoeding moest gaan geven . Ze was heel erg negatief en bod. Zat zelf met een lepel in de pan om er van uit te eten zonder te vragen .
Gelukkig kreeg ik dinsdag tot vrijdag een andere kraamzorg medewerker Jolanda
Zij was echt heel vriendelijk en gaf me echt goede advies en tips over borstvoeding en hoe ik het kon aanpakken .
Ze heeft echt hele goede zorg over mij en de baby en me 2 kinderen . Ze betrok de 2 oudste kids echt er bij bij hun baby zusje ook met de eerste bad met alles eigenlijk. We voelde ons echt op ons gemak bij Jolanda . De gesprekken tips advies als ik vragen had gingen echt op gemak ben echt tevreden over de zorg van Jolanda echt petje af voor haar .
Dat is echt een goede medewerker
De liefde , begrip , respect , hygiëne, betrokkenheid staat echt dicht bij haar .

Hele fijne kraamhulp gehad
Hele fijne kraamhulp gehad. Iemand die goed wist waar je behoefte aan had. Ze was niet alleen lief voor de baby maar ook zorgde ze goed voor de moeder. Daarnaast kregen we goede en handige tips van haar. Mochten we weer een hulp nodig hebben dan graag weer dezelfde! Ook erg fijn dat we elke dag dezelfde hadden.

Fijne kraamweek
Dit is de tweede keer dat wij gebruik hebben gemaakt van de kraamzorg van Kraamzus. Wederom weer een hele lieve dame die een week bij ons kwam helpen met de geboorte van onze dochter.

Kraamweek
Fijne communicatie de gehele kraamweek en de beste tips en tricks over borstvoeding (in mijn geval)

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。