Super dejligt ophold, Hyggeligt vÊrelse, dejlige omgivelser bÃ¥de inde og ude, rigtig god eftermiddags kaffe, dejlig middag og morgenmad. Vi har vÊret flere gange pÃ¥ godset, og det har vÊret godt hv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det var en dejlig oplevelse. Yderst venlig og informativ modtagelse i receptionen. VÊrelset var smagfuldt indrettet og der var super rent. Vi spiste i restaurant Blixen, hvor vi startede med en drink... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi kunne holde Bestyrelsesseminar uden bekymringer. Dejlig overnatning, stort og flot lokale vi kunne holde seminaret i. Vi fik lÊkker mad morgen, middag og aften! Samt masser af gode parkeri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft forskellige ophold pÃ¥ Kragerup Gods. Det har altid vÊret helt fantastisk, og vi er taget hjem med en fÞlelse af at vÊre blevet ladet op og forkÊlet. Godset, de smukke omgivelser og de lÊ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kragerup Gods ligger på sjÊlland og er ideelt til konference, mÞde, fest, bryllup, konfirmation, reception og ferie. Moderne konferencefaciliteter og historiske omgivelser skaber et fredsfyldt arbejdsmiljÞ. Kragerup kan danne nogle helt fantastiske rammer for jeres bryllup eller fest.
Kragerupgaardsvej 33, 4291, Ruds-Vedby, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Herlig smilende og informativ receptionist. Alt klar og vi nÞd et flot indrettet vÊrelse og bad i hovedbygningen. Lokaler og haven var smagfulde og historisk indrettede. Meget lÊkker menu og vine.
Tusind tak for herlige afstressende dage

Kragerup ããã®åç
Jeg har faciliteret workshop med EHSJ og er meget tilfreds med konferencelokale, frokost og service generelt.

Kragerup ããã®åç
Rimelig kvalitet mad,super vine, ventede i 2 timer fra ankomst til hovedret alle andre borde fik deres fÞrst selvom vi kom på stedet fÞrst og de samme retter.
God betjening undt. Den mandlige tjener der virkede som en parodi mens han gik rundt og holdt hof.
Nok ikke mit fÞrste valg forelÞbig

Kragerup ããã®åç
Afslappet atmosfÊre, venligt og kompetent personale, dejlig mad og fantastiske omgivelser.

Kragerup ããã®åç
Super imÞdekomme personale. LÊkre vÊrelser, omgivelser og mad.

Kragerup ããã®åç
Jeg har vÊret der mange gange og jeg har altid fået lÊkker mad, fantastisk fin service og det er i skÞnne omgivelser - dejlig atmosfÊre. Når jeg skal give en gave og Þnsket er en oplevelse - kÞber jeg gavekort til Kragerup Gods

Kragerup ããã®åç
Super hyggeligt og venligt personale.
Flotte omgivelser.
SkÞnne vÊrelser og super morgenmad.

Kragerup ããã®åç
God middag, god morgenmad, dejligt vÊrelse
Super ophold

Kragerup ããã®åç
Vi havde inviteret bÞrn, svigerbÞrn og bÞrnebÞrn med kÊrester på en gourmet weekend på Kragerup Gods i forbindelse med en 80-års fÞdselsdag.
Det blev en meget skÞn oplevelse med en dejlige 5-retters gourmetmiddag med tilhÞrende flotte vine. Og morgenmads buffet'en var overdådig.
Hele familien nÞd vores ophold og den fine stemning, alle skabte om vores selskab â ikke mindst restaurationschef Kasper Skov, der var en kyndig og samtidig festlig humÞrspreder for os under middagen.
Fine vÊrelser og en flot og historisk hovedbygning

Kragerup ããã®åç
Ubeskrivelig skÞn Valentins aften med fire retters menu med vin! Ved ankomst blev vi modtaget af sÞde godsejerinde Regitze
Som anviste os i hyggelig omgivelser med levende musik med bobler til.

Kragerup ããã®åç
Fantastisk Valentine-ophold. VÊrelset pyntet op med balloner, rosenblade, håndklÊder flettet som svaner, bobler og champagneglas. Levende musik inden en fantastisk middag. Selv min kÊrestes tandpine kunne ikke ÞdelÊgge oplevelsen. Tjeneren sÞrgede for, at desserten kom op på vÊrelset. De vildeste anbefalinger herfra.

Kragerup ããã®åç
Virkelig skÞnt sted med dejlig natur. VÊrelset samt hovedbygningen er en Êstetisk oplevelse i sig selv, samlet set et sted der giver ro og tid til fordybelse. Vi havde booket en overnatning med spisning i restauranten, til os selv og vores datter på 10 mdr. Der var ingen bÞrnestol gjort klar, men det kunne personalet hurtigt finde. Kort efter fÞrste servering spÞrger deres supervisor "om vi kan give hende (vores datter) noget så ALLE andre gÊster ikke kan hÞre hende?" og det gjorde at vi hverken fÞlte os velkomne eller nÞd vores mad, vi spiste hurtigere for at få det overstået og maden smagte vel derefter så kan ikke sige meget om kvaliteten af den - ja vores datter stÞjede, men hun var bare begejstret og der var ikke gråd eller hyl på noget tidspunkt. Hvis restauranten ikke Þnsker bÞrn så skriv det på hjemmesiden, vi kom for at få en oplevelse ligesom alle andre. Vi beder om at få de sidste retter på vÊrelset og det var (pudsigt nok) ikke et problem - det kan man jo ikke lade vÊre med at bemÊrke når man allerede har fÞlt sig uvelkommen.
Morgenmaden var glimrende og vi satte os afsides ved at benytte det bageste rum i hvÊlvingekÊlderen. Ved udtjek bemÊrker vi vores oplevelse i restauranten, og det forklares med at de ikke vidste vi havde vores datter med - det har vi dog en booking bekrÊftelse på, så der er tilsyneladende problemer med deres system - vÊrd at bemÊrke for fremtidige bestillinger at man måske sÊtter tid af til at ringe og bekrÊfte den.

Kragerup ããã®åç
Vi fejrede min mors 90-Ã¥rs fÞdselsdag pÃ¥ Kragerup Gods, og det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Personalet var utroligt sÞde, hjÊlpsomme og tÃ¥lmodige â det var tydeligt, at de gjorde alt for at sikre, at vi fik en mindevÊrdig dag.
Rammerne pÃ¥ godset er helt unikke og smukke. Vi havde lokalet Spisestuen, som var perfekt til fejringen â smukt indrettet og med en autentisk atmosfÊre, der emmer af herskabelighed, prÊcis som man forestiller sig pÃ¥ et gods. Alt var i top: den lÊkre mad, den gode vin, de fantastiske omgivelser og muligheden for overnatning, hvor vÊrelserne var bÃ¥de komfortable og stilfulde. Stemningen pÃ¥ stedet gjorde, at gÊsterne straks kom i festhumÞr, sÃ¥ festen kunne kun blive en succes.
Vi lånte også en god hÞjttaler til at spille musik fra telefonen, hvilket gav os mulighed for at tage en dejlig svingom som afslutning på aftenen.
Kragerup Gods er virkelig et smukt og historisk sted, som jeg varmt kan anbefale. Det er en oplevelse, vi aldrig vil glemme!

Kragerup ããã®åç
Har lige vÊret til julefrokost på godset. Supergod mad, hvorefter der fulgte et orkester, der spillede godt, men spillede så vanvittig hÞjt at samtale ikke var en mulighed. Det er ikke hygge.

Kragerup ããã®åç
Skal du holde et arrangement eller blot på en skÞn weekend, så er Kragerup Gods klart stedet du bÞr besÞge!
Alt er i top fra du ankommer til du tjekker ud igen.
Personalet er de sÞdeste og mest imÞdekommende jeg har oplevet på et ophold.
Området og selve godset er en unik oplevelse. Så smukt!
Maden er en fantastisk smagsoplevelse og lever op til alle forventninger plus lidt ekstra.
Du går på ingen måde sulten i seng!
De bedste anbefalinger herfra og de gÊster jeg har haft med på mine ophold.

Kragerup ããã®åç
Vi var en flok voksne drenge som prÞvede krÊfter med Go High, Fodboldgolf og overnatning i Shelter. Det var en fantastisk oplevelse i den skÞnneste natur og flotte rammer. Der er bestemt klatreruter for alle niveauer, begyndere såvel som eksperter. Også foldboldgolf, shelter og vildmarksbadet vakte stor begejstring.

Kragerup ããã®åç
Dejligt sted, dejlige omgivelser, venligt og imÞdekommende personale, god mad, så en god og positiv oplevelse, der absolut kan anbefales til andre

Kragerup ããã®åç
Alt spillede bare! Lige fra det virkelig sÞde, smilende og hjÊlpsomme personale, til den lÊkre mad og restaurantchefen med de gode og sjove historier, som han underholdt med rundt ved bordene i den utroligt hyggelige restaurant Blixen med den fantastiske varme stemning og atmosfÊre. Morgenmaden var lÊkker og ikke totalt uoverskuelig stor, omgivelserne skal opleves med en tur rundt om godset og vÊrelserne hyggelige.
Vi kommer helt sikkert igen!

Dejligt og hyggeligt sted
FÞler sig velkommen
SkÞn mad dejlig pool og god service
Det kan anbefales

Kragerup ããã®åç
Respons på klage. Efter vires klage blev er omgående taget aktion. Flot af jer og tak for at blive hÞrt . Det er med tik vi gerne nyder menuen og det fine Gods en anden gang.
Lena

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ