Kwiaciarnia internetowa. Kreator Kwiatów. レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Zamowilam kwiaty dzień przed imieninami mialy zostac dostarczone miedzy 9.00a 12.00 zostały dostarczone o godzinie 20.00.Wyslalam e-mail o godzinie 18.00 dostalam niepelna odpowiedz dopiero po 4 godzi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Uwaga oszuści! Zamawiasz kwiaty na urodziny bliskiej osoby, kwiaty nie docierają, pytasz mailowo co się dzieje i na kolejny dzień masz informację, ÅŒe z przyczyn niezaleÅŒnych się nie udało! W zamiast o... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

To są jakieś kpiny zapłaciłem za wiązankę 139,to co przyszło to zgroza w ogóle odbiega od tego co było zamówione zero kontaktu ze sprzedającym nie odpowiada na maile wiadomości itp. Nie zostawię tego... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Przesyłka dotarła na czas,a takÅŒe we wskazanym przedziale czasowym. Krótko przed dostarczeniem mama otrzymała telefon z zapytaniem czy jest w domu,bo otrzyma niespodzienkę. UwaÅŒam, ÅŒe Pan Kurier świet... もっず芋る

ひどい

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Osobiście nie polecam!!!

Osobiście nie polecam, zamówiłam bukiet dla mamy na dzień matki który wypadał w niedzielę więc zamówiłam na sobotę (tydzień wcześniej), informacje o tym ÅŒe nie dostarczą wiązanki otrzymałam w dzień przed dostawą o godzinie 16.50 (infolinia czynna do 17.00 👿) "ÅŒe oni nie są w stanie jej jutro dostarczyć " więc dziewiąta rano dzwonię no i pani stwierdza ÅŒe to wina kwiaciarni i nic nie moÅŒe zrobić, ale mogę anulować, no nie mogę 👿 bo przebywam za granicą więc proszę o jak najszybsze doręczenie i pani mówi ÅŒe we wtorek juÅŒ będą, pytam mamy nic nie dostała 🀔, więc znów dzwonię zapytać o przyczynę nie doręczenia kwiatów, po rozmowie dowiedziałam się ÅŒe nie potwierdziłam przez e-mail bo telefonicznie nie moÅŒna potwierdzić, tylko dlaczego nie uzyskałam tej inwestycji po pierwszej rozprawie 😬, dziś jest 04.06 mama dopiero otrzymała bukiet 😥 ÅŒałosne, zero przeprosin, zaproponowanie jakiegoś gratisu,a przepraszam 20 zł na kolejny bukiet "jakbym miała jeszcze coś tam zamówić" 😂😂

2024幎5月24日

KATASTROFA!!!!

Katastrofa. Kwiaty zamówione na Dzien Matki nie dostarczono. Na kilka telefonicznych interwencji dość arogancko mnie "spławiano". Na Ōądanie zwrotu pieniędzy odpowiedziano, ÅŒe za zamówienia kwiatów nie moÅŒna zwrócić. TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA OD NICH.

2024幎5月27日
5぀星のうち1の評䟡

Kwiaty nie dojechały nadal mimo ÅŒe

Kwiaty nie dojechały nadal mimo ÅŒe miały dojechać wczoraj. Brak rzetelnych informacji i jakiegokolwiek wyjaśnienia odnośnie gdzie są, kiedy dojadą czy dlaczego nie dojechały na Dzień Matki mimo iÅŒ były zamówione kilka dni wcześniej by na pewno dotarły. Nie polecam tego biznesu, radzę trzymać się z daleka!

2024幎5月26日
5぀星のうち1の評䟡

Zarzucono mi ze podałam zły adres i

Zarzucono mi ze podałam zły adres i przesyłka nie została dostarczona a wystarczyło tylko zweryfikować po kodzie pocztowym.Innym razem kwiaty zupełnie nie przypominały tych ze zdjęcia.Pani z którą kontaktowałam się telefonicznie była wyjątkowo bezczelna i antypatyczna .

2024幎5月25日
5぀星のうち1の評䟡

Zamówiłam w imieniu syna bukiet dla narzeczonejt dla

Zamówiłam w imieniu syna bukiet dla narzeczonej. Przesyłka i owszem dostarczona lecz na pewno nie w ustalonych godzinach. Kwiaty kurier zostawił pod drzwiami na wycieraczce nie informując adresata o wcześniejszej dostawie. Kwiaty zdÄ…ÅŒyły przywiednac. Nie wiem czy firma praktykuje takie dostawy, ale ja oczekiwałabym za kwotę ok. 300 zł aby kwiaty dotarły świeÅŒe i nie lądowały na wycieraczce a były dostarczone do rąk adresata.
Jestem bardzo zniesmaczona forma dostawy. Nie polecam firmy.

2024幎5月20日

Ta kwiaciarnia to jedno

Ta kwiaciarnia to jedno oszustwo,zamówiłem kwiaty dla ÅŒony,twierdzą ÅŒe wczoraj był kurier i nikogo nie było,(jak ÅŒona była w domu),ÅŒe kurier dostarczy kwiaty następnego dnia i dzisiaj teÅŒ go nie było...UwaÅŒajcie bo nie będzię ani kwiatów ani pieniędzy których niechcą zwrócić

2024幎2月23日
5぀星のうち1の評䟡

Kwiaty w niczym nie przypominają tego

Kwiaty w niczym nie przypominają tego co się zamawia , koszt kwiatów jest absurdalny a to co dostaje odbiorca prosi się o pomstę do nieba .. ÅŒałosne jest to ÅŒe na skargę złoÅŒoną e-mailem , jest proponowana zniÅŒka na kolejny zakup 12% , nie polecam i z pewnością więcej tam zakupów nie zrobię

2024幎2月1日
5぀星のうち1の評䟡

Walentynki zrojnowane! Zła obsługa.

Bukiet róŌ zamówiłem 13 lutego, prosząc o dostawę po 16:30. Na stronie mówią, ÅŒe mogą dostarczyć w 2 godziny! Dziś 14 lutego o godzinie 22:00 dostawa jeszcze się nie odbyła. Zdecydowanie odradzam tę firmę, która sprawia, ÅŒe ​​wyglądasz bardzo źle. Ktoś wyjaśni, ÅŒe po 16:30 to nie oznacza północy! Dwukrotnie rozmawialiśmy z pomocą telefoniczną, aby zostać powiadomionym o dostawie, poniewaÅŒ po 19:30 nie byliśmy pod wskazanym adresem, ale na walentynkowej kolacji (bez kwiatów)! Nikt nie skontaktował się z nami do godziny 22:00 i wierzę, ÅŒe dziś nikt do nas nie zadzwoni! Walentynki Zrujnowane! Zrobiłem złe wraÅŒenie. Jedyny rok, w którym moja partnerka nie dostała kwiatów! Poprosiłem o zwrot pieniędzy. Zaktualizuję recenzję, aby przekazać innym uÅŒytkownikom poziom jakości zarządzania posprzedaÅŒowego tej witryny, poniewaÅŒ nazywanie jej firmą jest wykroczeniem dla prawdziwych firm!

Aktualizacja (15.02.2022)
Absurdalny! Po zrobieniu zwrotu pieniędzy odpowiedzią, ÅŒe zamówienie zostało wczoraj uniknięte między 15.00 a 16. Nawet jeśli poprosiłem o dostarczenie po 16:30 ze względów pracy. Około 19 wieczorem rozmawialiśmy ze swoim asystentem telefonicznym, który potwierdził, ÅŒe zamówienie wciÄ…ÅŒ było w rękach kuriera (jak moÅŒna go było dostarczyć między 15:00 a 16?). Absurdalny! Wiem tylko, ÅŒe wczorajszy wieczór był zrujnowany z nich. Unikaj tej strony jako plagi, jeśli nie chcesz robić złych figur i zrujnować dzień! Myślę, ÅŒe nie chcą zwrócić się, a następnie witryny bez ochrony. Jeśli nie będę miał spłaty całej kwoty zapłaconej, zmieniam się do właściwych organów.

2022幎2月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ