Thomas verzorgt al bijna 10 jaar onze stads binnentuin. Onze achtertuin is in samenspraak met een tuin architect volledig gerenoveerd. We genieten daar nog elk jaar van. De voorjaar beurt (snoeien, s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Onze VvE gebruikt Kroon al jaren voor het onderhoud van de binnenplaats van ons appartementen gebouw. Begin van het jaar krijgen we de data door van hun komst en 4 keer per jaar komen ze bijna altijd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Thomas, en niet te vergeten de rest van zijn team, hebben fantastisch werk geleverd. We zijn verliefd op onze prachtige voortuin! ð. Wij kunnen Kroon Tuinverzorging van harte aanbevelen. Vanaf de br... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De hoveniers van Kroon komen drie keer per jaar waar ik me iedere keer weer op verheug. Inmiddels heb ik ervaren dat snoeien nodig is opdat andere planten ook prettig kunnen groeien en bloeien. Ik st... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hoveniers Den Haag | Kroon Tuinverzorging. Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Passie en enthousiasme voor het vak. Kies voor kwaliteit.
Zilverschoonstraat 1, 2555NH, Den Haag, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vakkundig, vriendelijk, netjes en betrouwbaar en dat alles voor een redelijke prijs.
Deskundig personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding. En keurig werk geleverd
Weer prima werk geleverd door de medewerkers van Kroon! Vriendelijke, prettige medewerkers. Ook alles keurig geveegd weer achtergelaten.
Netjes, volgens afspraak gedaan wat gedaan moest worden, vriendelijke eigenaar en medewerkers. goede prijs voor gedane werkzaamheden, niet goedkoop maar goed.
Tomas heeft voor de 4de keer mijn tuin onderhouden en een grote boom gehalveerd. Prima vakman die heel netjes werkt!
de service was van prima kwaliteit en ga er zeker weer gebruik van maken.
Thomas Kroon en zijn mannen hebben om onze voortuin een mooi nieuw hek getimmerd. Erg mooi geworden, gemaakt in sneltreinvaart. Zeer vriendelijk en meedenkend. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor al je werkzaamheden rondom je tuin!
Top werk geleverd in het opknappen van de tuin en bouwen van mooie veranda. Zeer kundige en meedenkende mensen.
Project completed on time and on budget. Always very efficient, flexible and capable team. Itâs a joy to have the Kroon team improving our garden.
Kroon tuinverzorging is een dynamisch bedrijf met goede werknemers, die graag meedenken met het realiseren van de tuin. Ze hebben ook veel plezier in hun werk. Door weer en wind en in de brandende zon, ze werken gewoon door. Materialen worden juist geleverd en alles wordt weer keurig opgeruimd en afgevoerd.
snel en zeer netjes opdracht uitgevoerd, alleen vaak wat moeizaam bereikbaar, gaarne in voorjaar weer beurt tuin plannen
Vlot en efficient en correct
Het was een beperkte klus dus ook een beperkt zicht.
Fijn, hardwerkend en professioneel team! Denken met je mee en geven je goede tips hoe je jouw tuin er zo mooi mogelijk uit kan laten zien. Leveren goed en net werk af. De tuin ziet er weer tip top uit!
Goed uitvoering, snel gewerkt, alle afval afgevoerd en netjes achter gelaten.
Ik ben al heel lang klant en heel tevreden over de werkzaamheden.
Het is niet alleen onderhoud maar de heren denken ook mee over de inrichting van de tuin.Door de jaren heen is er het een en ander veranderd en aangepast.
Mijn tuin is er alleen maar mooier op geworden....
Henriëtte Kwakernaak
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã