ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Gode priser, og hurtig service. Jeg skrev til Line ang. flere ting, og hun svarede promte, og hjalp pÃ¥ bedste vis. Jeg kan helt klart kun anbefale Krusedulleshop, og jeg foretrÊkker personligt sel... ãã£ãšèŠã
Virkelig god service! Jeg skulle returnere en jakke, der var kÞbt for lille. I og med jeg bestilte en ny refunderede de fragten sÃ¥ jeg ikke skulle betale dobbelt fragtððœ Dsv efter kort brug fik... ãã£ãšèŠã
Tak for fantastisk kundeservice og lynhurtig levering. Jeg slog til pÃ¥ de gode tilbud pÃ¥ webshoppen, der var desvÊrre en reklamation pÃ¥ den ene body men det blev lÞst yderst professionelt og retur... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Krusedulle er et univers med lÊkkert bÞrnetÞj, sko og tilbehÞr til de mindste i alderen 0-6 år. Derudover har vi en masse forskelligt legetÞj og nips, bÞger samt tilbehÞr til fester og fÞdselsdage. Sidst men ikke mindst, så har vi lidt forskellige lÊkkerier, brugsting og hårpynt og smykker til de travle forÊldre. Du kan finde vores fysiske butik i Sabro, lidt udenfor Aarhus eller du kan besÞge vores webshop.
é£çµ¡å
Vistoftvej 34, 8471, Sabro, ãã³ããŒã¯
- 21201972
- info@krusedulle.shop
- www.krusedulle.shop
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig ekapeditionâ¹
Elsker jeres shop
Elsker jeres shop, bedste mÊrker og god serviceðð»ðð»ðð»
Virkelig god kundeservice
Der var en fejl i pakningen af min order, hvilket kan jo ske. Dét, der gav mig en positiv oplevelse som kÞber hos Krusedulle, var det hurtige svar fra dem (inden for 10 minutter af min afsendte mail), tydelig kommunikation og plan for, hvad der skal til for at udbedre fejlen. Det er god kundeservice!
Altid fantastisk at shoppe hosâŠ
Altid fantastisk at shoppe hos krusedulle.shop ð¹
jeg giver virksomheden 5 stjerner forâŠ
jeg giver virksomheden 5 stjerner for deres gennemskuelig hjemmeside, konkurrencedygtige priser, venlig og effektivt handel og ikke mindst - varer i god kvalitet.
Virkelig god service
Virkelig god service!
Dsv efter kort brug fik jakken et hul, hvor de refunderede det fulde belÞb og jeg måtte beholde jakken - det synes jeg er virkelig god service. Desuden vendte de hurtigt retur på min mail.
Super hurtig levering ð€ðœ
Gode tilbud og hurtig levering ðð»
God shop hjemmesiden
Har handlet flere gange hos krusedulle.
God priser/tilbud og hurtig levering ðð
Altid god service og hurtig levering
Altid god service og hurtig levering. Vi havde et produkt, der gik i stykker og Krusedulle vendte hurtigt retur med en super fin lÞsning. Kan kun anbefale dem.
Fantastisk webshop
Fantastisk webshop! Hurtig levering og god kundeservice ð jeg vender altid tilbage hertil!
En af de bedste bÞrnetÞjsshops
Gode priser, og hurtig service.
Jeg skrev til Line ang. flere ting, og hun svarede promte, og hjalp på bedste vis.
Jeg kan helt klart kun anbefale Krusedulleshop, og jeg foretrÊkker personligt selv at handle derinde, fremfor andre shops.
Dejlig webshop med bredt udvalg hvorâŠ
Dejlig webshop med bredt udvalg hvor alt er nemt og hurtigt :-)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ