レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvad var det lige jeg skulle betale 35 kr i entré for...??!! Ja, det blev jeg nÞdt til at spÞrge personalet om, for som jeg sÃ¥ det, betalte jeg for at gÃ¥ ind i en MEGET dyr café og en julebutik... D... もっず芋る

Dyrt og dÃ¥rligt hele vejen igennem. FÃ¥ dog en ordentlig kok til at lave menuen! Det er den stÞrste turistfÊlde jeg har oplevet udenfor KÞbenhan! Vi fik “Den store juleplatte” 190 kr. x 8. Kold sup... もっず芋る

En dÃ¥rlig oplevelse - 35 kr i entré for at se kineser juleting til vildt opskruede priser! KrusmÞlle er Temu skrammel men til helt skÊve priser. Alt for mange mennesker og helt umulig parkeringsforhol... もっず芋る

Et meget lille stykke marineret sild ( Max. 2 cm.) 1/2 “sol Êg , 4 smÃ¥ skiver spegepÞlse, ÊblebÃ¥de med kanel , en skÃ¥l med bitter rÃ¥ rÞdkÃ¥l, et lille stykke brie, 2 snack ( i form af flÊskesvÊr ) sa... もっず芋る

䌁業情報

1. デンマヌク料理店

圓該䌁業による蚘述

A farm shop located in the outskirts of Aabenraa. We do our best to use our own or local produce in our cooking and in the deli. KrusmÞlle as it is known today has existed for 30years. It has taken us years to build what we have today, and we are so proud that our customers choose to come back year after year. Try explaining what KrusmÞlle is in writing is not easy. So stop by or get climbs of what we are on our website or Facebook.

1.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Uforskammet!

At man skal betale for at komme ind i en butik, er smagslÞs på alle måder.

TÊnk hvis rema1000 eller LÞvbjerg tog penge for at lukke deres kunder ind i butikken

2021幎11月28日

Mojn Brian,
Mange tak for din anmeldese.

Mvh. Cathrine

Enestående buffet i hyggeligt ambiente

Vi afholdt firmabrunch på KrusmÞlle for 100 personer denne weekend. Buffeten var absolut outstanding med friske, lÊkre råvarer, buffeten godt fyldt op hele tiden. Derudover var der enormt hyggeligt i Kostalden, der var pyntet så fint op her til jul. Julemarkedet som altid ligeledes helt unik. Coronatiltag i top, og selv ikke spisende gÊster skulle vise coronapas, hvilket var meget betryggende. En meget fin oplevelse, som vores personale snakker meget om i dag.

2021幎11月22日

Ærgerligt

Jeg har besÞgt, bÃ¥de butik og restaurant flere gange. Men det er desvÊrre slut nu. Betale for at komme ind i en butik, eller pÃ¥ cafe/restaurant gÞr jeg ikke, uanset belÞbet. Ærgerligt.

2021幎11月19日

Mojn Ingrid,
Mange tak for din anmeldelse.

Skuffende oplevelse i år

Skuffende oplevelse i år. Juleudstillingen er ikke så omfangsrig og flot som tidligere år. Udstillingen/julepynten er hurtig at komme igennem og udvalget virker mindre end tidligere. Endvidere virker det uprofessionelt at man tager entré, når udstillingen ikke virker til at vÊre fÊrdig. Hvis udstillingen ikke er fÊrdigbygget og entréprisen er den sammen fÞles man snydt. Er udstillingen fÊrdigbygget er det en tynd kop the og måske ikke en tur vÊrd. Fremtidige besÞg fra vores side overvejes nÞje i forhold til Þvrige juleudstillinger med shopping.

2021幎10月29日

Mojn Kim,
Mange tak for din anmeldelse.

Perfekt ophold

Tilbragte to nÊtter i skurvogn nr. 4, der lå på toppen af en bakke med en lÊkker udsigt til skoven og et par meter fra vognen kunne man se ud over hele KrusmÞlle. Super dejlig morgenmad, og rigtige flinke og imÞdekommende personale. Jeg vil klart anbefale at tilbringe et par nÊtter her.

2021幎8月2日

Krusmolle-glamping.dk

Krusmolle-glamping.dk
Havde booket vogn nr.5 fra 13/7-21 og 3 overnatninger frem, lå lige ned til sÞen, men vi kunne ikke se sÞen fra terrassen og to ud af 3 vinduer grundet tilgroning af buskads, kunne heller ikke åbne vinduerne dels af buskads og silikonefugning, hvilket var meget trÊls da der lugtede meget af "fugtig kÊlder". Der skulle også vÊre te-kÞkken.. der var en el kedel, to kopper, to vinglas, mini-mikro kÞleskab.. intet andet !!, kÞleskabet var heller ikke rengjort. Der er intet "glamping" i dette her ud over prisen kr. 3100.- med morgenmad for 3 nÊtter. Jo finere det lyder og ser ud på foto og holder facaden jo mere er det "kongens nye klÊder". Hvis jeg var denne viden bevist havde jeg taget et telt og slået det op på en mark med en sÞ i nÊrheden og kaldt det "Glamping" og sparet mig og fruen for en masse penge og Êrgrelse, skuffelse bristede forventninger og turen fra Fyn.
Sov der ikke men bestilte et hotelvÊrelse for natten og kÞrte hjem.
Robert, Langeskov

2021幎7月14日
自発的なレビュヌ

Jeg har flere gange vÊret på KrusmÞlle

Jeg har flere gange vÊret på KrusmÞlle, og stor var min forblÞffelse, da man skulle betale entre for at komme ind til spisning. Det er ikke prÞvet fÞr.
Bordet var ikke klar, da vi kom til vores reservationstid, og ventetiden på madbestilling var lang.
Efter tre kvarter fik vi endelig vores mad. Jeg havde bestilt en vegetarplatte ... bevares jeg blev mÊt, men erstatningen for kÞd var dårlig. F.eks. fik jeg tre små stk. sojapÞlse ( nok svarende til en halv pÞlse ) som erstatning for andebryst. Der var ingen erstatning for leverpostej, flÊskesteg og minitÊrte ud over lidt ekstra grÞnt og frugt. Ikke engang et ekstra stykke ost var der.
Mht. coronatiltag, så synes jeg, at der var noget trangt og i min optik for mange mennesker, der hvor vi spiste. Jeg kan have mine tvivl ang. afspritning. Når et bord blev forladt så jeg ikke på noget tidspunkt, at der blev sprittet af inden nÊste hold ankom. Der var sprit ved indgangen til spisestedet, men ikke ved bordene.
Generelt en dårlig oplevelse i restauranten.

Til gengÊld var der fine coronatiltag på loftet, hvor der var markeret, hvor man måtte gå. Der var pÊn afstand, og der stod spritstationer flere steder.

2020幎12月6日

Hyggeligt sted!

Jeg holder meget af at besÞge KrusmÞlle, stedet oser af hygge! Jeg har 2 gange spist en lÊkker frokost der, maden er toplÊkker og virkelig en nydelse. Deres service er altid i top, altid! Du bliver mÞdt med en varme og hygge på stedet, der findes ikke noget mere hyggeligt end KrusmÞlle :-)

2014幎4月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。