Serwis rewelacja. MieliÅmy maÅy problem z wyÅwietlaczem. Po zgÅoszeniu serwis odpowiedziaÅ wÅaÅciwie od razu. Potem mieliÅmy kontakt przez caÅy czas. Kiedy nie udaÅo siÄ usunÄ Ä usterki serwis wysÅaÅ i... ãã£ãšèŠã
Wspaniale zapakowane, szybka dostawa w zestawie do g4 sa 2 kluczyki natomiast polecam dokupiÄ do g2 stacyjkÄ chyba ze ktoÅ nie chce no to nie namawiam to jest tylko polecajka ale tak to naprawdÄ wspan... ãã£ãšèŠã
super hulajnogi porzÄ dne swojÄ mam juÅŒ przez prawie dwa lata a jest jak nowa odkÄ d zakupiÅam swojÄ hulajnogÄ nigdy siÄ nie nudzÄ naprawdÄ to byÅy moje najlepiej wydane pieniÄ dze napewno kupiÄ kolejn... ãã£ãšèŠã
Marka KuKirin jest najlepsza bo ma szybkÄ wysyÅkÄ i fajne produkty które sie przydadzÄ a o jakoÅci nie mowie bo jest bardzo dobra a cena jest dobra Jeszcze nie mam ale kupie
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
JesteÅmy oficjalnym sklepem internetowym KuKirin Polska. NaszÄ misjÄ jest zapewnianie bezpiecznych i niezawodnych Årodków transportu oraz oferowanie wysokiej jakoÅci produktów i usÅug.
é£çµ¡å
Szybka wysyÅka dobra jakoÅÄ
Bardzo bodobajÄ mi siÄ wasze hulajnogi
Bardzo bodobajÄ mi siÄ wasze hulajnogi
Hulajnoga posiada super przyspieszenieâŠ
Hulajnoga posiada super przyspieszenie i zawieszenie
Jak kupowaÄ jakiej elektryczneâŠ
Jak kupowaÄ jakiej elektryczne hulajnogi to tylko tu!!! Polecam bardzo
I like kukirin
this g2 is the best
Wszystko lux kontakt staÅy jestâŠ
Wszystko lux kontakt staÅy jest elegancko
Åwietne wykonanie
Åwietne wykonanie. Hulajnogi kukirin zapewniajÄ komfort i bezpieczeÅstwo podczas jazdy .
najlepsza hulajnoga na Åwiecie mam g4âŠ
najlepsza hulajnoga na Åwiecie mam g4 jestem bardzo zadowolony
Nie ma lepszej hulajnogi niÅŒ kukirin M4âŠ
Nie ma lepszej hulajnogi niÅŒ kukirin M4 Max jeździ pÅynnie stabilnie. MoÅŒna Åatwo dojechaÄ do pracy lub do szkoÅy jest to bardzo dobry pomysÅ na urodziny dla dziecka
Hulajnoga kukirin G2
Bardzo fajna hulajnoga polecam kupiÄ jeÅŒdÅŒÄ 2 lata i caÅy czas dziaÅa polecam
Ta firma dba o bezpieczeÅstwo innychâŠ
Ta firma dba o bezpieczeÅstwo innych osób hulajnogi zÄ wyposzaÅŒone w amortyzatory przód i tyÅ
Bardzo dobre hulajnogi
Bardzo dobre hulajnogi, kiedy przyjechaÅa byÅa bardzo Åadna, wszystko w zestawie tak jak powinno byÄ, polecam.
Dobre hulajnogi
Mega superr
Chulajnoha zuber
Hulajnogi sÄ super zamowialam g4 bardzo polecam
Najlepsze chulajnogi i szybkaâŠ
Najlepsze chulajnogi i szybka bezpieczna wysyÅka oraz dobrej jakoÅci sprzÄt
dobrze sie jeździ do szkoÅy
Hulajniga bardzi dobrze wykonana iâŠ
Hulajniga bardzi dobrze wykonana i polecam