Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

De kaart cadeau gekregen van onze zoon voor ons huwelijk. Na langdurige ziekte bleek het 2 maanden te zijn verlopen en kon er geen verlenging en waarborg voor het bedrag worden gegeven. Als "coulance... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het bestellen van een cadeaukaart is eenvoudig en snel, net als de rest van de procedure. Het cadeau werd zeer positief ontvangen. Tijdens de inloop van het feest kon ik mijn presentje aanbieden. W... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

cadeaukaart bleek in zuid holland maar op 3 plaatsen inwisselbaar, waarvan 1 2 jaar gesloten was. Helpdesk deed er alles aan om je met een kluitje in het riet te sturen. Op mijn vraag om een lijst me... もっと見る

5つ星のうち4の評価

De kaart was snel besteld op zondag. Levering zou dinsdag zijn. Uiteindelijke bezorging op vrijdag. Dit kwam wsl door de post. Wel na klachtmail donderdag direct mail terug dat ze zouden uit zoeken wa... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ギフト ショップ
  2. コンサート ホール
  3. 舞台芸術劇場
  4. 舞台

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart について

当該企業による記述

Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart is het ideale cadeau voor iedereen die houdt van kunst, theater, muziek en geschiedenis. Met deze veelzijdige cadeaukaart geef je niet zomaar een geschenk, maar een uitnodiging om te genieten van de rijke culturele diversiteit die Nederland te bieden heeft. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, feestdag of zomaar een moment van waardering – met de Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart geef je een ervaring die inspireert en verrijkt.

De cadeaukaart is te besteden bij honderden deelnemende locaties door heel Nederland, waaronder musea, theaters, concertzalen en historische monumenten. Van een avondje uit naar een theatervoorstelling tot een dagje cultuur snuiven in een museum of het bezoeken van een historisch kasteel – de mogelijkheden zijn eindeloos. De ontvanger bepaalt zelf waar en wanneer hij of zij de kaart gebruikt, wat het cadeau persoonlijk en flexibel maakt.

De Kunst & Cultuur Cadeaukaart is verkrijgbaar in waarden van €5 tot €150 en heeft een lange geldigheidsduur, zodat er alle tijd is om de ideale culturele ervaring te plannen. De kaart is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar, waardoor het geven van een cadeau eenvoudig en passend is voor elke gelegenheid. Bovendien wordt de cadeaukaart gratis geleverd in een mooie cadeau-envelop, waardoor het cadeau direct feestelijk overhandigd kan worden.

Onze missie is om mensen te verbinden met cultuur en kunst, en hen te inspireren door middel van alle culturele ervaringen. Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe kunstvormen, het genieten van een indrukwekkende voorstelling of het verdiepen in geschiedenis – de Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart maakt het mogelijk.

Kies voor de Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart en geef een cadeau dat niet alleen plezier brengt, maar ook bijdraagt aan culturele verrijking en ontspanning. Een ideaal geschenk voor elke gelegenheid.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 99

レビューを書く

Teleurstellende service

Van de werkgever na corona deze cadeaukaart ontvangen. Maar helaas is deze nu ik hem wil gebruiken nu ik weer beter ben verlopen. In plaats dat dit bedrijf netjes de cadeaukaart verlengt uit coulance, melden ze dat dit niet kan. Dit kan uiteraard wel, maar hoeft wettelijk niet. Dus het geld is binnen voor hen, werkgever en ik de waarde van de kaart kwijt. Ze bieden je dan wel een hotelvoucher voor 20 euro aan. Deze mag je verzilveren vanaf 100 euro. Oftewel nog meer verdiensten voor hen. Dat zo'n verdienmodel mag in Nederland is echt belachelijk. Maar nog belachelijker is dat bedrijven zo het verdiende geld van mensen aftroggelen. Ik koop niets meer van deze onderneming. Kortom, wil je deze cadeaukaart aan iemand cadeau geven, stop. Dan liever met een leuke persoonlijke kaart het geld in een envelop. Dan raak je het niet kwijt aan zo'n bedrijf.

2024年12月12日

Beste Marion,

Het spijt ons te horen dat je ervaring met onze cadeaukaart niet aan je verwachtingen heeft voldaan, vooral in een periode na ziekte. We begrijpen je frustratie over het verlopen van de kaart en de voorwaarden van de aangeboden Hotelgiftcard voucher.

Jouw feedback is belangrijk voor ons en wordt serieus genomen in de evaluatie van onze diensten en aanbiedingen. Ons doel is altijd om onze klanten tevreden te stellen en we betreuren het dat we in dit geval niet aan je verwachtingen hebben voldaan.

Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail. We staan klaar om te helpen en eventuele problemen op te lossen waar mogelijk.

Bedankt voor het delen van je ervaringen en we hopen dat we in de toekomst toch nog iets voor je kunnen betekenen.

weinig acceptanten

Ik heb een kaart gekregen met 75 tegoed. In mijn omgeving wordt het niet geaccepteerd bij de theaters waar ik heen wil/ga. Belachelijk product!

2024年12月11日

Beste Marieke,

Het spijt ons te horen dat je problemen ondervindt met het gebruik van je cadeaubon bij de theaters in jouw omgeving. We streven ernaar een breed scala aan acceptatiepunten te bieden, maar we begrijpen dat er beperkingen kunnen zijn afhankelijk van de locatie.

We nodigen je uit om ons aanbod op de website te bekijken, waar je wellicht andere theaters of ervaringen kunt vinden die wel binnen het bereik van jouw cadeaubon vallen. Mocht je specifieke wensen of vragen hebben, aarzel dan niet om per e-mail contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder om een passende oplossing te vinden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we je kunnen helpen om alsnog van je cadeaubon te genieten.

Bedankt voor je feedback en we horen graag van je.

5つ星のうち1の評価

Niet naar gevraagde adres gestuurd

Heb aangegeven op welke adres cadeaukaart te sturen en adres ingetypt. Extra betaald voor persoonlijk bericht juist omdat het gelijk naar de jarige gaat. Bij bevestigingmail stond mijn adres als factuur- en verzendadres. Gelijk email gestuurd en daarna gebeld. Medewerkster kon mijn order niet eens zien. Ze zei dat ze mail gaat sturen naar de goeie afdeling met de ticketnm die ik gaf. Toen was weekend en gelijk maandag weer gebeld. Mijn order weer niet te vinden en weer mail naar de afdeling met mijn ticket nm. Eindelijk reactie met excuses dat het niet hoed ging en dat het naar mijn adres is gestuurd. Hele vervelende eerste en gelijk de laatste ervaring met deze site.

2024年11月29日

Beste G. Biki,

Het spijt ons zeer te horen over de verwarring en problemen rondom de verzending van je cadeaukaart. Dit is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We bieden onze oprechte excuses aan voor de fouten en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt, vooral omdat het een speciale gelegenheid betrof.

We nemen je feedback zeer serieus en zullen dit gebruiken om onze processen en klantenservice te verbeteren. We willen ervoor zorgen dat dergelijke fouten in de toekomst voorkomen worden.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit aan ons te melden. We waarderen je eerlijkheid en zullen alles in het werk stellen om onze service te verbeteren.

Doe dit nooit cadeau.

De bon is maar 2 jaar geldig. We waren maar enkele weken over de datum toen we het ontdekten, en er was geen enkele coulance. De €75 heeft men in eigen zak gestoken. Dat is hun verdienmodel.
Doe dit nooit cadeau aan mensen waar je van houdt.

2024年12月6日

Beste Eugene,

We vinden het jammer om te horen dat je ervaring met de geldigheidsduur van de cadeaubon niet aan je verwachtingen voldeed.

We begrijpen dat het frustrerend kan zijn om te ontdekken dat een cadeaubon is verlopen, vooral als het maar om enkele weken gaat.We proberen altijd flexibel te zijn waar mogelijk, maar we hebben ook te maken met specifieke richtlijnen die we moeten volgen.

We waarderen je feedback en zullen deze meenemen in onze overwegingen voor toekomstige verbeteringen in onze service en beleid.

5つ星のうち1の評価

Bezorging vijf dagen te laat

Bezorging vijf dagen te laat, toen kaart ook nog eens ongeldig verklaart zonder dat ik daar om had gevraagd.

2024年11月28日

Beste Merijn,

Bedankt voor je feedback over de vertraging en de ongemakken rondom de bezorging van je Kunst & Cultuur cadeaukaart. We begrijpen dat dit frustrerend moet zijn geweest en bieden onze welgemeende excuses aan voor het ongemak veroorzaakt door de vertraging bij PostNL.

Gelukkig heeft mijn collega Kelly het probleem op 6 december voor je opgelost. We hopen dat alles nu naar tevredenheid is geregeld en dat je veel plezier zult hebben bij het geven of zelf gebruiken van de Kunst & Cultuur cadeaukaart.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, staan we uiteraard voor je klaar.

De bon is er nog niet!

2024年12月1日

Beste Jan-Willem,

Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat het vervelend is om langer op je cadeaukaart te moeten wachten. We hebben de cadeaukaart afgelopen maandag verzonden, maar helaas kan er soms een vertraging optreden bij PostNL.

Onze excuses voor het ongemak. Als je de cadeaukaart na 5 werkdagen nog niet hebt ontvangen, laat het ons dan weten. We zullen dan zorgen voor een passende oplossing.

We hopen dat je de cadeaukaart snel in ontvangst kunt nemen!

Nog steeds is de bon niet aangekomen

Nog steeds is de bon niet aangekomen

2024年11月9日

Beste heer/mevrouw Hek,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je cadeaubon nog niet is aangekomen. Aangezien je order op zaterdag is geplaatst en maandag is verzonden, is het inderdaad frustrerend dat je nog steeds wacht.

PostNL bezorgt normaal gesproken de volgende dag, maar soms kan er een vertraging optreden waar we helaas geen invloed op hebben. We adviseren je nog even geduld te hebben. Als je de cadeaubon na 5 werkdagen nog niet hebt ontvangen, zullen we zorgen voor een oplossing.

Bedankt voor je geduld en begrip.

Zeer beperkt inwisselbaar

Zoals veel reviews al aangeven zijn de inwisselmogelijkheden heel beperkt. Ik verwacht dat een kunst en cultuurcadeaukaart inwisselbaar is bij theaters, maar dat blijkt vrijwel niet mogelijk. In eerste instantie blij met dit cadeau, maar helaas een grote teleurstelling. Ik raad het af om cadeau te geven zolang de inwisselmogelijkheden niet groter worden.

2024年11月17日

Beste Marcel,

Bedankt voor je feedback over de Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Het spijt ons te horen dat de inwisselmogelijkheden niet aan je verwachtingen voldoen, vooral wat betreft het gebruik bij theaters. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn.

We waarderen je mening en willen graag een alternatieve oplossing aanbieden. Je kunt je Kunst & Cultuur Cadeaukaart bijvoorbeeld omzetten in een andere cadeaukaart. Als je hierin geïnteresseerd bent, ontvangen we graag je kaartnummer en adresgegevens per mail, zodat we dit voor je kunnen regelen. We horen graag van je en helpen je graag verder!

5つ星のうち1の評価

In juli heb ik een review gezet over de…

In juli heb ik een review gezet over de Kunstcultuurkaart. Nu moet ik weer een aanvulling on line zetten anders wordt mijn review offline gezet. Nou bij deze dan weer. Gehad vd kinderen en hun geld is nu niks meer waard. Waardeloze voucher kun je dan krijgen, kost je nog meer geld. Bij andere kaarten moet je administratiekosten betalen maar de kaart wordt wel verlengd. Ik kan alleen maar iedereen adviseren om deze kaart niet aan iemand te geven of te kopen!

2024年7月7日

Beste Nancy,

Bedankt voor je aanvullende review. We begrijpen je teleurstelling dat de Kunstcultuurkaart is vervallen. Onze cadeaukaarten hebben een geldigheidsduur van 2 jaar en dit is bedoeld om klanten te stimuleren de kaart binnen deze periode te gebruiken.

Hoewel we normaal gesproken geen verlenging bieden na het verstrijken van deze termijn, bieden we als een gebaar van goodwill een Hotelgiftcard voucher aan. Dit is geen verplichting, maar een extra service die we bieden om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Deze voucher biedt €20 korting op iedere reservering vanaf €100 op hotelgiftcard.com.

We hopen dat dit aanbod enigszins kan compenseren voor het ongemak en dat het je een kans geeft om alsnog van een fijne ervaring te genieten.

5つ星のうち3の評価

Goed opgelost!

We gingen naar het stedelijk museum Breda. We wilden de cadeaukaart gebruiken. Maar deze werd niet geaccepteerd, het museum deed daar niet aan mee.
Thuis eens op de site gekeken , dan blijken er weinig musea mee te doen.
Vooral de kleinere musea.
Voor ons een waardeloos cadeau! Maar na overleg met kunstcultuurcadeaukaart werd een goede oplossing geboden. Een diner cadeaukaart.

2024年11月10日

Beste Marian,

Het spijt ons te horen dat je ervaring met de Kunst & Cultuur Cadeaukaart niet naar verwachting was. Het klopt dat niet alle musea aangesloten zijn bij deze cadeaukaart. We proberen altijd duidelijk aan te geven dat de cadeaukaart online ingewisseld dient te worden en waar deze geldig is, dit kan je zien op de achterkant van onze cadeaukaart.

We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en smaken verschillen natuurlijk per persoon als het gaat om uitjes. We willen graag een passende oplossing bieden. Zou je ons een mail kunnen sturen naar info@kunstcultuurcadeaukaart.nl? Dan gaan we samen op zoek naar een manier om dit voor jou goed te maken.

We horen graag van je!

Trustpilot エクスペリエンス