Kunstgras Luna is zo mooi, ik ben bij Kunstgrasnet heel goed geholpen. Ik heb uitgelegd wat ik wilde en binnen no time hebben ze het gras opgestuurd en je kreeg ook instructies over hoe je gras kunt p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goede service, maar ik zou het gras niet aanraden op een balkon. Ik heb het inmiddels al gekocht, omdat de verkoper aangaf dat het gewoon (zelfs zonder drainage) goed zou kunnen op mijn betonnen balko... ãã£ãšèŠã
Goede duidelijke website met goede beschrijving van producten en instructies. Bestellen is eenvoudig en de levering was verrassend snel. Wij hebben onze ondergrond nog niet klaar dus we hebben het kun... ãã£ãšèŠã
Het was heel prettig om eerst 4 stalen te kunnen ontvangen waaruit we een keuze konden maken. De bestelling van het kunstgras op maat verliep daarna voorspoedig en werd goed verpakt thuis afgeleverd.... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sisalstraat 75, 8281 JK, Genemuiden
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 62ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Duidelijke uitleg over de verschillende soorten kunstgras en het onderhoud.
Het kunstgras is netjes en secuur gelegd.

Kunstgrasnet ããã®åç
Snelle en vriendelijke communicatie. Direct geleverd en topkwaliteit. Bedankt!

Kunstgrasnet ããã®åç
Snelle levering en werdt zelfs op de vierde verdieping gebracht op ons appartement.

Kunstgrasnet ããã®åç
Ik kreeg keurig een doos staaltjes en daar kwam 1 duidelijke winnaar uit.
Ik heb gebeld en werd keurig te woord gestaan, ik kreeg veel tips en het gras kon de volgende dag al geleverd worden.
Het ligt er nu keurig ben, ben er heel blij mee!

Kunstgrasnet ããã®åç
De leverdatum bleef tot op het laatste moment spannend, maar toch op de gevraagde datum geleverd, zeer tevreden over het gras.

Kunstgrasnet ããã®åç
Het is een mooi stukje kunstgras op onze loggia. Ik zou de volgende keer precies de opgegeven lengte willen hebben (was nu langer). Dat betekent dat ik nu aan 2 kanten moest afsnijden ipv 1 kant.

Kunstgrasnet ããã®åç
Goede communicatie en alles op tijd zoals afgesproken.
Ron heeft ook keurig gewerkt, ziet er heel goed uit.

Kunstgrasnet ããã®åç
Snelle bezorging. Bestellen was eenvoudig.
Gras ziet er goed uit. Makkelijk te leggen.
Gratis levering van de voorbeeld stalen was een goede hulp om een keuze te maken.

Kunstgrasnet ããã®åç
2x keer dat wij bij kunstgrasnet bestellen, voor ons nieuwe huis hadden ze niet meer het gras wat we eerder bestelden, maar top service, ee ontvingen een volle doos met stalen om een goede keuxe te maken voor onze nieuwe tuin. We hebben het zelf gelegd en zijn er superblij mee!

Kunstgrasnet ããã®åç
Goede producten voor een goede prijs. Ook gelijk âadviesâ van dingen die handig zijn bij het zelf leggen (zoals de haken en het stabilisatiedoek). We hebben eerder bij deze organisatie kunstgras besteld (2020) en waren ook toen al tevreden over de kwaliteit en service. Vandaar dat we nu (andere woning) zonder zoektocht bij deze organisatie terecht zijn gekomen. En de prijs is voor hetzelfde product in 6 jaar tijd maar â¬1 duurder geworden.
En supersnelle levering. Gelijk volgende ochtend om âŠ. 06:15 uur. Beetje vroeg, maar ook wel weer blij mee ð. En toen chauffeur belde dat hij er bijna was, bood hij zijn excuses aan voor het vroege bellen. Superattent.

Kunstgrasnet ããã®åç
Prima website met alle informatie ook om zelf aan de slag te gaan.
Jammer dat de transport dienst niet even heeft aangebeld om te overleggen waar de levering het best kon worden neergelegd. Pakket was veel te zwaar en te groot om alleen te verplaatsen.

Kunstgrasnet ããã®åç
Zoals ik al eerder heb door gegeven dat kunstgras goed werk heeft verleend. Echter jullie bezorgdienst UPS haalt jullie naar beneden door hun afspraken niet na te komen. Ik zou een andere bezorgdienst kiezen
Duidelijke communicatie en afspraken nagekomen.

Kunstgrasnet ããã®åç
Al mijn vragen werden direct geantwoord en goede service verleend

Kunstgrasnet ããã®åç
Alles ging volgens afspraak.
Nog even extra gebeld, snel en deskundig geholpen.
Afleveren keurig op tijd.
Ik had , per ongeluk , de factuur gewist, na betaling.
Even gebeld, geen probleem, ik kreeg de factuur nog even gestuurd.
Kortom 100% tevreden

Kunstgrasnet ããã®åç
Het was een goede en gedegen legging van het kunstgras. Het ziet er prachtig uit.

Kunstgrasnet ããã®åç
Kost een paar centen maar dan heb je ook wat.
Niet de goedkoopste maar wel hele mooie kwaliteit. We hebben geen balkon meer maar een tuinkamer. Ook degelijk advies gekregen over al dan niet een drainagemat toepassen. Al met al zeer tevreden. Klein puntje nog: Het was ivm gebruik lift handig geweest om rol in de lengte (290 cm) op te rollen in plaats van de breedte (400 cm)

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã