äŒæ¥ãåçããŸãã
Guter Kontakt Schnelle Lieferung Hat die Rechnung auf Anfrage angepasst GrÃŒÃe aus Deutschland
RISolutions is een verademing in de markt. Ik doe al 25 jaar zaken met een scala aan IT gerelateerde bedrijven, RISolutions zijn een klasse apart. Service van de bovenste plank, scherp geprijsd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We hebben een bestelling gedaan waarbij werd aangegeven dat het product op voorraad was; levertijd 1 à 2 werkdagen. Na ruim een week hebben we gebeld waar de bestelling bleef. Het was nog niet beke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Welkom bij RISolutions RISolutions, uw RFID- en IOT-winkel biedt een totale selectie van "Nummer één" -merken op het gebied van toegang, controle, identificatie en ICT oplossingen op één plek. De missie van het RIS-team is om klanten een superieure ervaring, kwaliteit en snelle levering te bieden. Wij leveren hoogwaardige, best-in-class, bewezen RFID-tags, lezers, antennes en softwareproducten voor uw zakelijke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor advies of een offerte op maat via +31 (0)85 800 8108 of mail ons via info@risolutions.eu âïž Snelle verzending. âïžWorld class service. âïžSnel persoonlijk advies van een van onze Tech-specialisten. âïž24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar! Heeft u vragen? aarzel dan niet contact met ons op te nemen via: +31 (0)85 800 8108. Of neem contact met ons op via de onderstaande contact mogelijkheden. RISolutions streeft ernaar u binnen enkele minuten te helpen.
Sprendlingenpark 32, 5061 JV , Oisterwijk, ãªã©ã³ã
Guter Kontakt
Schnelle Lieferung
Hat die Rechnung auf Anfrage angepasst
GrÃŒÃe aus Deutschland
Na de melding dat ik nog niets gehoord had, is er direct contact met mij opgenomen om dit op te lossen. Hierbij ontving ik de juiste informatie waaruit bleek dat het pakket bij een afhaalpunt ligt en ik het daar op kon halen. Vandaar vijf sterren omdat het naar volle tevredenheid opgelost is.

risolutions.eu ããã®åç
Zit nog te wachten op een bestelling, op mails wordt traag gereageerd.
Nu maar afwachten of alles werkt

risolutions.eu ããã®åç
Het product is top. Verder miste ik mails betreffende levering, en kwam het product onverwachts binnen. Er was dus weinig informatie verkrijgbaar, maar kwam wel goed
Juiste product verstuurd, goede communicatie, snelle reacties. Dankje wel.
Bestellingen geplaatst en toen heeft UPS helaas het pakket kwijtgeraakt. RI-solutions heeft toen met spoed nog een vervangend product geleverd. Vervelend, maar netjes opgelost.
Late delivery. In chat they tell you to send email. Sent email multiple times and no response. :-(

Very disappointing experience.
We placed an order for a product that was clearly marked as available on the website, only to find out later that it was not actually in stock. After more than a week of silence, we had to chase for updates ourselves.
Only then were we informed about delays due to supplier issues, and even worse, we were offered faster shipping at a higher price. This is unacceptable â the problem is entirely on their side, not the customerâs.
Lack of transparency, poor communication, and misleading availability information. Definitely not the level of service expected from a professional supplier.
Would not recommend.

risolutions.eu ããã®åç
gedaan wat je vraagt met goede begeleidende informatie

risolutions.eu ããã®åç
J'ai passé commande pour 2 imprimantes sur le site qui annonce du stock et quand je pose la question on me répond qu'on ne connais pas le délai de livraison .
Il suffit de mettre plus en stock mais ne faite pas payer vos client .

risolutions.eu ããã®åç
Customer support said two working days for shipping to Finland, and now it has been two weeks and we have still not received our order, nor any info where it is.

risolutions.eu ããã®åç
Had nog gebeld voor wat extra uitleg. Kreeg ik keurig netjes tekst en uitleg hoe en wat

risolutions.eu ããã®åç
In case of professionalism, support and communication, RISolutions offers the service companies may expect from a supplier. We placed over the last few years many orders, all have been delivered correctly. (Sometimes we had hick-ups during busy periods in which transportation companies were overloaded)

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã