Kunstgras Luna is zo mooi, ik ben bij Kunstgrasnet heel goed geholpen. Ik heb uitgelegd wat ik wilde en binnen no time hebben ze het gras opgestuurd en je kreeg ook instructies over hoe je gras kunt p... もっと見る
企業が回答しました
Zeer goede communicatie, zowel telefonisch als per mail. Erg tevreden met het resultaat. Ziet er prachtig uit.
Het was heel prettig om eerst 4 stalen te kunnen ontvangen waaruit we een keuze konden maken. De bestelling van het kunstgras op maat verliep daarna voorspoedig en werd goed verpakt thuis afgeleverd.... もっと見る
企業が回答しました
We zijn zeer goed en vooral ook heel snel geholpen met onze vragen. De reacties op vragen per mail werden zeer snel beantwoord waardoor het bestellen, betalen en kunstgras ontvangen zeer snel en so... もっと見る
当該企業による記述
Sisalstraat 75, 8281 JK, Genemuiden
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 62%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Maandag een kunstgras mes besteld. Zou woensdag binnen komen en op vrijdag nog niet binnen. Verstuur je pakket met een andere dienst dan dpd
Alles is gegaan zoals afgesproken. We hadden zelf voor de ondergrond gezorgd, maar zij hebben het aangetrild en strak aangelegd. Wij zijn erg tevreden.

Kunstgrasnet からの回答
De website is superduidelijk en geeft je een goed overzicht van alle soorten kunstgras. Je kunt gratis stalen aanvragen, en die zijn er zo! Ook de bezorging ging snel.

Kunstgrasnet からの回答
Erg teleurgesteld over de klantvriendelijkeheid.
Kunstgras zou op 8 juni geleverd worden, online gevraagd dit in achtertuin te plaatsen.
Zonder overleg hebben ze dit zelf aangepast naar 3 juni. De bezorger heeft aangebeld (ik was thuis maar heb het niet gehoord), het duurde hem te lang en hij heeft de gigantische rol in voortuin gedumpt en is vertrokken. Geen telefoontje, niks. Gewoon zonder contact met bewoner een gigantisch zwaar ding in voortuin achtergelaten. We kunnen nu onze voordeur niet bereiken met kinderwagen.
Ik kwam er 10 minuten erna achter (1215 uur), heb direct gebeld. Telefonisch niet bereikbaar tot 13 uur. Lekker handig. Ik heb een whatsapp naar hun bedrijfswhatsapp gestuurd (geen reactie) en om 13 uur direct opnieuw gebeld.
Aardige man aan de lijn, maar ze kunnen niks betekenen. Willen niet terugkomen om het alsnog netjes te leveren “voorlopig zijn we niet bij jullie in de buurt” en daarmee af. Hij zou ons al “tegemoetgekomen zijn” door aan te bellen en een foto te maken van de levering (hoe is dat een tegemoetkoming?).
Tot zover klantvriendelijkheid.
Over de kwaliteit van het kunstgras kan ik nog niks zeggen, het ligt nog in een gigantische rol in mijn voortuin.
The website experience was brilliant. Looking forward to receiving the grass and setting up my balcony !

Kunstgrasnet からの回答
Duidelijke uitleg en merkbare vakkennis hebben geholpen bij het kiezen.

Kunstgrasnet からの回答
Fast and good quality! Measurements are correct, artificial grass looks cozy and feels really comfy

Kunstgrasnet からの回答
Het is prachtig. Snelle levering. Goede communicatie. Aardige behulpzame koerier.

Kunstgrasnet からの回答
Duidelijke site en snelle levering.
Goede communicatie via de mail.

Kunstgrasnet からの回答
Door de gratis stalen, kon ik gemakkelijk een keuze maken. Prima bezorging en in goede staat ontvangen.

Kunstgrasnet からの回答
Zelf een grasmat leggen, daar komen veel vragen bij. Kunstgrasnet heeft mij daarbij telefonisch en via mail goed en snel bij gehlopen. Levering was ook snel.
Aanrader voor een volgend project

Snelle en vriendelijke levering
Super fijne kwaliteit
Echt een aanwinst voor op mijn balkon
Zo blij dat ik niet voor tegels heb gekozen
En super zacht voor de (blote) voeten

Kunstgrasnet からの回答
Duidelijke en fijne communicatie. Het gazon is snel en strak gelegd. We zijn er erg blij mee!

Kunstgrasnet からの回答
Met 4 stalen kon ik thuis een goede keuze maken. De bestelling was zo geregeld en fijn dat alle toebehoren direct mee te bestellen waren. Levertijd ook meer dan schappelijk en de leverdatum ook zelf te selecteren.

Kunstgrasnet からの回答
Excellent quality, delivery was fast and everything went smooth! I certainly recommend!

Kunstgrasnet からの回答
Het fijne is dat je kleine staaltjes kunt opvragen om te kijken wat het best bij je past. Levering is netjes en het gras is van goede kwaliteit.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。