Auto met bullbar is verleden jaar door jullie goedgekeurd en nu afgekeurd Verder is dit natuurlijk een opvallend detail aan de auto en ik denk dat je zonder de hele keuring door te lopen en rekening... もっと見る
企業が回答しました
Mijn dank voor de monteur van de Kwikfit Enschedesestraat in Hengelo! Super fijn dat je me direct hebt geholpen met de bandenspanning en de melding. Wij zijn veilig in Antwerpen aangekomen en daarna n... もっと見る
企業が回答しました
Kwikfit Rotterdam Blijdorp is al jaren mijn vaste stek voor apk en onderhoud. Tot volle tevredenheid! Afspraken zijn makkelijk te plannen, service is goed en vriendelijk, prijzen zijn schappelijk. Top... もっと見る
企業が回答しました
Al 8 jaar klant kwikfit amstelveenseweg in Amsterdam. Ik word altijd uitstekend geholpen. Ze kennen mijn auto. Geweldige service. Er wordt meegedacht. Het werd tijd voor een 5 ster review, die ze verd... もっと見る
企業が回答しました
KwikFit is de grootste autoserviceketen van Nederland. In meer dan 175 vestigingen kunt u terecht voor onder andere: - APK - Onderhoud - Autobanden - Accu - Airco - Autoruiten - Trekhaken
Postbus 458, 3840AL, HARDERWIJK, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 99%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
ik heb een hele belangrijke vraag: de controle lijst van de TOYOta merkbeurt 28XDV7 ziet er prima uit. Maar wat mis ik? Er wordt niets gezegd over de stand van zaken onder de motorkap (klepspeling, compressie, bougies, verdeler etc. ,etc.) Worden deze metingen wel uitgevoerd en zo ja waarom wordt de uitslag dan niet vermeld op de ontrole lijst?
vr. gr.
hendrik th van asselt
leiden

KwikFit NL からの回答
Vriendelijke en snelle service; uitvoering van onderhoud ook prima.
Vriendelijke medewerkers bij de vestiging in Katwijk.
Word er altijd fijn geholpen.
Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken. Op tijd gebeld dat de auto klaar is.
Op tijd en vriendelijk geholpen. Tevens goed advies ontvangen.
Goed advies keurig geholpen.
Snel een afspraak en binnen een uur weer weg met de nieuwe bandjes.
Na de eerste nieuwe bandenwissel rondom en uitlijning is er ergens een fout gemaakt waardoor de voorbanden te snel slijtage vertoonden,dit is door het Kwil-Fit team van Maassluis goed opgelost ik hoefde alleen de banden te betalen zonde extra kosten voor opnieuw monteren en uitlijnen
Mijn dank hiervoor team Maassluis
Vandaag 28-8 een afspraak voor een bandenspanning sensor rechtsvoor die kapot/leeg is van mijn opel, telefonisch aangegeven dat de andere 3 gewoon werkend zijn, auto ingeleverd en zou telefoon krijgen van hoe of wat, aan de telefoon werd er aan mij doorgegeven dat er 4 sensoren in de rechter voorband kapot zijn en mij dit €400 ging kosten, ik schrok en zei er zit toch maar 1 sensor in zo’n band? Nee kreeg ik als antwoord 4, waarop ik antwoordde dat vind ik apart dan laat maar zitten, onder tussen toen ik mijn auto ging ophalen contact gehad met de Opel garage om te verifiëren van hoe of wat, inderdaad er zit maar een sensor in en de merkgarage vervangt gewoon 1 sensor per keer, want waarom zou je ze alle 4 doen als er maar 1 kapot/leeg is kreeg ik te horen, de andere 3 kunnen zomaar nog eens 1 jaar of 1,5 jaar mee want ze werken individueel van elkaar, eenmaal aangekomen op de locatie van kwikfit nijmegen/dukenburg, legde ik nog eens voor van die 4 sensoren en dat ik contact had gehad met de merkdealer, toen veranderde het verhaal in eens in 4 sensoren in elke band, waar ik op dat moment nog niks aan had want er was er 1 kapot en die wilde ik gemaakt hebben, na kort overleg kreeg ik als antwoord de monteur wil het wel doen maar dit is niet zijn werkwijze ( de werkwijze is dus alle 4 vervangen ) en dan gingen ze kijken of 1tje vervangen wel ging lukken, ik weer terug naar huis, eenmaal thuis aangekomen krijg ik telefoon, de monteur wil het toch niet doen want werd teveel gedoe want stel dat andere ook kapot/leeg gingen in de toekomst, het elke keer teveel moeite was het uitgelezen/vervangen moest worden, ik na dit bericht de merkdealer gebeld en kon in die middag gelijk terecht voor die ene sensor voor €150, binnen 35 min stond ik weer buiten, de vrouw achter de balie heeft wel netjes haar excuus aangeboden voor de 3x dat ik op en neer moest komen, maar ik voel me gewoon totaal voor de gek gehouden!!!

KwikFit NL からの回答
Prima service! Apk controle netjes uitgevoerd tegen schappelijke prijs. Keurig gebeld dat de auto klaar stond na controle. Fijn ook dat er een leenfiets beschikbaar was.
De auto moest voor een apk keuring, gebeld snel geregeld en vriendelijk personeel
Ik word altijd zo goed geïnformeerd over het hele proces. Super klantenservice door iedereen
Helemaal top.
Zeer aardig personeel.
En m,n auto rijd weer top
Wat moet je nog meer
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。