Je suis allée ce matin pour des renseignements sur iPhone et j’ai été très bien conseillée avec de la patience. Ce monsieur était génial et j’y avais déjà été pour une tablette et autre iPhone et... もっと見る
企業が回答しました
Zaterdag in Olen er een nieuwe I Phone 17 gekocht + AirPods en screen protector. Zeer tevreden van de service . Nochthans met enige reserve er binnen gestapt. Nadat ik door hun voorgangers daar (swit... もっと見る
企業が回答しました
Apple watch laadde niet meer op. Afspraak gemaakt online te Waasland shopping lab 9. Geen minuut moeten wachten. Onmiddellijk de mogelijke problemen besproken, mocht Watch een uurtje achterlaten..... もっと見る
企業が回答しました
Vorige week had ik problemen door een update op mijn computer. Niet fijn als je er niets mee kan doen. Ik ging naar Lab9 en werd daar zeer vriendelijk onthaald door twee jonge werknemers. Ze hebben er... もっと見る
企業が回答しました
Je vindt alles van Apple en een uitgebreid aanbod accessoires van andere topmerken in onze winkels, terwijl je kan genieten van een uitstekende service in een klantvriendelijke omgeving.
Dumolinlaan 5, 8500, Kortrijk, ベルギー

Lab9 - Apple Premium Reseller からの回答
Très bon service. Aimable et compétent. Disponible ! Merci pour l’aide.

Prima deskundig advies ! Heel duidelijk voor een digibeet zoals ik .. 😃

Lab9 - Apple Premium Reseller からの回答
Vandaag super geholpen door Marijn in Wijnegem. Bekwaam, klantvriendelijk, vlot … dikke pluim!

Lab9 - Apple Premium Reseller からの回答
Super accueil. Pris en urgence alors qu’Apple m’avait juste conseillé de tenter ma chance malgré l’absence de créneau disponible en ligne réparation nickel et rapide. Je ne pourrais pas être plus satisfait !

Lab9 - Apple Premium Reseller からの回答
Goed geholpen vandaag en heel vriendelijk bediening. Daar wil ik nog komen voor mijne iPhone als er iets mee is

Lab9 - Apple Premium Reseller からの回答
Ik bracht vandaag mijn iPhone 11 binnen voor het vervangen van een batterij.
Toen ik 's ochtends binnen ging (bij opening) zag ik dat iedereen erg in de weer was. Dit viel mij op (dit is natuurlijk positief).
Ik wandelde naar de balie voor te informeren dat ik mijn gsm binnen kwam brengen voor het vervangen van een batterij, ik had een afspraak.
Nadien werd ik doorverwezen naar een persoon, Karim.
Hij was super klantvriendelijk, professioneel en hielp me vlot.
Nadat alles gereed was vertelde hij me dat het een 3 uurtjes ging duren. Maar.. na een uur en 45 was de vervanging al klaar!!
Zeer tevreden dus. Ik merk niets raars aan m'n gsm en werkt alsof er nooit iets mee gebeurd was. Behalve de screenprotector moest verwijderd worden voor het vervangen van de batterij, maar ik kreeg er gewoon gratis een nieuwe bij! Het werd er daar voor mij ook perfect op mn scherm geplakt. Fantastisch!
Waaw, echt waaw, ik ben super goed geholpen geweest, ik raad deze Lab9 absoluut aan aan iedereen die hulp nodig heeft bij een product van Apple! 10/10

Lab9 - Apple Premium Reseller からの回答
Geholpen door Yana, een geweldige lieve vrouw die mij ook op een rustige manier stap voor stap heeft geholpen bij mijn aankoop. Niets was teveel voor haar, ze heeft me zelfs geholpen met een instelling op mijn iPhone waar ik al maanden mee worstelde en zelf niet opgelost kreeg!
Chapeau Yana , doe zo voort!

Lab9 - Apple Premium Reseller からの回答
Vriendelijke en respectvolle verkoper: hij respecteerde duidelijk de vooropgestelde eisen en budget.
Bij een probleem vlak erna was de dienst-na-verkoop ook correct, snel en klant-gericht

Lab9 - Apple Premium Reseller からの回答
Ik ga naar hun store voor een nieuwe batterij. Ze maken mij een week later een afspraak. Ben stipt op de afspraak om dan te horen dat er geen batterij voor mijn toestel aanwezig is. Oplossing iPhone twee dagen daar laten of nog zo een gok wagen zonder dat je zeker bent of er een is.
We zijn heel tevreden van de vriendelijke verkopers in Oostende ( vriendelijker dan in Kortrijk!) en van de geweldige service, heel geduldig en behulpzaam!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。