Labforumレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har bestilt tøj fra Lab mange gange, tøjet kommer ALTID til tiden og deres kundeservice er altid 100p åbne for hvis man skal byttet noget eller pengene retur. Bestilte for ikke så lang tid sid... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Relativ sølle service, men gode produkter og hurtig levering. Brugte 2.000kr på board, hjul, kuglelejer og trucks, og så vælger de at spare på skruerne, så jeg ikke engang kan samle det. Jeg ka... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

Fed butik

Har handlet I LAB i over 20 år, altid god service og godt udvalg af merch og boards.
Et besøg værd!

2025年8月1日
Labforum ロゴ

Labforum からの回答

Tak Lasse, det er vi meget glade for at høre.

Tak for din support.

LabCph / Labforum.dk

5つ星のうち3の評価

Skruer sparet væk

Relativ sølle service, men gode produkter og hurtig levering.

Jeg kan bare gå ind og købe nogle skruer, men det er en lidt sølle oplevelse, at sådan noget ikke er inkluderet.

Mærkelig noget at spare på ved en 2.000kr ordre.
I hvert fald ville det være rart, hvis det blev gjort tydeligt, at skruerne ikke var inkluderet.

2024年5月30日

Glimrende kundeservice

Glimrende kundeservice, langt over hvad man kan forvente. Jeg havde købt et par sko og et skateboard, boardet viste sig ikke at være hjemme, og jeg fik derfor lov til frit at vælge et nyt board. Lab reagerede næste dag både via telefon og mail, så mere kan jeg ikke bede om. Så der handler jeg igen, og kan kun anbefale dem.

2024年1月5日

Meget positivt overrasket

Læste et par dårlige anmeldelser her, kontaktede kundeservice for at finde ud af om der var hold i det. De svarede nærmest med det samme, og jeg havde en rigtig god oplevelse med at købe dem generelt. Kommer gerne igen!

2023年1月29日
5つ星のうち1の評価

Ingen

Købte et par gå sko. De gik i stykker få dage efter jeg modtog dem. Prøvede at kontakt kundeservice. Men høre intet.
De åbenbart ligeglad, lige så snart penge er hos dem?

Stadig ingen kontakt efter flere måneder.

Lad være med at handle hos dem. Der ingen kundeservice!

2020年5月21日
Labforum ロゴ

Labforum からの回答

Hej Mads, Vi kan ikke se du har lagt en ordre hos os? Vi kan heller ikke se at du har skrevet en mail til os angående din pakke? Er du sikker på at du har anmeldt den rigtige webshop? Anyway, skriv til info@labforum.dk så vi kan undersøge det. Mvh, LabCph - Labforum.dk

5つ星のうち5の評価

gode tilbud og hurtig levering

Købte sneakers til en pris der næsten var for god til at være sand. Men det viste sig at alt var godt og der var tilmed en hurtig leveringstid. Eneste kritikpunkt er at det ikke er muligt at afhente online køb i deres fysiske butik.

2020年2月9日
5つ星のうち5の評価

Lever op til forventningerne!

Jeg bestilte et par Adidas NMD, de blev sendt med Post Danmark (m. omdeling) helt kvit og frit. Skoene i sig selv er i den stand, som jeg selvfølgelig forventede, altså DS. Dog var skoæsken ikke "double boxed", men nu er det heller ikke fordi, at jeg har interesse i, at sælge dem videre. Uanset hvad burde man overveje, at pakke dem ekstra godt ind, så der ikke sker noget under transport. Ellers kommer jeg igen en anden gang!

2016年9月8日

Fremragende service

Utrolig flinkt personale, manglede en besked om at min pakke var blevet sendt, skrev en hurigt mail med respons inden for 10 min. Ganske enkelt sagt STRÅLENDE 5 stjerner herfra og ser frem til fremtidige køb fra labforum.

2016年6月20日

Fantastik!

Jeg har et par gange shoppet hos Labforum og det har været en fornøjelse hver gang, god behandling og hurtig levering. Varen jeg havde bestil kom uden form for skavanker eller lignede. Super shop, kan klart anbefales!

2016年4月2日

Perfekt service. Igen

Har bestilt skat gear og tøj til knægten flere gange, altid god og hurtig service. Ved sidste bestilling havde griptapen til det nye board fået nogle skarpe knæk enten da det blev pakket eller under forsendelse. Intet problem efter kontakt med Thor i kundeservice kom der nyt tape dagen efter u/b. Har kun ros til LAB CPH.

2015年2月4日

Trustpilot エクスペリエンス