レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We hebben een pvc vloer bij laminaatpark gekocht. We werden vriendelijk ontvangen en uitleg gekregen wat het beste in woonkamer / keuken en bijkeuken aangebracht kon worden. We mochten voorbeeld... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Supermooie vloer en fantastisch snel en mooi gelegd voor een zeer goede prijs! 4e x op rij goed geholpen en online alles geregeld.

5぀星のうち4の評䟡

Bij binnenkomst gelijk vriendelijk begroet door de medewerkers die je graag verder hielpen. Ze hebben een heel ruim aanbod aan vloeren in de showroom staan. Na wat uit gezocht te hebben alles n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Partij met veel vakmanschap! Ze weten wat ze doen, en ze werken met echte specialisten (wij hadden Mehmet als legger).

䌁業情報

1. 䜏たい・ガヌデニング

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Het beste laminaat tegen bodemprijzen. Dat vindt u bij Laminaatpark! Klik hier voor verschillende soorten goedkoop laminaat van gerenommeerde merken.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Aanrader

Ik was op zoek naar een vloer voor mijn nieuwbouwhuis. Ik ben bij meerdere plekjes geweest. Op aanraden van meerdere buren ben ik hier ook geweest. En wat was er veel keuze! En ook zeker fijne hulp. Ik heb binnen een middag mijn droomvloer en traprenovatie uitgekozen. Ik ben er zo ontzettend blij mee!!! Het is ook heel mooi gelegd allemaal. Ontzettend bedankt aan team LaminaatPark en eigenaar Sahin voor zijn hulp. Echt een aanrader!

2025幎1月27日
5぀星のうち5の評䟡

De service van Laminaatpark is super

Van het selecteren en de verkoop van het visgraat plak-PVC (
dank, Ahmet) tot en met het leggen van de meer dan 230 m2 visgraat door Turgay en zijn mannen; de service van de mannen kent geen grenzen. Wat een aardige en nette kerels
 en dat voor een zeer schappelijke prijs. Ik raad iedereen Laminaatpark aan.

2025幎1月23日

Service.

De service van van Turgay, Hefen Ako en Aslan is super! Er moest een deur vast worden gemaakt, het lukte niet, maar ze kwamen alle 3 de volgende dag toch om het te doen, terwijl ze dat niet hoeven te doen. En dat geheel kosteloos! Top mannen!

2025幎1月17日

Zeer tevreden klanten

Zeer tevreden klanten. Turgay, Aslan en Ako hebben bij ons het vloer geëgaliseerd en de plakpvc visgraat gelegd. Naast het feit dat ze heel vriendelijk zijn, werken ze zo nauwkeurig, snel en super netjes. ik kan echt met zekerheid zeggen dat dit echte professionals zijn.

2024幎12月12日

Hicham Ede

Voor dat ze kwamen was Turgay via de app al heel behulpzaam. Gaf mij tips en een andere dag was ook bespreekbaar. Eenmaal hier waren ze precies op de afgesproken tijdstip aanwezig! Ze waren met z’n drieën, de andere 2 heten Aslan en Ako. Leggen ging snel en goed. Ik heb ze met vertrouwen alleen in mijn huis gelaten om zelf boodschappen te doen. Ik raad de heren zeker aan!

2024幎12月11日
5぀星のうち5の評䟡

Zij hebben PVC vissengraat bij mij

Zij hebben PVC vissengraat bij mij gelegd. 3 dagen voordat ze kwamen leggen kwamen ze bij me langs om te egaliseren. Dat is met goed gecommuniceerd. Vervolgens zijn ze vloer komen leggen en het was binnen 4 á 5 uur af. Ik ben erg blij met dit bedrijf want het is ook mooi en netjes afgewerkt. Aardige mannen en staan klaar voor eventuele vragen. Hun namen waren Turgay, Aslan en Ako

2024幎12月5日
5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn super tevreden over alles bij

Wij zijn super tevreden over alles bij laminaatpark, echt een aanraders.
Super kwaliteit, Top service, bezorgen optijd, professionele medewerkers en altijd mooie prijzen.
Sahin is de visitekaart van laminaatpark, echt een topper. Wij zijn zeer tevreden ga zo door toppers.

Graag tot ziens

2024幎6月5日

Helemaal vanuit Amsterdam gekomen voor

Helemaal vanuit Amsterdam gekomen voor een pvc tegel vloer voor mijn nieuwe winkel.Prijzen zijn ongelofelijk super scherp en laag voor merk vloeren bij laminaatpark.Ik heb een mooie pvc tegel warm beige uitgekozen en ben er heel erg blij mee

Goede service en vriendelijke medewerkers

2024幎11月29日
5぀星のうち2の評䟡

Erg ontevreden over de gang van zaken

Tevreden over de oplossingen en de vloer, maar nog steeds zeer ontevreden over de gang van zaken. September zou de vloer gelegd worden. De vloerlegger kwam langs met de intentie de vloer te egaliseren. Kon niet, we moesten eerst nog wat aanpassingen doen. Prima. Verschuift het een week. Niet erg. De week erna werd de vloer geëgaliseerd. De week daar weer na zouden de vloerleggers de vloer gaan leggen, maar het moest nogmaals geëgaliseerd worden. Prima, want we willen het graag goed hebben. Verschoof het weer een week, dat wel.. De week erna kwamen ze leggen. Helaas waren er twee tegels qua kleur afwijkend van de rest en ook hebben ze stukken met reststukjes op moeten vullen omdat er niet genoeg geleverd was. Lamimaatpark had te weinig pvc besteld. Dus een klacht ingediend. Daarin werden we netjes gehoord. Er werd een nieuw pak pvc besteld en bezorgd en de vloerlegger kwam de week erop weer langs. Helaas bleken dit tegels met een ander batch nummer te zijn en de tegels waren te klein. Wederom een klacht ingediend. Hier is na ongeveer een week gehoor aan gegeven. Er is een nieuw pak met het juiste batch nummer besteld en vorige week woensdag geleverd. Vorige week zou dan de vloerlegger nog langs komen om de twee tegels te vervangen met de juiste. Vorige week vrijdag werd er, na een mail gestuurd te hebben met directie in cc, pas contact met ons opgenomen door de vloerlegger. Hij kon helaas niet meer komen diezelfde week doordat zijn werkzaamheden uitliepen. Afgelopen maandag is dan eindelijk onze vloer aangepast zoals het hoort.
Helaas was de vloerlegger niet goed op te hoogte van wat er moest gebeuren, want hij wilde eerst de naden opvullen met voegpasta, terwijl de tegels vervangen moesten worden door de tegels met het juiste badgenummer. De vloerlegger wilde het af doen met de voegpasta en probeerde me dit ook aan te smeren door uit eigen initiatief wel voegpasta te gebruiken terwijl ik al had aangegeven geen voegpasta te willen. Nadat ik twee keer aangaf dat ik de tegels vervangen wilde hebben, heeft de vloerlegger de tegels wel vervangen. Hij gaf naderhand aan niet geweten te hebben dat er een verkeerde maat tegels in lag en dat de tegels nu wel goed zijn. Hij had naar eigen zeggen te horen gekregen dat de tegels beschadigd waren. Terwijl ik meerdere malen geprobeerd heb uit te leggen wat er aan de hand was.. Helaas een beetje een taalbarriÚre. We zijn nu erg tevreden met de vloer en ook hoe het is opgelost. Het personeel van Laminaatpark heeft ons altijd vriendelijk te woord gestaan. Enige jammere is dat er soms wel pas contact werd opgenomen als ik een tweede mail stuurde met de directie in cc. Desalniettemin vriendelijk te woord gestaan elke keer. De vloerlegger heeft het ook nog geprobeerd goed te maken door de plinten aan de onderkant af te kitten en ook heeft hij schoonmaakmiddel speciaal voor pvc vloeren achtergelaten.
Desalniettemin wel ontevreden over hoe lang alles geduurd heeft (vanaf medio september tot nu). En dit was allemaal niet gebeurt als er gewoon genoeg vloer was besteld en geleverd.
Vandaag werden we ook nog gebeld door Laminaatpark met nogmaals hun welgemeende excuses over de gang van zaken. Ze zijn ons tegemoet gekomen in de vervelende ervaring door ons te trakteren op een etentje voor twee. Heel lief. Enige jammere is dat daarna nog gevraagd werd of ik de slechte review wilde verwijderen... Slimme tactiek om alleen maar goede reviews te krijgen ;) Ik wil wel een eerlijk beeld neerzetten en heb aangegeven de review aan te passen. Ondanks dat ik aangaf de review niet te verwijderen, krijgen we toch het etentje. Dus dat is een prettige tegemoetkoming. Een positief einde aan een moeizaam verloop.

2024幎11月22日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer blij met onze nieuwe vloer

Zeer blij met onze nieuwe vloer! Maar liefst 120m2 pvc plak gelegd door zeer kundige en ervaren team: Turgay, Ibrahim en Ahmet. Top kerels en doen net een stapje meer om je voor te lichten. Komen afspraken ook keurig na. Als ik weer een nieuwe vloer moet leggen, dan bel ik Turgay direct op! Dankjulliewel mannen!

2024幎11月13日
5぀星のうち5の評䟡

Super strak en snel gelegd

Super strak en snel gelegd. Goede communicatie en tips achteraf. Er stonden nog spullen in ons huis ivm verbouwing en daar zijn ze super flexibel mee omgegaan en gezorgd dat alles af kwam in 1 dag. Erg tevreden over Turgay en Aslan.

2024幎10月29日
5぀星のうち4の評䟡

Erg tevreden

Erg tevreden! Er was wat onenigheid tussen mijn aannemer en de vloerenlegger over benodigde werkzaamheden, na dit uitgesproken te hebben is alles vanuit beide kanten netjes opgelost en hebben we een mooie vloer. Turgay en Aslan hebben snel gewerkt, contact ging makkelijk en vloeiend via bellen en whatsapp. Wij zijn zelf niet aanwezig geweest en hebben de mannen binnengelaten via een verstopte sleutel, hier is netjes mee omgegaan. De vloer ligt er nu ongeveer 3 weken en is strak afgewerkt. Bedankt!

2024幎10月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス