We hebben een pvc vloer bij laminaatpark gekocht. We werden vriendelijk ontvangen en uitleg gekregen wat het beste in woonkamer / keuken en bijkeuken aangebracht kon worden. We mochten voorbeeld... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Supermooie vloer en fantastisch snel en mooi gelegd voor een zeer goede prijs! 4e x op rij goed geholpen en online alles geregeld.
Bij binnenkomst gelijk vriendelijk begroet door de medewerkers die je graag verder hielpen. Ze hebben een heel ruim aanbod aan vloeren in de showroom staan. Na wat uit gezocht te hebben alles n... ãã£ãšèŠã
Partij met veel vakmanschap! Ze weten wat ze doen, en ze werken met echte specialisten (wij hadden Mehmet als legger).
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Het beste laminaat tegen bodemprijzen. Dat vindt u bij Laminaatpark! Klik hier voor verschillende soorten goedkoop laminaat van gerenommeerde merken.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Aanrader
Ik was op zoek naar een vloer voor mijn nieuwbouwhuis. Ik ben bij meerdere plekjes geweest. Op aanraden van meerdere buren ben ik hier ook geweest. En wat was er veel keuze! En ook zeker fijne hulp. Ik heb binnen een middag mijn droomvloer en traprenovatie uitgekozen. Ik ben er zo ontzettend blij mee!!! Het is ook heel mooi gelegd allemaal. Ontzettend bedankt aan team LaminaatPark en eigenaar Sahin voor zijn hulp. Echt een aanrader!
De service van Laminaatpark is super
Van het selecteren en de verkoop van het visgraat plak-PVC (âŠdank, Ahmet) tot en met het leggen van de meer dan 230 m2 visgraat door Turgay en zijn mannen; de service van de mannen kent geen grenzen. Wat een aardige en nette kerels⊠en dat voor een zeer schappelijke prijs. Ik raad iedereen Laminaatpark aan.
Service.
De service van van Turgay, Hefen Ako en Aslan is super! Er moest een deur vast worden gemaakt, het lukte niet, maar ze kwamen alle 3 de volgende dag toch om het te doen, terwijl ze dat niet hoeven te doen. En dat geheel kosteloos! Top mannen!
Zeer tevreden klanten
Zeer tevreden klanten. Turgay, Aslan en Ako hebben bij ons het vloer geëgaliseerd en de plakpvc visgraat gelegd. Naast het feit dat ze heel vriendelijk zijn, werken ze zo nauwkeurig, snel en super netjes. ik kan echt met zekerheid zeggen dat dit echte professionals zijn.
Hicham Ede
Voor dat ze kwamen was Turgay via de app al heel behulpzaam. Gaf mij tips en een andere dag was ook bespreekbaar. Eenmaal hier waren ze precies op de afgesproken tijdstip aanwezig! Ze waren met zân drieën, de andere 2 heten Aslan en Ako. Leggen ging snel en goed. Ik heb ze met vertrouwen alleen in mijn huis gelaten om zelf boodschappen te doen. Ik raad de heren zeker aan!
Zij hebben PVC vissengraat bij mijâŠ
Zij hebben PVC vissengraat bij mij gelegd. 3 dagen voordat ze kwamen leggen kwamen ze bij me langs om te egaliseren. Dat is met goed gecommuniceerd. Vervolgens zijn ze vloer komen leggen en het was binnen 4 á 5 uur af. Ik ben erg blij met dit bedrijf want het is ook mooi en netjes afgewerkt. Aardige mannen en staan klaar voor eventuele vragen. Hun namen waren Turgay, Aslan en Ako
Laminaatpark heeft een goede service enâŠ
Laminaatpark heeft een goede service en top kwaliteit. Ik zelf heb de maxpro pvc besteld en is al gelegd. Ben er heel blij mee. Ga zo door Laminaatpark
Wij zijn super tevreden over alles bijâŠ
Wij zijn super tevreden over alles bij laminaatpark, echt een aanraders.
Super kwaliteit, Top service, bezorgen optijd, professionele medewerkers en altijd mooie prijzen.
Sahin is de visitekaart van laminaatpark, echt een topper. Wij zijn zeer tevreden ga zo door toppers.
Graag tot ziens
Helemaal vanuit Amsterdam gekomen voorâŠ
Helemaal vanuit Amsterdam gekomen voor een pvc tegel vloer voor mijn nieuwe winkel.Prijzen zijn ongelofelijk super scherp en laag voor merk vloeren bij laminaatpark.Ik heb een mooie pvc tegel warm beige uitgekozen en ben er heel erg blij mee
Goede service en vriendelijke medewerkers
Echt een topbedrijf gehele woning metâŠ
Echt een topbedrijf gehele woning met pvc visgraat vloeren van Laminaatpark
Echt een aanrader
Mooie deals en zeer te spreken
Super fijne ervaring
Super fijne ervaring! Turgay, Aslan en Ako hebben de visgraat plak pvc super netjes gelegd. Zeer vriendelijk en een hele goede ervaring, echt een aanrader!
Erg ontevreden over de gang van zaken
Tevreden over de oplossingen en de vloer, maar nog steeds zeer ontevreden over de gang van zaken. September zou de vloer gelegd worden. De vloerlegger kwam langs met de intentie de vloer te egaliseren. Kon niet, we moesten eerst nog wat aanpassingen doen. Prima. Verschuift het een week. Niet erg. De week erna werd de vloer geëgaliseerd. De week daar weer na zouden de vloerleggers de vloer gaan leggen, maar het moest nogmaals geëgaliseerd worden. Prima, want we willen het graag goed hebben. Verschoof het weer een week, dat wel.. De week erna kwamen ze leggen. Helaas waren er twee tegels qua kleur afwijkend van de rest en ook hebben ze stukken met reststukjes op moeten vullen omdat er niet genoeg geleverd was. Lamimaatpark had te weinig pvc besteld. Dus een klacht ingediend. Daarin werden we netjes gehoord. Er werd een nieuw pak pvc besteld en bezorgd en de vloerlegger kwam de week erop weer langs. Helaas bleken dit tegels met een ander batch nummer te zijn en de tegels waren te klein. Wederom een klacht ingediend. Hier is na ongeveer een week gehoor aan gegeven. Er is een nieuw pak met het juiste batch nummer besteld en vorige week woensdag geleverd. Vorige week zou dan de vloerlegger nog langs komen om de twee tegels te vervangen met de juiste. Vorige week vrijdag werd er, na een mail gestuurd te hebben met directie in cc, pas contact met ons opgenomen door de vloerlegger. Hij kon helaas niet meer komen diezelfde week doordat zijn werkzaamheden uitliepen. Afgelopen maandag is dan eindelijk onze vloer aangepast zoals het hoort.
Helaas was de vloerlegger niet goed op te hoogte van wat er moest gebeuren, want hij wilde eerst de naden opvullen met voegpasta, terwijl de tegels vervangen moesten worden door de tegels met het juiste badgenummer. De vloerlegger wilde het af doen met de voegpasta en probeerde me dit ook aan te smeren door uit eigen initiatief wel voegpasta te gebruiken terwijl ik al had aangegeven geen voegpasta te willen. Nadat ik twee keer aangaf dat ik de tegels vervangen wilde hebben, heeft de vloerlegger de tegels wel vervangen. Hij gaf naderhand aan niet geweten te hebben dat er een verkeerde maat tegels in lag en dat de tegels nu wel goed zijn. Hij had naar eigen zeggen te horen gekregen dat de tegels beschadigd waren. Terwijl ik meerdere malen geprobeerd heb uit te leggen wat er aan de hand was.. Helaas een beetje een taalbarriÚre. We zijn nu erg tevreden met de vloer en ook hoe het is opgelost. Het personeel van Laminaatpark heeft ons altijd vriendelijk te woord gestaan. Enige jammere is dat er soms wel pas contact werd opgenomen als ik een tweede mail stuurde met de directie in cc. Desalniettemin vriendelijk te woord gestaan elke keer. De vloerlegger heeft het ook nog geprobeerd goed te maken door de plinten aan de onderkant af te kitten en ook heeft hij schoonmaakmiddel speciaal voor pvc vloeren achtergelaten.
Desalniettemin wel ontevreden over hoe lang alles geduurd heeft (vanaf medio september tot nu). En dit was allemaal niet gebeurt als er gewoon genoeg vloer was besteld en geleverd.
Vandaag werden we ook nog gebeld door Laminaatpark met nogmaals hun welgemeende excuses over de gang van zaken. Ze zijn ons tegemoet gekomen in de vervelende ervaring door ons te trakteren op een etentje voor twee. Heel lief. Enige jammere is dat daarna nog gevraagd werd of ik de slechte review wilde verwijderen... Slimme tactiek om alleen maar goede reviews te krijgen ;) Ik wil wel een eerlijk beeld neerzetten en heb aangegeven de review aan te passen. Ondanks dat ik aangaf de review niet te verwijderen, krijgen we toch het etentje. Dus dat is een prettige tegemoetkoming. Een positief einde aan een moeizaam verloop.
Vriendelijk en behulpzaam
Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Er was een probleem met de bestelling, door mijn eigen fout, wat ze heel vriendelijk voor mij hebben opgelost.
Zeer blij met onze nieuwe vloer
Zeer blij met onze nieuwe vloer! Maar liefst 120m2 pvc plak gelegd door zeer kundige en ervaren team: Turgay, Ibrahim en Ahmet. Top kerels en doen net een stapje meer om je voor te lichten. Komen afspraken ook keurig na. Als ik weer een nieuwe vloer moet leggen, dan bel ik Turgay direct op! Dankjulliewel mannen!
Zeer vakkundig en klantgerichte
Zeer vakkundig en klantgerichte mannen.
Denken goed mee met de wensen van de klant. Turgay, Aslan en Ako heel erg bedankt!
Wij zijn super blij met onze nieuweâŠ
Wij zijn super blij met onze nieuwe vloer! Snel gelegd en vooral vakkundig. Veel extra tips gekregen en erg klantvriendelijk. Wij zijn geholpen door Turgay, Aslan en Ako. Nogmaals, heel erg bedankt!
Super strak en snel gelegd
Super strak en snel gelegd. Goede communicatie en tips achteraf. Er stonden nog spullen in ons huis ivm verbouwing en daar zijn ze super flexibel mee omgegaan en gezorgd dat alles af kwam in 1 dag. Erg tevreden over Turgay en Aslan.
Erg tevreden
Erg tevreden! Er was wat onenigheid tussen mijn aannemer en de vloerenlegger over benodigde werkzaamheden, na dit uitgesproken te hebben is alles vanuit beide kanten netjes opgelost en hebben we een mooie vloer. Turgay en Aslan hebben snel gewerkt, contact ging makkelijk en vloeiend via bellen en whatsapp. Wij zijn zelf niet aanwezig geweest en hebben de mannen binnengelaten via een verstopte sleutel, hier is netjes mee omgegaan. De vloer ligt er nu ongeveer 3 weken en is strak afgewerkt. Bedankt!
Zeer tevreden met laminaat park
Top ervaring met laminaatpark.
Ben zeer tevreden over de vloer.
Turgay en zijn neef Aslan hebben de vloer professioneel en snel gelegd.
De communicatie voor de planning ging ook heel soepel.
Mijn complimenten voor deze heren.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã