レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We hebben een pvc vloer bij laminaatpark gekocht. We werden vriendelijk ontvangen en uitleg gekregen wat het beste in woonkamer / keuken en bijkeuken aangebracht kon worden. We mochten voorbeeld... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Supermooie vloer en fantastisch snel en mooi gelegd voor een zeer goede prijs! 4e x op rij goed geholpen en online alles geregeld.

5぀星のうち4の評䟡

Bij binnenkomst gelijk vriendelijk begroet door de medewerkers die je graag verder hielpen. Ze hebben een heel ruim aanbod aan vloeren in de showroom staan. Na wat uit gezocht te hebben alles n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Partij met veel vakmanschap! Ze weten wat ze doen, en ze werken met echte specialisten (wij hadden Mehmet als legger).

䌁業情報

1. 䜏たい・ガヌデニング

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Het beste laminaat tegen bodemprijzen. Dat vindt u bij Laminaatpark! Klik hier voor verschillende soorten goedkoop laminaat van gerenommeerde merken.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Top ervaring!

Top ervaring!
Van A tot Z top service ervaren voor een zeer scherpe prijs. Offertes opgevraagd bij diverse zaken, maar nergens kwam ik goedkoper uit. De laminaat leggers (Turgay en zijn neef Aslan) waren top!
Zou hen aan iedereen aanraden.

2024幎10月10日

Mooie pvc visgraatvloer

Wij hebben in coronatijd onze vloer uitgekozen, en deze afgelopen maand laten leggen. Helaas was de uitgekozen vloer niet meer leverbaar maar mochten we voor dezelfde prijs van een andere lijn de vloer uitkiezen. Vorige maand heeft Turgay onze vloer heel mooi gelegd. Hij is zelfs later nog terug gekomen om de plinten langs de keuken te plaatsen gezien deze pas daarna was geplaatst. Heel veel dank! Ons volgende project wordt de trapbekleding van laminaatpark, heel veel zin in 🙏🏻

2024幎10月5日
5぀星のうち1の評䟡

Sinds 25 augustus wachten wij op onze

Sinds 25 augustus wachten wij op onze pvc trap alles word laat geleverd en appart van elkaar.Steeds maar bellen,Endan krijg je steeds maar te horen de legger neemt contact met u op.Het is nu 5 oktober nog steeds niks

2024幎10月5日
Laminaatpark ロゎ

Laminaatpark からの回答

Geachte heer mevrouw,

We hebben ons klantenbestand gecontroleerd, maar kunnen uw gegevens helaas niet vinden. We willen de situatie graag beter begrijpen en oplossen. Zou u contact met ons willen opnemen via directie@laminaatpark.nl, zodat we u verder kunnen helpen?

Directie Laminaatpark

Top Laminaat leggers

Vandaag 3 oktober 2024 Furkan en zijn collega bij mij mij geweest waren erg vriendelijk en behulpzaam en goeie tips hebben goed en secuur gewerkt netjes alles op geruimt ze werken goed door binnen 3 uurtjes 50 vierkante meter gelegt werken in een stuk door ik raad je dit bedrijf aan voor mooi resultaat Groetjes Richard uit Horst ps zijn echte toppers

2024幎10月3日
5぀星のうち5の評䟡

Turgay en Aslan zijn echte ervaren

Turgay en Aslan zijn echte ervaren toppers.

In mei de vloer uitgekozen, na een half jaar kwamen ze de vloer leveren. Alles netjes geleverd.

Vervolgens is er contact met mij opgenomen dooe Turgay. Na netjes een afspraak gemaakt te hebben kwamen de mannen mijn vloer controleren en gaven ze advies. Vervolgens kwamen ze de vloer beneden en boven egaliseren. Omdat ik boven scheuren had in de vloer hebben we ervoor gekozen om deze dubbel te egaliseren zodat de vloer beter op zijn plaats komt. De mannen hebben super snel echt vakwerk geleverd. Ik ben super blij met Turgay en Aslan. Turgay, je bent een topper met jouw ervaring en werkt echt precies!!

Wat is dat een topper! Bedankt voor alles!

2024幎9月24日
5぀星のうち1の評䟡

Goedkoop is duurkoop

Goedkoop is duurkoop is hier wel zeker van toepassing. Onze pvc vloer ligt heel scheef. Scheelt op bepaalde plekken meer als 1cm per meter. Als ik had geweten dat ze de vloer zo zouden leggen had ik het zelf ook wel kunnen doen!! Ze doen hier verder niks aan, omdat egaliseren de contouren van de vloer volgt.
De groeten met jullie en nooit meer!

2024幎9月1日
Laminaatpark ロゎ

Laminaatpark からの回答

Beste Mustafa,

Bedankt voor uw feedback. We willen graag enkele zaken verduidelijken met betrekking tot uw recente ervaring.

Wij, Laminaatpark, hebben de plakvloer geïnstalleerd op een door ons geëgaliseerde ondergrond. Het egaliseren van de vloer is bedoeld om kleine oneffenheden te corrigeren, zodat de plakvloer op een vlakke basis kan worden gelegd. Dit proces maakt de vloer echter niet volledig vlak als er grotere hoogteverschillen zijn in de dekvloer. We hebben u meerdere keren gewezen op de scheefheid van uw ondervloer en aangegeven dat verdere uitvlaking door een aannemer nodig zou zijn voor een volledig vlakke vloer.

De scheefheid die u beschrijft, is te wijten aan de bestaande oneffenheden van de dekvloer en niet aan de manier waarop de vloer is gelegd.

Bij deze voegen we via de mail een foto toe die de staat van de vloer toont en aantoont dat de vloer correct is gelegd volgens de geldende normen. Wij hebben altijd de situatie en onze aanpak duidelijk uitgelegd.

Met vriendelijke. groet,
Laminaatpark

5぀星のうち5の評䟡

LaminaatPark biedt een ruime keuze aan

LaminaatPark biedt een ruime keuze aan laminaat. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend. De prijzen zijn redelijk. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De installatie is snel en netjes uitgevoerd. De winkel heeft een overzichtelijke indeling. Levering was op tijd en zonder problemen. De afwerking van het laminaat is mooi en duurzaam. Al met al een goede ervaring bij LaminaatPark.

2024幎8月17日
5぀星のうち5の評䟡

Goede vloer. Vloerleggers van Eymen vloeren zeer professioneel!

Een laminaatvloer gekocht op deze website. Telefonisch contact met laminaatpark ging erg soepel. Ze konden mij goed helpen met het bestellen.

De vloer werd op de afgesproken datum geleverd en ik werd goed van te voren gebeld door de chauffeur. Vloer zat goed verpakt en er was geen schade.

De vloer werd de dag erna gelegd door Eymen vloeren. Mussa en YÃŒksel kwamen op het afgesproken tijdstip en gingen direct aan de gang. Ze zijn erg goed en weten precies hoe ze een vloer moeten leggen. Erg professioneel en hardwerkend.

De plinten vanuit laminaatpark waren helaas niet denderend, want ze plakten niet goed. De jongens van Eymen vloeren gaven aan bij een groothandel nieuwe plinten te halen halen deze vast te plakken. Op een zaterdag kwamen ze deze zoals afgesproken plakken.

Ik raad iedereen Eymen vloeren aan mochten zij een vloer moeten laten leggen. Ook laminaatpark is zeker aan te raden!

2024幎6月25日
5぀星のうち5の評䟡

Het laminaatpark is heel goed

Het laminaatpark is heel goed. De planken zijn sterk en makkelijk te leggen. Ze krassen niet snel en zijn makkelijk schoon te maken. Er zijn veel mooie kleuren en patronen. Goede prijs voor wat je krijgt. Echt een aanrader voor een mooie en sterke vloer. Ben heel erg tevreden!!

2024幎6月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス