レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We hebben een pvc vloer bij laminaatpark gekocht. We werden vriendelijk ontvangen en uitleg gekregen wat het beste in woonkamer / keuken en bijkeuken aangebracht kon worden. We mochten voorbeeld... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Supermooie vloer en fantastisch snel en mooi gelegd voor een zeer goede prijs! 4e x op rij goed geholpen en online alles geregeld.

5぀星のうち4の評䟡

Bij binnenkomst gelijk vriendelijk begroet door de medewerkers die je graag verder hielpen. Ze hebben een heel ruim aanbod aan vloeren in de showroom staan. Na wat uit gezocht te hebben alles n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Partij met veel vakmanschap! Ze weten wat ze doen, en ze werken met echte specialisten (wij hadden Mehmet als legger).

䌁業情報

1. 䜏たい・ガヌデニング

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Het beste laminaat tegen bodemprijzen. Dat vindt u bij Laminaatpark! Klik hier voor verschillende soorten goedkoop laminaat van gerenommeerde merken.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Waardeloos.

Er ging heel veel mis. De communicatie met dit bedrijf is waardeloos en ze maken teveel fouten. Het enige positieve is dat het laminaat netjes wordt gelegd. Ik raad dit iedereen af.

2024幎4月4日

Laagste prijs? Flauwekul!

De laagsteprijsgarantie blijkt een wassen neus. Na gemeld te hebben dat hetzelfde product elders fors goedkoper te verkrijgen is, reageert Laminaatpark snel en vraagt om een offerte waarin de goedkopere prijs wordt vermeld. Na het opsturen van die offerte reageert Laminaatpark helemaal niet meer.

2024幎4月16日

Beste heer Olijhoek,

Bedankt voor het gesprek dat we zojuist hebben gehad naar aanleiding van uw recensie. We betreuren het ten zeerste dat we geen e-mail van u hebben ontvangen en we vinden het spijtig dat u vier weken heeft gewacht voordat u de recensie heeft geplaatst. Het zou voor ons waardevol zijn geweest als u eerder contact met ons had opgenomen over uw zorgen.

We willen benadrukken dat uw feedback zeer belangrijk voor ons is. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze service. Het feit dat u nu pas uw ervaring heeft gedeeld, betekent dat we niet de kans hebben gehad om het probleem eerder op te lossen.

Desondanks willen we ons verontschuldigen voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om naar onze klanten te luisteren en te streven naar verbetering van onze dienstverlening.

Nogmaals bedankt voor uw tijd en feedback. We hopen dat u elders een bevredigende vloer heeft gevonden en wensen u het allerbeste toe.

Prijzen kloppen niet,en we hebben ook 2

Prijzen kloppen niet,en we hebben ook 2 weken langer moeten wachten totdat de vloer er was.we zaten midden in een verhuizing,dus niet echt handig

2024幎4月12日

Geachte heer/mevrouw,

Na ontvangst van uw recensie, willen we onze excuses aanbieden voor eventuele teleurstelling die u heeft ervaren.

We nemen uw feedback serieus en streven ernaar om uw zorgen aan te pakken. Daarom nodigen we u uit om met ons in contact te komen, zodat we uw ervaring verder kunnen bespreken.
Uw input is waardevol voor ons en helpt ons onze service te verbeteren.

U kunt ons mailen naar info@laminaatpark.nl. We kijken ernaar uit om van u te horen en samen te werken aan een oplossing.

5぀星のうち1の評䟡

Raad het bedrijf niet aan

Slechte service, mooie vloer.

2024幎4月15日

Geachte heer/mevrouw,

Uw input is waardevol voor ons en helpt ons onze service te verbeteren.

5぀星のうち1の評䟡

Het zijn dikke oplichters!!!

Het zijn dikke oplichters!!!

Mijn vloer bestond uit 2 verschillende partijen.dus je zag kleurverschil.
Ik ben naar de winkel gegaan om dit op te lossen.
Gaan er 3 man om je heen staan,heel intimiderend.
Ze wilden van niks weten.
Als je daar komt om te kopen zijn ze heel "vriendelijk" maar zodra er wat aan de hand is geven ze niet thuis.

KOOP HIER NIET!!!!

2023幎12月22日

Beste Peter

UPDATE: Wij hebben geen enkele respons gehad op onze reactie EN TRUSTPILOT zelf ook niet met u.WIJ VERZOEKEN OM DEZE REVIEW TE VERWIJDEREN.Wij kunnen op geen enkele manier iets terug vinden in onze systeem omtrent deze klacht/ review, zowel in de mail niet en ook niet op deze klacht en naam! Als het zo is dat u een klacht heeft
wil ik graag met u in contact komen over uw ``klacht`` en het op willen lossen voor u als het zo is.

LAMINAATPARK streeft altijd naar klant tevredenheid bij elke klant

Zou je mij willen contacteren en een Whattsap bericht sturen. U kunt mij een appje sturen naar 0648799989

Wachtend op uw reactie

Met vriendelijke groeten Erhan

Fijne ervaring

Geweldige prijzen, top service, super snel bezorgd & gelegd en dit allemaal last minute tijdens de feestdagen. Ook is het personeel erg sympathiek, behulpzaam en meedenkend. Er ging helaas iets fout bij de levering (fout van transport bedrijf) dit heeft de medewerkster van Laminaatpark gelijk opgelost en de vloer werd alsnog de volgende dag geleverd! Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden

2023幎12月24日

Aanrader

Zeer goede prijzen en ze waren zeer behulpzaam om het op tijd voor ons af te krijgen. Een doorlopend stuk ging niet goed door miscommunicatie, maar ze kwamen vriendelijk langs om het helemaal goed te maken.

2023幎11月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス