レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We hebben een pvc vloer bij laminaatpark gekocht. We werden vriendelijk ontvangen en uitleg gekregen wat het beste in woonkamer / keuken en bijkeuken aangebracht kon worden. We mochten voorbeeld... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Supermooie vloer en fantastisch snel en mooi gelegd voor een zeer goede prijs! 4e x op rij goed geholpen en online alles geregeld.

5぀星のうち4の評䟡

Bij binnenkomst gelijk vriendelijk begroet door de medewerkers die je graag verder hielpen. Ze hebben een heel ruim aanbod aan vloeren in de showroom staan. Na wat uit gezocht te hebben alles n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Partij met veel vakmanschap! Ze weten wat ze doen, en ze werken met echte specialisten (wij hadden Mehmet als legger).

䌁業情報

1. 䜏たい・ガヌデニング

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Het beste laminaat tegen bodemprijzen. Dat vindt u bij Laminaatpark! Klik hier voor verschillende soorten goedkoop laminaat van gerenommeerde merken.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Zeer tevreden!

Afgelopen week heeft Laminaatpark de vloeren in onze nieuwbouwwoning gelegd. Beneden visgraat PVC en op de 2 verdiepingen laminaat. Zeer tevreden en super strak gelegd. Wij zijn dan ook erg blij!!!

2023幎7月26日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer vakkundig gelegd !! Top !!

Prachtige vloer uitgezocht , de dame was zeer vlot en snel met uitrekenen en de prijs was keurig! De man die de vloer kwam leggen kwam in zijn eentje en had de onderplaten vloer en plinten bij hem en heeft de vloer super strak gelegd ik had rondingen en veel hoekjes echt zo super strak afgewerkt ook de plinten helemaal Top!! En zoals afgesproken geen meerprijs echt aan te bevelen !!

2023幎6月30日
5぀星のうち4の評䟡

Groot assortiment, goede merken, scherpe prijs

Grote showroom, helpen je graag, maar laten je wel op je gemak rondkijken. Afspraak is afspraak. Lag keurig klaar op afgesproken tijd, hielpen met inladen. Goede prijs kwaliteit.
één verbeterpunt is dar de verkoper die mij hielp niet snel kon hoofdrekenen met oppervlakten bijv. 10% meer of minder moest op de telefoon.
Verder een aanrader

2023幎5月13日
5぀星のうち3の評䟡

Ik geef het toch een kans! (Ik zie af om hier te bestellen)

Arthur, van Laminaatpark, heeft contact met mij opgenomen na het lezen van mijn 1-ster review en heeft erg zijn best gedaan om mij tot een tevreden klant te maken. EINDELIJK heb ik dan wat stalen mogen ontvangen. En binnenkort zal ik voor een gemaakte prijs laminaat hebben. Hopelijk zijn deze planken dan onbeschadigd/heel (zoals ik las in een aantal reviews). Ik zal dan ook zeker nadat alles rond is een verdere update sturen. Voor nu ben ik tevreden hoe Arthur de boel corrigeert, meedenkt en moeite doet.

2023幎5月15日
5぀星のうち5の評䟡

Bij laminaatpark 50m2 vloer besteld Service Top.

Bij laminaatpark 50m2 vloer besteld. Mooie prijs en de levering zou vrijdag zijn. Komt allemaal prima uit volgende week verhuizen. Wordt gebeld met mededeling vloer is er niet meer moe tg worden besteld kan even duren. Dan schiet er van alles door je kop, van shit.... Maar de verkoper was super, hij dacht mee, zei ook zal alternatief sturen en kijk maar of dat wat is dan regelen we het verder. Nou deze vloer was boven me verwachting. Dacht tja wordt een ding prijs levering etc. Maar echt verkoper en uiteraard firma deed het prima alles wordt geregeld. Wellicht loopt altijd niet alles zoals je wil, maar haal diep adem en heb vertrouwen. Nogmaals Super geregeld en een geweldige vloer en alles geregeld, van zo'n verkoper wordt je vrolijk.

2023幎5月12日
5぀星のうち5の評䟡

Met een woord super bedrijf!

Met een woord super bedrijf!
Super scherpe prijzen en zeer goedkoop ten opzichte van andere aanbieders.Pvc vloer bij laminaatpark aangeschaft en laten leggen scheelde ons gewoon 2000 euro in voordeel ket een ander bedrijf

Erg vriendelijk en meedenkend
Meer dan 5 sterren

In de showroom hebben ze heel veel keuze in vloeren voor heel goedkoop!

Als je hier niet slaagt slaag je nergens!

2023幎5月2日
5぀星のうち5の評䟡

Super laminaat goed contact en service

Super laminaat. Prachtige licht eiken visgraatvloer voor mooie prijs. Makkelijk en goed contact op vragen en bezorgd zoals afgesproken. Op zoek naar goede betaalbare vloer niet aarzelen maar bij laminaat park bestellen!!! Klinkt als reclame maar zo heb ik het echt ervaren

2023幎3月16日

Geweldige ervaring en PRIJZEN

In onze zoektocht naar een mooie pvc visgraat vloer kwamen we via vrienden en kennissen terecht bij LaminaatPark in Leeuwarden.Alle beloftes en afspraken waren waar gemaakt en zeer overtroffen absoluut maar oprecht een bedrijf die je zeker aan iedereen wilt aanraden.

Showroom Zeer overzichtelijk wij zijn netjes geholpen door zeer vriendelijke medewerkers die de tijd namen voor ons.De prijs was vele malen goedkoper dan bij andere aanbieders en de reis van 2 uur was dan ook meer dan waard.

Onze visgraat vloer en de trap met verlichting is door de ervaren leggers van laminaatpark zo mooi gelegd!

Je krijgt zeker waar voor je geld bij laminaatpark!

2023幎4月19日
5぀星のうち1の評䟡

Houden mensen voor de gek met prijzen

Houden mensen voor de gek met prijzen en te zeggen dat ze hoge kortingen hebben. Kom je daar aan zeggen ze dat alle prijzen op de site ex btw zijn. En dat er al korting op zit !!!!!

Oprecht oplichting!!!!

2023幎4月18日
Laminaatpark ロゎ

Laminaatpark からの回答

Beste Casper,

Wij vinden dit onterecht en betreuren dit ook. Wij houden niemand voor de gek met onze prijzen en zijn altijd transparant met zeer scherpe prijzen ,En zeker hebben wij hoge kortingen lopen op heel veel vloeren zowel online als in de showroom en zijn veel collectie vloeren extra afgeprijsd en voor ieder budget wat wils. Wat u hier schrijft klopt ook niet onze en WIJ DOEN NIET AAN OPLICHTING en verzoeken u ook deze review te verwijderen!
Ik wil wel graag met u in contact om dit met u te bespreken en alsnog te willen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Zou u mij een mail willen sturen met uw telefoon nummer zodat ik u alsnog kan helpen aan een mooie vloer voor een mooie prijs.
U kunt mailen naar info@laminaatpark.nl
Ter attentie van Arthur
Wachtend op uw mail

Prachtige laminaat

Prachtige laminaat! Nog steeds erg blij mee. Eerst de boven verdieping laten doen. Super mooi en strak geworden, daardoor later ook de gehele beneden verdieping met het zelfde laminaat laten doen. Zeer tevreden en goeie service! Ik raad Laminaatpark zeker aan! Het is een goed bedrijf en heeft mooie laminaat en ook niet al te duur.

2022幎10月28日
5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden met de hele proces van

Super tevreden met de hele proces van begin tot einde.Langs gegaan bij laminaatpark geweldige mooie showroom en erg veel keus in vloeren.Mooie visgraat vloer uitgekozen en binnnen 2 weken lag de vloer er al in

Alles keurig zoals afgesproken gegaan en zeer vriendelijke mensen die er werken

Zeker een aanrader om hier je vloer te halen

2023幎3月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス