RingkjÞbing Landbobank レビュヌ 375

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Flink rÃ¥dgiver som forklarede sÃ¥ selv jeg forstod pointerne. Vi fik fornuftige og realistiske drÞftelser og jeg fÞlte mig tryg i rÃ¥dgivningen og tiltag heraf. Der var plads til at stille ‘dumme’ spÞrg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til min bankrÃ¥dgiver, Maja HÞj, fra Landbobanken i RingkÞbing. Maja er en utrolig kompetent, imÞdekommende og professionel rÃ¥dgiver, som altid tager... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk mÞde med rigtige mennesker ( ikke AI robotter ( der satte sig ind i mine/vores behov. Utrolig venlige og forstÃ¥ende, og lÞsning orienterende, kom med en masse nye forslag pÃ¥ opsÊtning af vo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Meget venlig imÞdekommende lyttende og personlig oplevelse med Jan fra RingkÞbing Landbobank, som havde sat sig godt ind i min Þkonomi og forstod mine behov. Selvom banken er i Jylland og jeg bor pÃ¥ S... もっず芋る

䌁業情報

1. 銀行

圓該䌁業による蚘述

RingkjÞbing Landbobank er en mellemstor bank med kunder i hele landet og filialnet i Vest-, Midt- og Nordjylland samt i KÞbenhavn og Holte. Banken er Danmarks 4. stÞrste pengeinstitut målt på bÞrsvÊrdi. Vi er både en bank for privatkunder, erhvervskunder, private banking kunder samt nicheområder som fx lån til vedvarende energi, finansiering af lÊge- og tandlÊgepraksis, erhvervsleasing m.m. På landbobanken.dk kan du let finde mere information. Vi besvarer ikke anmeldelser på Trustpilot, idet vi tror på den personlige dialog som en bedre lÞsningsmetode. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 97321166 eller på post@landbobanken.dk.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk mÞde med rigtige mennesker (

Fantastisk mÞde med rigtige mennesker ( ikke AI robotter ( der satte sig ind i mine/vores behov. Utrolig venlige og forstående, og lÞsning orienterende, kom med en masse nye forslag på opsÊtning af vores samarbejde. Belyste flere modeller på en enkelt og forståelig måde, vi fÞlte os i sikre hÊnder - glÊder os til det videre samarbejde

2026幎4月8日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg vil gerne give min varmeste

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til min bankrådgiver, Maja HÞj, fra Landbobanken i RingkÞbing.

Maja er en utrolig kompetent, imÞdekommende og professionel rådgiver, som altid tager sig tid til at lytte og forstå ens behov. Hun formår at forklare tingene på en enkel og tryg måde, så man fÞler sig godt klÊdt på til at trÊffe de rigtige beslutninger.

Jeg oplever altid en hÞj grad af tillid, Êrlighed og engagement i hendes rådgivning, og hun går virkelig den ekstra mil for at finde de bedste lÞsninger. Det gÞr en stor forskel at have en rådgiver, der både er fagligt dygtig og menneskeligt nÊrvÊrende.

Jeg kan på det varmeste anbefale Maja til alle, der Þnsker en tryg og professionel bankoplevelse.

5 stjerner herfra!

2026幎4月15日

Bedste rådgiver

Amer er simpelthen den bedste rådgiver jeg har haft. Han er altid så venlig og hurtig til at fÞlge op på spÞrgsmål, aftaler mv. og gÞr altid sit bedste for at give mig den bedste rådgivning og kundeservice. Så fem stjerner herfra til Jer og ham.

2026幎3月26日
5぀星のうち5の評䟡

Min bankrådgiver har altid tid til at

Min bankrådgiver har altid tid til at hjÊlpe eller rådgive mig når jeg har brug for det. Alle banker skal have betaling for deres ydelser, men RingkÞbing Landbobank og min bankrådgiver gÞr at jeg har stor tillid til dem og virkelig fÞler at jeg får noget for pengene.

2026幎3月6日

TÃ¥lmodighed

Vi blev modtaget med venlighed og blev betjent venlig og hÞflig. Der blev svaret grundigt og med tålmodighed på vores spÞrgsmål. SÞren er altid hÞflig.
Lise og Leif

2026幎3月17日
5぀星のうち5の評䟡

Mere end bare et nummer!

På trods af vi var tidlige på det lukkede de dÞrene op. Var meget vedkommende. Frans begyndt med det samme at gennemgå mit situation. Jeg fÞlte på ingen tidspunkt Press til at skifte Bang. Fik sat gang i ting same dag . Meget positiv.

2026幎3月20日
5぀星のうち2の評䟡

En bank som elsker skulte gebyrer

En bank som elsker skulte gebyrer. Handels- og transaktionsomkostninger på vÊrdipapirer, kontogebyrer, kvartalsgebyrer etc.
Landbobanken har desuden den absolut ringeste mobilbank og mobilbank erhverv med funktioner som om man var i 1990’erne.

2026幎3月23日

Meget venlig og imÞdekommende

Meget venlig imÞdekommende lyttende og personlig oplevelse med Jan fra RingkÞbing Landbobank, som havde sat sig godt ind i min Þkonomi og forstod mine behov. Selvom banken er i Jylland og jeg bor på SjÊlland blev det et mere personligt mÞde end andre banker jeg har vÊret kunde i. Over Teams fortalte vi hver isÊr om vores familie, job og fritidsinteresser på vores fÞrste mÞde. Jeg er glad for at vÊre kunde i RingkÞbing Landbobank

2026幎3月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス