Langley レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hade en fantastisk upplevelse med Langley på Korsika. Bodde i en fantastisk miljö på hotellet (slottet) med bra mat och en fin liten stad/by utanför dörren som bjöd på alltifrån promenader vid havet... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Ikke en kritik af Langley men af alle de familier som ikke kan finde ud af at opdrage deres børn. Tag ikke til Napoleon Bonaparte hvis du ønsker en fredelig ferie. Alt for meget larm og støjende, råbe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi reste till Goudalope med Langley och är väldigt nöjda. Det är ett fint och stort område med fin strand, pool och trevlig matsal. Stor frukostbuffe och bra mat även på kvällen. Hotellrummet va... もっと見る

5つ星のうち1の評価

På udflugt, til Calvi, med vinsmagning, guide Calle. Pris 75 € pr person. Bustur fra hotellet, i minubus, helt ok. Tur til Citadellet, med guide, og fortælling om Colombus. Ca 2 timer på egen hånd... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店
  2. スキー休暇

当該企業による記述

Langley driver egna hotell och resorts som erbjuder aktiv avkoppling för de som söker de lilla extra. Noga utvalda resmål, hög personlig service, stimulerande aktiviteter och god mat ger våra gäster en oförglömlig upplevelse.

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 9

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Boka din resa med någon annan

Fruktansvärd upplevelse att ha bokat paketresa med Langley. Precis som tidigare omdömen nämner så har dom struntat fullständigt i ARNs beslut om full återbetalning. Värdelös kundservice där sonen Victor Langley sitter och ger ickesvar på alla ens frågor. Langleys argument för att inte betala tillbaka är att ”vi nyttjade boende och mat” vi bad dag ett om att få åka hem med egna flygbiljetter. Då sa dom att om vi åker hem på egen hand så kommer vi inte får tillbaka några pengar. Så på deras order stannade vi på hotellet i tre dagar med vidrig mat och snål frukost. Och sen får vi knappt några pengar för att vi har bott på hotellet och ätit mat haha, som vi bad om att få slippa.. Patetiskt. Även dagen innan vi åkte ringde vi och sa att coronasituationen så riktigt mörk ut och att dom inte borde flyga ner oss. Men även då sa dom att om vi inte åker ner så får vi ingen återbetalning. Uppenbart att dom inte försöker göra oss som kunder nöjda. Dom vill bara tjäna pengar. Orkar inte ens tänka på vad för trött svar dom kommer ge den här recensionen. Var klok, ta dina pengar och boka någon annanstans.

2021年2月12日

Hej Emma,

Beklagar situationen som uppstod när resan avbröts på grund av corona. Du har fått återbetalat de delar av resan som du inte kunnat nyttja och som inte levererats. Dvs boende, liftkort, mat... Vi har betalat flygbolaget för biljetter och du har använt dessa biljetter, så dem går inte att återbetala. Om du inte är nöjd med det så finns det tyvärr inte så mycket vi kan göra.

Langley är super schyssta

Langley är super schyssta - nu har vi avbokat 2020 och ombokat till 2021 och avbokat 2021 och kommer att omboka till 2022 pga Corona - så bra service helt unik - bara bäst!!!

2021年2月6日

Langley からの回答

Stort tack för recensionen och att ni väljer att resa med oss. Vi ser verkligen fram emot att få välkomna er på plats 2022.

Meget fin service fra Langley

Jeg har oplevet meget fin service fra Langley - både da jeg første gang bestilte skiferie, og da coronaepidemien medførte, at jeg skulle ombestille til næste skisæson. Betjening har været personlig og hurtig. Stor ros!

2021年2月6日

Hej Rasmus!

Tack så mycket för ditt förtroende för oss, det betyder väldigt mycket! Ha det fint så länge så ses vi nästa vinter igen.

Korsika resa 2021

Har bara goda vitsord från alla mina/våra tidigare resor med Langley.
Då jag nu i Coronatider, flera gg haft kontakt med bolaget angånde kommande resa, har dom även nu, bevisat sin proffighet. Allt ordnades snabbt och smidigt.
Nu hoppas vi på vaccinationen kommer igång, och vi alla får resa igen.
Ps. Ett speciellt tack till Viktor Langley som haft fullt upp med att läsa all mina mail&svara på mina samtal 😉

2021年2月5日

Hej Kattis!

Vad kul att höra om dina positiva upplevelser. Vi ser verkligen fram emot att få välkomna er på plats, och skulle det uppstå några hinder eller frågetecken är det bara att höra av sig. Stort tack från alla oss på Langley!

5つ星のうち5の評価

Vi fick utan problem boka om vår resa…

Vi fick utan problem boka om vår resa till nästa år, stort tack

2021年1月30日

Hej Tobias,

Tack för din recension. Mycket kul att det uppskattas, och vi på Langley ser fram emot att få ta emot er som gäster nästa år!

5つ星のうち1の評価

Ett företag som undanhåller information…

Ett företag som undanhåller information om resmålet, trots vetskap om detta! Helt oacceptabelt! De är nu anmälda till ARN, polis samt till de själva naturligtvis! Detta är bedrägeri. Att känna till fakta, utan att förmedla faktiska förhållanden på resmålet kallas grovt bedrägeri! Välj annan utförare än Langley- de är inte seriösa! De har nu blockerat mig, tagit bort mina inlägg på deras hemsida...det säger kanske allt om dem.

2021年1月25日

Hej Liz,

Jag håller inte med dina synpunkter. Eftersom detta är ett pågående ärende så jag hoppas att vi når en lösning så snart som möjligt!

Punktlig återbetalning

Bokade resa till Chamonix vecka 3 som tråkigt nog blev inställd m a a pandemin. Langley skötte det hela snyggt och full återbetalning var på mitt konto på utlovad dag. Känns tryggt och stablit. Bra där, kommer beställa ny resa så snart det går att resa igen.

2021年1月22日

Hej Mats,

Kul att höra att du är nöjd med processen, även om omständigheterna är som dem är! Bara att höra av sig när det blir dags att komma iväg igen. Ha en trevlig dag,

5つ星のうち4の評価

Fik pengene tilbage ret hurtigt

Fik pengene til bage ret hurtigt
Vi har fået en utrolig flot og fin behandling af Langley.eu
Vi havde bestilt en rejse i august 2020 men måtte desværre indse, at det ikke kunne lade sig gøre at rejse her i februar 2021.
Vi kontaktede Emma (Langley) og efter lidt frem og tilbage stod vi med det fulde beløb refunderet inden for 1 uge👍👏💪
Dog hvis der skal siges lidt dårligt, så fik vi ikke at vide før vi selv fandt ud af det at det ikke var All inclusive på det hotel vi have valgt på Guadeloupe - pga. Covid-19 kunne vi læse os frem til.
Men alt i alt kan vi kun anbefale Langley.eu og vi er sikre på at når vi engang igen må rejse så kontakter vi igen Langley☀️☀️😃😄

2021年1月21日

Hej Lars!

Tak for den gode anmeldelse. Vi har taget os af din kritik, og det burde være lettere at se på hjemmesiden nu. Håber at høre fra dig snart!

5つ星のうち5の評価

Omtanke och engagemang i minsta detalj

Langley har visat att de är lika angelägna som oss att vi ska få vår efterlängtade semester i Karibien! Trots att myndigheterna gjorde en helomvändning dagen innan vår resa lyckades de ordna med PCRtest för Covid och svar inom tidsramen!!! Och all annan service och omtanke.... jag saknar ord. Så tacksam. Vi har haft oförglömliga resor och upplevelser sedan 2001 med barn, barnbarn och kompisar till Kreta, Korsika och Guadeloupe, vi kommer såklart att fortsätta resa med det här härliga gänget.

2021年1月19日

Hej Lena,

Tack för den mycket fina recensionen. Vi på Langley tackar för alla resor hittills, och hoppas att det blir många fler i framtiden! Hör av dig om det skulle dyka upp något oväntat och annars så hoppas jag att ni får njuta ordentligt av värmen.

5つ星のうち5の評価

Väldigt lättillgängliga, personlig och professionell service. Återkommer i närtid med besked om man inte kan svara direkt. Inger förtroende därmed för hela affären!

Inger förtroende därmed för hela affären!

2021年1月14日

Hej Lars-Göran,

Tack så mycket för omdömet. Det har varit ett nöje att hjälpa er med resan!

5つ星のうち5の評価

Bra arrangemang och fantastisk bra…

Bra arrangemang och fantastisk bra service från bokning till vistelse

2021年1月14日

Hej Peter,

Tack för den fina recensionen. Hoppas att ni kommer iväg på resan nästa år istället! Glöm inte att vi har renoverat slottet på Korsika om du skulle bli sugen innan dess.

Ha en trevlig kväll,

5つ星のうち1の評価

Anser sig stå över lagen

Passa er väldigt noga för att boka en resa med Langley!
Vår resa till Guadeloupe blev avbruten p.g.a Covid-19 i mars och sen dess har Langley stoppat huvudet djupare i sanden än vad som borde vara fysiskt möjligt. Trots att ARN bekräftat att paketreselagen gäller (vilket också framgår av deras egna resevillkor, men de är tydligen inte läskunniga) och vi ska ha tillbaka pengar så anser de sig tydligen stå över lagen och verkar tycka att deras kunder ska agera deras personliga bank.
Har du åkt med dem och haft en härlig resa, GRATTIS! Men de är onekligen inte ett företag man vill hålla i handen när det börjar blåsa, för då kunde de inte bry sig mindre om sina kunder. Helt absurt hur illa de skött hela denna situation.
EDIT: Langley har fortfarande inte följt ARN:s rekommendation och har tvingat oss att gå vidare till KFM. De kom valsandes med någon egen liten uträkning där de vill dra av transportkostnader trots att ARN skrivit svart på vitt att inga avdrag för dylikt skall göras. Detta stipuleras av paketreselagen, vilket är både pinsamt och skrämmande att de som resebolag inte verkar förstå att de lyder under. När man hör vänner och bekanta som fått pengar tillbaka från andra aktörer så blir det bara mer pinsamt. Det går inte för fem öre att försöka resonera med dem heller, mail svarar de i regel inte ens på (om de gör det så är det flera veckor senare) och i telefon sitter bara Victor och säger att han inte kan svara något. Absurt är bara förnamnet!

2020年11月15日

Hej Sanna,

Vad tråkigt att höra om din upplevelse. Vanligtvis brukar vi få höra att vi är tillmötesgående så jag är ledsen att det inte är det som du har upplevt. Eftersom det gäller ett pågående ärende så hoppas jag att det avslutas på ett bra sätt så snart som möjligt.

5つ星のうち4の評価

Nöjd med Langley

Har åkt med Langley till Korsika flera år. Alltid varit bra. Nu har ju hela världen varit upp-och-ner i dessa coronavirustider och allt har varit osäkert kring om årets resa skulle bli inställd eller ej. Har haft kontakt med Langley flera gånger nu och har alltid bemötts trevligt och hjälpsamt och har erbjudits både återbetalning och ombokning trots att gränserna nu faktiskt öppnats så resan kan bli av. Har själv valt ombokning och fått detta ordnat av Langley utan problem. Väljer gärna Langley även fortsättningsvis! / Malin P

2020年7月1日

Hej Malin!

Tack så mycket för dina fina ord! Vad kul att du trivts på Korsika och Langley Resort Napoleon Bonaparte. Också härligt att du fått bra service, din åsikt betyder mycket för oss! :) Har du spanat in Guadeloupe och Langley Resort Fort Royal någonting? Det är vår anläggning i Karibien, vi har lite kampanjer på resor dit just nu. Önskar dig en riktigt trevlig dag, och så kanske vi hörs igen inför din ombokning nästa år. /Victor

5つ星のうち1の評価

Väntar fortfarande på återbetalning…

Väntar fortfarande på återbetalning från inställd resa. Langley fick omgående alla uppgifter dom begärde för att kunna skicka återbetalning. Detta är snart 1 månad sedan och inga pengar ännu. Kommer inte bli fler bokningar med detta bolag

2020年6月23日

Hej Jennie,

Vad tråkigt att du fått vänta länge på återbetalningen. Vi har sedan en tid tillbaka återbetalat alla våra gäster som varit berättigade återbetalningar. Om du inte fått hjälp så föreslår jag att du skickar ett mail till info@langley.eu, så kan jag hjälpa dig där. /Victor

5つ星のうち1の評価

Duckar allt de kan från att betala… Undvik

Duckar allt de kan från att betala tillbaka på resor som blivit inställda. Välj ett seriöst bolag istället.

2020年5月27日

Hej Carl,

Om du inte fått en inställd resa återbetalad så är det något som gått snett. Jag föreslår att du kontaktar info@langley.eu så kan jag hjälpa dig där. /Victor

5つ星のうち1の評価

Boka INTE med detta bolag!

Boka INTE med detta bolag!! Till skillnad från seriösa bolag som Slopetrotter och Northlander, vägrar de att betala tillbaka pengarna för inställda resor!! Bryter mot paketreselagen utan att skämmas!!
UNDVIK!!!
Tillägg :Åtskilliga kontakter har tagits med bolaget som fortfarande, 8 sept 2020, Inte, betalt tillbaka pengar!!

2020年5月10日

Hej Martin,

Vi har återbetalat alla våra inställda resor. Kontakta vår infomail eller telefonväxel, så kan jag hjälpa dig att titta på vad som hänt. /Victor

5つ星のうち1の評価

Betal ikke depositum med kort, du mister fortrydelsesret omgående

Bookede en rejse til Korsika, men fandt umiddelbart efter ud af, at beskrivelsen af hotellet var yderst mangelfuld. Jeg afbestilte derfor. Hos kundeservice bad hun om mine kortoplysninger, så hun kunne returnere depositum. Så skete der ikke mere, ingen svar på rykker heller.
Jeg ringede hende op og fik nu at vide, at der var 7 dages fortrydelsesret, hvis man betalte depositum ved faktura, men ingen, hvis man betalte med kort! Hun kunne dog godt se, at det virkede lidt underligt og skulle tale med chefen om det,samt ringe tilbage efterfølgende mandag. Hun ringede ikke, så jeg ringede selv op tirsdag. Hun undskyldte med,at hun var ny, men at sådan var det, du mister fortrydelsesret, ved at betale med det samme. Ulogisk forskelsbehandling, alene på baggrund af betalingsmåde, frustrerende dårlig stil ved håndtering af afbestilling.

2019年7月11日

Trustpilot エクスペリエンス