Begredlige greier
Begredlige greier. Ãnsket retur av varene men det koster mere enn verdien pÃ¥ varene.
Norsk firma liksom, varene må returneres til kina.
Bare juks.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Norsk firma liksom, varene må returneres til kina.
Bare juks.
KjÞpt to Shorts til 600,-
Så får jeg beskjed om at de kommer fra KINA! Da kjÞper jeg heller på Temu..
HAR NÃ
SENDT KANSELLERING.
Ser de reklamerer og med 5 stjerner hos Trustpilot, men her er det bare 3 anmeldelser med 1â
-----------
Oppdatert:
Min kansellering gikk over all forventning med hÞflig og profesjonelle tilbakemeldinger.
I dag mottok jeg full refusjon fra Klarna.
Oppgraderes til â
â
â
Tilsynelatende skandinavisk nettsted med skandinaviske varer, men det stemmer ikke. Varen kom direkte fra Kina. Nettstedet kalte varen for "genser", og den sÃ¥ slik ut pÃ¥ bildet også â type strikkegenser. Men i pakken (da den endelig ankom) fant jeg en topp av slaskete, syntetisk stoff med et trykket "strikke"-mÞnster pÃ¥. Billig skvip.
Bedriften kansellerte bestillingen med bakgrunn i at varen var blitt skadet under transport. Så sier de at min adresse ikke kan leveres til fordi den er avsidesliggende (20km unna Oslo), så får de adressen til mitt arbeidssted som er i Oslo. Det er også umulig å levere til. Tror dette nettstedet er svindel.