ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Professioneel personeel, luistert naar je klachten, wat ik vooral prettig vindt is dat je er heel snel terecht kan. Dus je probleem wordt direct aangepakt.
Professionele behandeling, waarbij echt geluisterd wordt naar de klachten. Ik kwam met meerdere klachten: heup gebroken, artrose in rug en heupen en pijn aan mijn knie. Rug voelt veel beter na 5 beh... ãã£ãšèŠã
de behandelingen zijn met zorg uitgevoerd er is gezocht naar de beste behandeling er volgen nog behandelingen ik ben benieuwd het is nu 11 september 2026
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Lasertherapeut staan uw herstel en welzijn centraal. Met behulp van innovatieve MLS® Lasertherapie helpen wij klachten als pijn, ontstekingen en blessures effectief te behandelen. Deze therapie is wetenschappelijk onderbouwd en wordt wereldwijd toegepast â van topsportteams tot moderne fysiotherapiepraktijken. Onze behandelingen zijn pijnvrij, veilig en niet-invasief, en ondersteunen het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Of het nu gaat om acute sportblessures, chronische pijnklachten of revalidatie na een operatie: wij streven ernaar u sneller en comfortabeler te laten herstellen. Wij geloven in persoonlijke aandacht en werken samen met u aan een behandelplan dat aansluit bij uw situatie en doelen. Zo krijgt u niet alleen verlichting van klachten, maar ook de mogelijkheid om weer volop te bewegen en te genieten van het dagelijks leven.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel terecht bij klachten
Echt een aanbeveling
Echt een aanbeveling! Handartrose echt verbeterd na een aantal behandelingen. Minder pijn, meer beweeglijke vingers. Schandalig dat de verzekeraars dit niet vergoeden.
Er wordt goed geluisterd naar deâŠ
Er wordt goed geluisterd naar de patient omtrent de soort klacht ð
de behandelingen zijn met zorg uitgevoerd
de behandelingen zijn met zorg uitgevoerd
er is gezocht naar de beste behandeling
er volgen nog behandelingen
ik ben benieuwd
het is nu 11 september 2026
Duidelijke uitleg en verwachtingen.
Na 2 behandelingen ben ik positiefâŠ
Na 2 behandelingen ben ik positief gesteld. Kijken wat het gaat doen de komende behandelingen. Fingers crossed
Pijnloos en snel resultaat
Duidelijke uitleg en bij mijn heupproblemen al heel snel resultaat. Fijn een pijnloze behandeling te ondergaan.
Lieve aandacht in combi met een duidelijke aanpak!
Wat is het fijn om zo'n warme behandeling te krijgen, terwijl het laseren zelf (bij mij) geen fysieke warmte gaf. De lieve aandacht in combi met een duidelijke aanpak geven vanaf de start vertrouwen en de behandeling werkt! Na vijf keer laseren zijn alle klachten verminderd en lijkt het lichaam zichzelf ook beter te kunnen herstellen. Van harte aanbevolen.
Professionele behandeling
Professionele behandeling, waarbij echt geluisterd wordt naar de klachten.
Ik kwam met meerdere klachten: heup gebroken, artrose in rug en heupen en pijn aan mijn knie. Rug voelt veel beter na 5 behandelingen, pijn in heupen en knie wordt minder, dus ik ga nog even door!
Mijn Laser Therapy ervaring
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Laser Therapy. Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen bij Roos en Annelies en voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling werd rustig en duidelijk uitgelegd en ik merkte al snel een positief resultaat. De persoonlijke aandacht en fijne service vond ik echt een pluspunt. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele en prettige behandeling!
Leuk overleg zeggen wat ze gaan doen enâŠ
Leuk overleg zeggen wat ze gaan doen en ik heb er veel plezier onder de behandelingen en het helpt super
Geweldig resultaat
Geweldig resultaat, al maanden een zeurende slijmbeursontsteking en na 3 behandelingen weer zonder problemen de trap op. Naast goede resultaten, ook zeer vriendelijke en kundige fysiotherapeuten, prettige behandelruimte, eenvoudig via website inplannen van afspraken en parkeren voor de deur. Kortom neem een kijkje op de website, goede behandeling mogelijk voor diverse (chronische) klachten. Een aanrader!
Het helpt me echt
Het helpt me echt, heb al lang pijn in mijn onderrug en nek. Nu is de pijn na 4 behandelingen al een stuk minder.
Super: twee blessures behandeld
Toen ik daar voor het eerst kwam in Vijfhuizen, ging ik zonder verwachtingen het behandeltraject in. Ik had twee blessures: een tennisarm waar ik al bijna een jaar mee rond liep door een val en hielspoor/een achillespeesblessure bij mijn rechtervoet twee maanden geleden opgelopen tijdens de volleybal training. Voor een gefocuste behandeling eerst mijn voet laten behandelen, omdat ik niet zonder pijn kon staan of lopen. Bij de eerste keer had ik gehoopt dat ze beide blessures tegelijk konden aanpakken omdat ik er zoveel last van had, maar begreep dat kwaliteit belangrijker was. Toen mijn voet steeds beter werd, waren we verder gegaan met mijn arm. Uiteindelijk heb ik voor beide blessures in totaal 12 behandelingen gehad. Ook soms tegelijkertijd nog littekenweefsel laten behandelen. Qua kosten en tijd een investering, maar hierdoor kan ik nu mijn leven weer oppakken. Ik wil het hele team bij Vijfhuizen (Annelies, Roos en Monique) ontzettend bedanken. Jullie waren altijd heel hartelijk en heb fijne gesprekken gehad met jullie allemaal. Ik kom zeker weer langs in de toekomst als ik weer een blessure heb. Heel veel succes verder! Liefs, Anniek.
Verwachting overtroffen
Na een blessure tijdens het honkballen hebben jullie mij enorm snel en goed geholpen. Dit maakt dat ik met vertrouwen straks naar Amerika kan om daar honkbal en studeren te combineren.
Goed advies,begeleiding en voel eenâŠ
Goed advies,begeleiding en voel een verbetering in de knie.
- belangrijk is bij intensivering vanâŠ
- belangrijk is bij intensivering van de behandeling dat duidelijk vooraf te communiceren
- betaling van afzonderlijke behandelingen geeft veel administratieve rompslomp
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã