Wat is het fijn om zo'n warme behandeling te krijgen, terwijl het laseren zelf (bij mij) geen fysieke warmte gaf. De lieve aandacht in combi met een duidelijke aanpak geven vanaf de start vertrouwen e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Professioneel personeel, luistert naar je klachten, wat ik vooral prettig vindt is dat je er heel snel terecht kan. Dus je probleem wordt direct aangepakt.
Professionele behandeling, waarbij echt geluisterd wordt naar de klachten. Ik kwam met meerdere klachten: heup gebroken, artrose in rug en heupen en pijn aan mijn knie. Rug voelt veel beter na 5 beh... ãã£ãšèŠã
de behandelingen zijn met zorg uitgevoerd er is gezocht naar de beste behandeling er volgen nog behandelingen ik ben benieuwd het is nu 11 september 2026
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Lasertherapeut staan uw herstel en welzijn centraal. Met behulp van innovatieve MLS® Lasertherapie helpen wij klachten als pijn, ontstekingen en blessures effectief te behandelen. Deze therapie is wetenschappelijk onderbouwd en wordt wereldwijd toegepast â van topsportteams tot moderne fysiotherapiepraktijken. Onze behandelingen zijn pijnvrij, veilig en niet-invasief, en ondersteunen het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Of het nu gaat om acute sportblessures, chronische pijnklachten of revalidatie na een operatie: wij streven ernaar u sneller en comfortabeler te laten herstellen. Wij geloven in persoonlijke aandacht en werken samen met u aan een behandelplan dat aansluit bij uw situatie en doelen. Zo krijgt u niet alleen verlichting van klachten, maar ook de mogelijkheid om weer volop te bewegen en te genieten van het dagelijks leven.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
werkt echt fantastisch
veel klachten gehad, nu weinig klachten en veel meer bewegingsvrijheid
1 keer geweest voor mn knie
1 keer geweest voor mn knie. En, ongelooflijk maar de pijn is weg!
Ik wandel weer pijnloos en zelfs tijdens en na het sporten heb ik geen klachten. Bizar maar ik ben blij!
Aanrader!!
Lieve mensen en nu ook pijnvrij
Lieve mensen en nu ook pijnvrij. Liep er lang mee, het duurde denk ik zo'n 7 keer en dat is dan best snel. Ik ben blij
Geweldige ervaring!
Ruim 5 jaar heb ik last van een versleten meniscus na een ongeluk waar ik mijn knieschijf gebroken had. Ipv weer een injectie met corticosteroïden waar ik al meerdere van heb gehad, mijn knie laten behandelen met een laser. Na vier sessies heb ik nu geen noemenswaardige pijn meer en is hopelijk de jaarlijkse corticosteroïden niet meer nodig zijn.
Al met al kan ik het iedereen aanraden.
goede en effectieve behandeling enâŠ
goede en effectieve behandeling en bekwame therapeut
Lasertherapeut Vijfhuizen
De praktijk in Vijfhuizen is goed bereikbaar en de lasertherapie helpt geweldig tegen mijn artrose. 5sterren
Na 10 behandelingen weinig of geenâŠ
Na 10 behandelingen weinig of geen resultaat .de laatste behandeling heb ik heel erg veel napijn gehad en daar hebben ze verder niet meer op gereageerd.Ik ben daarom ook gestopt

Lasertherapeut ããã®åç
Gun je lichaam deze lasertherapie!
Super vriendelijk en meedenkend en deze lasertherapie is echt een eye opener ..
Kwam met div klachten waaronder ingescheurde hamstring en geïrriteerde/ ontstoken bilspier en hielklachten, waar ik al ruim 2 jaar mee loop en ik heb nu dagen dat ik 80% minder pijn ervaar ..
Ik ben er nog niet maar weet zeker dat dit goed gaat komen ⊠blij met Monique
Gr Charita

Eindelijk pijnvrij
In een half uur verlichting van al lang bestaande pijnklachten! Met nog een paar behandelingen klachtenvrij, geweldig! De kundige en zorgvuldige therapeut doet goed werk, bedankt!

Artrose behandeling
Ging open in behandeling na 1 behandeling voelde ik al een verschil met bewegen. Nu na 7 behandelingen voel ik mijn beide knieën niet meer ze zijn soepeler en het belangrijkste pijnvrij.

Lasertherapeut ããã®åç
Ik heb het ervaren als heel betrokkenâŠ
Ik heb het ervaren als heel betrokken bij de cliënt en vakmensen alleen zo jammer dat het bij mij jammer genoeg niet heeft geholpen maar als ik het hoor hebben jullie gelukkig ook mensen die jullie wel konden helpen ik wens jullie heel veel geluk voor de toekomst groeten van Corrie van der veldt-niemann

Lasertherapeut ããã®åç
Nadat ik contact had opgenomen kon ikâŠ
Nadat ik contact had opgenomen kon ik op zeer korte tijd terecht waar ik gelijk baat bij had. Na 3 behandelingen kon ik weer pijn vrij bewegen.
Snelle afspraak
Snelle afspraak. Duidelijke uitleg over de werking en doel van de behandeling.
Roos werkt heel gefocused en geeft deâŠ
Roos werkt heel gefocused en geeft de juiste informatie. Nu bleek ik vrij scheef te staan en ben ik uiteindelijk van rugklachten afgekomen door naar ortho manueel therapeut te gaan. Schouderklachten blijven maar zijn wel minder.
Er wordt goed naar mij geluisterd enâŠ
Er wordt goed naar mij geluisterd en gewerkt aan het verlichten van mijn klachten. Ik merk duidelijke verbetering en heb goede hoop voor de toekomst.

Zeer klantvriendelijk en oprechtâŠ
Zeer klantvriendelijk en oprecht geïnteresseerde behandelaars. Helaas heeft een viertal behandelingen nog weinig resultaat gehad.

Door deze therapeutische behandelingâŠ
Door deze therapeutische behandeling heb ik veel minder last van mijn heupartrose. De pijn en ontstekingen zijn duidelijk verminderd en mijn gewrichten en spieren voelen soepeler aan. Dankzij deze therapie kan ik mijn sport blijven beoefenen én wordt een operatie voor mij uitgesteld.
Ik ben erg tevreden over de professionele begeleiding en kan deze behandeling van harte aanbevelen.

Lasertherapeut ããã®åç
Eindelijk van de Diclofenac af!!
Al jarelang slik ik Diclofenac voor ontstekingen aan mijn vingers. Dit is een combinatie van reuma met reynaud. Jarenlang loop ik bij artsen en is de diclofenac de enige optie welke mij pijn verlichting geeft. Op aanraden van Judith en Arno toch maar een laser behandeling gepland en na de eerste behandeling had ik gelijk pijn verlichting en na de 3e behandeling waren mijn ontstekingen helemaal weg. Wanneer er weer ontstekingen opspelen (dit zal altijd gebeuren omdat het een autoimmuun probleem is) ga ik weer langs voor een laser behandeling en hebben we de ontstekingen met 2 a 3 behandelingen weer volledig onder controle. Ik mag dus met trots zeggen dat ik nu al een aantal maanden van de pijnmedicatie af ben wat voor mij een enorm positief punt is! Verder zijn er gewoon onwijs fijne therapeuten die er echt staan om jou te helpen en je op je gemak te stellen!

Lasertherapeut ããã®åç
Ik ben pas een keer geweestdezeâŠ
Ik ben pas een keer geweestdeze ervaring was top.
Vandaag een stuk kunnen lopen en geen last gehad.
Groet Andre Hopman.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹