Lauritz.com レビュー

3,691
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fremragende at have Lauritz tilbage i en udgave som før de tidligere ejere tillod, at konceptet blev udvandet med salg af primært nyproducerede varer. Jeg havde mistet interessen for at besøge hjemmes... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Lauritz har ændret måden, priserne vises på. Et “næste bud” på 650 kr. bliver reelt 892,50 kr. inkl. salær og gebyr – altså ca. 37 % mere. Samtidig har jeg oplevet, at en vare, der ikke blev solg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Lauritz i Aalborg har de sødeste og mest hjælpsomme gutter. Vi havde "købt" et stort skrivebord og da den ene af os ikke kunne slæbe bordet ud i varevognen hjalp de selvfølgelig. Her handler vi best... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg er meget glad for Lauritz.com. Altid en fornøjelse at komme og se på varerne i auktionshusene inden evt. bud. Super venligt og imødekommende personale, altid hjælpsomme ift. spørgsmål. Ved køb for... もっと見る

企業情報

1. オンライン オークション サービス
  2. ・
  3. アート ギャラリー
  4. インテリア デザイナー

Lauritz.com について

当該企業による記述

Dette er det nye Lauritz.com, som blev overtaget af ny ejer i august 2023. Vi overtog aktiviteterne fra det tidligere Lauritz.com efter konkursen og driver i dag Danmarks største auktionshus med de samme dedikerede eksperter og auktionshuse, som mange allerede kender.

Gennem Lauritz.com forbinder vi købere og sælgere over hele landet og åbner dørene til en verden af kunst, design, møbler, antikviteter, smykker og ure.

Lauritz.com står i dag for gennemsigtighed, kvalitet og troværdighed – med landsdækkende auktionshuse i Hørsholm, Brøndby, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg og på Bornholm.

Vi bygger videre på Lauritz’ stolte historie – men under nye ejere og med et klart fokus på service, bæredygtighed og tillid. Det gamle Lauritz.com er fortid; i dag arbejder vi målrettet for at give både sælgere og købere en tryg og professionel auktionsoplevelse.

Lauritz.com support - Vi er her for at hjælpe!

当該企業による記述

Har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe. Send os en mail på support@lauritz.com eller ring på 44509800.
Find også hjælp online
Vidste du, at du kan finde svar på en lang række spørgsmål direkte på hjemmesiden her: https://www.lauritz.com/da/om-os/sporgsmal-og-svar
Har du gode idéer?
Hos Lauritz.com er vi altid lydhøre overfor gode forslag og idéer, der kan bidrage til at øge brugervenligheden - og dermed være med til at serviceoplevelsen bliver endnu bedre. Skriv til os på support@lauritz.com

優良

(3,691)

過去12か月のレビュー数: 550件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Rigtig god pris på varen

Rigtig god pris på varen. Meget venlig og hjælpsom person i auktionshuset (udlevering)

2026年8月11日

Hej Steen

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre at du gjorde en god handel, og at du fik god hjælp ved udlevering.

5つ星のうち4の評価

Good service

Good service

2026年8月10日

Hi Seyed

Thank you for your feedback, it means the world to us that you appreciate our great service.

Super Auktionshus!

Super Auktionshus!

2026年8月9日

Hej

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi superglade for!

God og klar betjening

2026年8月8日

Hej

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre at du fik god og klar betjening.

Too expensive in cost regarding fees

Too expensive in cost regarding fees

2026年8月8日

Hi

Thank you very much for your feedback.

The auction market is specifically based on paying fees to cover a variety of services related to the auction. Lauritz.com maintain some of the lowest fees in the Danish auction business.

5つ星のうち5の評価

Meget hjælpsom og venlig.

Meget hjælpsom og venlig.

2026年7月31日

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre at du mødte hjælpsom og venlig betjening.

5つ星のうち1の評価

Jeg har været kunde i Lauritz i 15 år.

Jeg har været kunde i Lauritz i 15 år.
Jeg er blevet usædvanligt behandlet af jeres afd.Roskilde.Jeg købte en vare bestående af figurer pris 1650.00 jeg fortrød købet,da jeg havde sovet i timen.
Jeg havde de fleste i forvejen.Jeg har fornyligt afhændet min virksomhed,og gik derfor fra proffesionel til privat.Jeg fik følgende tilbud da de ikke ville acceptere min fortrydelse.Jeg kunne købe figurerne og så ville de sælge dem for mig,eller fastholde min fortrydelse,hvilke ville betyde,at jeg blev blacklistet.Jeg fastholdte min fortrydelse,og er nu blacklistet.Jrg har gennem årene været en god kunde.Mvh.Bent Krag Henningsen
Min oplevelse var for to dage siden.
20.8.2026

2026年8月19日

Hej Bent

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at du har haft en kedelig oplevelse.
Vi kan dog se at du allerede har en sag med vores support, og forsikrer at den behandles der under vores vilkår og gældende lovgivning.

5つ星のうち5の評価

For the first time - refund

For the first time, I did not want to keep what I bought - that was not a problem at all. They were very helpful and within 5 days I had my money back.
I have bought a lot through the years, and I have always been very happy, about the way they have handlet me as a customer. Always great service!

2026年8月6日

Hi Catja

Thank your for your valued feedbeck.

We're very happy to hear that you always experience great service, and that your cancellation proces was as to be expected.

5つ星のうち5の評価

Dejligt at salær og hammerslag er inkluderet i købspris

Hjemmesiden fungerer godt, nem at navigere. Også nemt at komme i kontakt med en medarbejder for at afklare et spørgsmål om forsendelse. Jeg synes det er rart der ikke er en skjult mindstepris, og at alle udgifter, bortset fra forsendelse, er inkluderet i købsprisen. Kan kun anbefales.

2026年7月27日

Hej Ida

Mange tak for din fine anmeldelse. Den betyder meget for os.

5つ星のうち4の評価

Handlet i Aalborg

Handlet i Aalborg. Fin medarbejder service, men tilgængelighed og parkering på ny adresse er besværlig

2026年8月2日

Hej Anette

Tak for din konstruktive anmeldelse. Den betyder meget for os. Det glæder os at du oplevede fin service i Aalborg. Vi tager din feedback om tilgængelighed med i vores evalueringer.

Very nice staff

Very nice staff, flexible about collecting my purchases :)

2026年7月25日

Hi Ingunn

Thank you very much for your feedback.

We're happy to hear that you appreciate our nice staff and the possibility of flexibility about collection.

5つ星のうち5の評価

Fuld tilfredshed med handlen super…

Fuld tilfredshed med handlen super service hos Lauritz Vejle.

2026年7月25日

Hej Kurt

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre at du fik super service i Vejle, og om din fulde tilfredshed med handlen. Vi giver naturligvis din feedbank videre til vores kolleger i Vejle.

Alt var godt

Alt var godt. Ingen problemer

2026年7月23日

Hej Xenia

Mange tak for din rigtig fine anmeldelse. Det betyder alverden for os at alt var godt, og at du ikke oplevede problemer af nogen art.

5つ星のうち3の評価

I har tilsyneladende ændret regler jeg…

I har tilsyneladende ændret regler jeg desværre ikke havde læst om. Mit bud incl gebyrer. Det bryder jeg mig ikke om.

2026年7月30日

Kære Kirsten

Mange tak for din anmeldelse. Det er vigtigt for os at få denne feedback.

Som kunde hos Lauritz skal man altid læse og godkende vores opdaterede vilkår for at kunne byde på vores side.

Den beskrevne ændring trådte i kraft i efteråret 2024, og er således ikke længere ny.
Men vi lytter til dit konstruktive input, og tager det med som feedback i vores arbejdsprocesser fremadrettet.

5つ星のうち3の評価

Fejl i beskrivelse af diamantørestikker

Jeg gik specifikt efter diamantørestikker, som var i kvalitet vvs, så jeg købte et par, som ud fra teksten, var i den kvalitet. Da jeg modtog dem, viste det sig, at kvaliteten var kun var vs, hvilket fremgik af den lille etiket, som sad på ørestikkerne.
Man får heller ikke et certifikat, der bekræfter ægtheden.
Jeg har beholdt ørestikkerne, da de er virkelig flotte, men følte mig en smule snydt.

2026年7月30日

Kære Jeanette

Tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.

Vi er kede af at varen ikke lever op til dine forventninger. Et ægthedscertifikat vil altid være beskrevet, som vi også kan se at du har fået besked om på mail. Men stene tjekkes grundigt af vores gemmologer inden auktion. Du er dog altid velkommen til at kontakte vores kundeservice med spørgsmål, kritik eller for gennemgang af din sag (support@lauritz.com).

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Venlig, kompetent og tålmodig rådgivning
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2026年7月28日

Hej Karsten

Mange tak for den vældig fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Det er dejligt at høre at du modtog en venlig, kompetent og tålmodig rådgivning.

god og præsis

god og præsis, varen var der, da jeg kom for at hente
i århus
hilsen jens peter

2026年7月28日

Hej Jens Peter

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det værdsætter vi meget.

Det glæder os, at du havde en god oplevelse, og at varen var klar til afhentning ved din ankomst i Aarhus.

5つ星のうち1の評価

Oplysningen om et lot smykker var…

Oplysningen om et lot smykker var mangelfulde og jeg spurgte derfor ind til dem, beskeden var at det kunne de ikke svare på da smykkeeksperten havde ferie.

2026年7月23日

Hej Silla

Mange tak for din anmeldelse og for din feedback.

Det er beklageligt, at oplysningerne om smykkerne ikke levede op til forventningerne.

Man er altid meget velkommen til at komme forbi auktionshuset og besigtige varerne både før og efter auktionen, hvis man ønsker yderligere informationer. Dette gælder også i perioder, hvor vores vurderingseksperter ikke er til stede.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。