Fremragende at have Lauritz tilbage i en udgave som før de tidligere ejere tillod, at konceptet blev udvandet med salg af primært nyproducerede varer. Jeg havde mistet interessen for at besøge hjemmes... もっと見る
企業が回答しました
Lauritz har ændret måden, priserne vises på. Et “næste bud” på 650 kr. bliver reelt 892,50 kr. inkl. salær og gebyr – altså ca. 37 % mere. Samtidig har jeg oplevet, at en vare, der ikke blev solg... もっと見る
Lauritz i Aalborg har de sødeste og mest hjælpsomme gutter. Vi havde "købt" et stort skrivebord og da den ene af os ikke kunne slæbe bordet ud i varevognen hjalp de selvfølgelig. Her handler vi best... もっと見る
企業が回答しました
Jeg er meget glad for Lauritz.com. Altid en fornøjelse at komme og se på varerne i auktionshusene inden evt. bud. Super venligt og imødekommende personale, altid hjælpsomme ift. spørgsmål. Ved køb for... もっと見る
当該企業による記述
当該企業による記述
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 96%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Do not buy the overpriced PARCELS from LAURITZ, as their bad packing technology is just blamed on GLS as transport damage despite the reason is LAURITZ terrible packingquality... Being in contact with LAURITZ so called customerservice by e-mail is just a copy paste correspondance which does not help you as a buyer.

Alt fungerede perfekt
Dejligt hammerslag er lig med prisen
Blev vel modtaget i Vejle da jeg skulle afhente min varer og fik hjælp til at læsse vognen
Super service minded team

Lauritz.com からの回答
I like that your price is final with commission included . Makes it much easier to buy and calculate.
I don't buy more items with Lauritz.com because you charge storage fee af 150 dkk for each item per week in your warehouse. I have deals with an other auction house in Denmark that they keep my items for free all the time I need. since I live abroad I need this service .
because of this I hardly ever buy at Lauritz. com. too stressful and costly in warehouse cost thank

Lauritz.com からの回答
En mangelfuld beskrivelse af emnet medførte at jeg måtte annullere købet.
Beskrivelser bør være udførlige og detaljerede. Specielt med sølvtøj/smykker.
Hvad betyder stemplet "12"? på gammelt Polsk sølvtøj.
I beskrivelsen burde være angivet 12/16= 3/4=750
Altså en del under 3-tårnet, 835-850 i sølvandel.
Således endte mit køb med at være uinteressant.
Tid kunne være sparet for alle parter, og jeg kunne have været fri for en dårlig oplevelse.

Lauritz.com からの回答
Købte et par "ting" i odense afdeling , betalt nemt og hurtigt , afhentede i odense ,alt okay

Lauritz.com からの回答
Very friendly service, and it’s nice to know that when you’re bidding, the final price is the one shown and you don’t need to add extra costs.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。