FÞrste gang vi prÞvede at fÃ¥ trykt vores NÞkkvi klubblad hos Lavpris Trykkeriet Aps, men var yderst tilfredse bÃ¥de med kvaliteten af trykningen og leveringen i august 2017. HÃ¥ber nu at nÊste blad i no... ãã£ãšèŠã
Som den fÞrste trykopgave, jeg har fÃ¥et udfÞrt, modtog jeg i gÃ¥r mine 28 slÊgtsbÞger i en sÊrdeles flot og professionel udfÞrelse. Jeg er ovenud godt tilfreds med firmaet og den kompetente betje... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop fÃ¥et lavet 500 foldere: Folder (plano A4) 500 stk. Silk Offsettryk - 3-flÞjet rulle fals Kvaliteten er god og Lavpris Trykkeriet bruger gerne god tid pÃ¥ rÃ¥dgivning. Jeg... ãã£ãšèŠã
Lavpris Trykkeriet har fra min fÞrste henvendelse ydet en meget, meget god kundeservice og svaret seriÞst pÃ¥ alle henvendelser og "dumme spÞrgsmÃ¥l". For mit vendkommende var det fÞrste gang at... ãã£ãšèŠã
Lavpris Trykkeriet ApS ã«ã€ããŠ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi har mere end 35 års erfaring, og har leveret tryksager siden 1975.
Vi leverer blandt andet billigt tryk af visitkort, brevpapir, kuverter / konvolutter, flyers og meget mere.
Se vores priser online på vores hjemmeside www.lavpristrykkeriet.dk.
Finder du ikke hvad du sÞger er du altid velkommen til at sende os en mail og vi udregner et specielt lavpristilbud til netop din forespÞrgsel.
Engmarken 16, 8220, Brabrand
- +45 86 13 95 99
- david@lavpristrykkeriet.dk
- www.lavpristrykkeriet.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Entrade Aps
Alle aftaler overholdes. De er gode til at melde tilbage. Det fjerner enhver usikkerhed.
God til at tilbagemeldning hurtig levering
super service pÊnt arbejde
Meget tilfredse
Hurtigt og effektivt. Vi havde endda problemer med en af vores trykfiler, men det blev klaret med at 'smil' af trykkeriet, så vi oplevede egentligt bedre service end forventet. Det var to meget simple opgaver vi fik lÞst denne gang, så derfor 'kun' 4 stjerner, men vi kommer gerne igen.
HjÊlpsomme og yderst fleksible.
Det er nemt at bestille, og man får kompetent rådgivning. Og så er de meget fleksible og hjÊlpsomme mht. leveringstid. man fÞler sig i gode hÊnder!
Perfekt resultat
Bestilte print via nettet og alt gik som beskrevet og hurtigt, selv leveringen var som aftalt - dog en dag hurtigere, men det er jo kun et plus
Hurtigt og effektivt!
Altid en hurtig og effektiv behandling af vores projekter.
Tonni KjÊr Jensen - SlÊgtsbog
Meget flot arbejde på vores slÊgtsbog, jeg er yderst tilfreds med bogen Arbejdet er udfÞrt hurtigt og til tiden. Meget fin dialog i forlÞbet.
Forsendelse hurtigt og fÞr tid.
Jeg anbefaler på det varmeste firmaet.
Jeg glÊder mig til at udlevere bogen til alle deltagere ved vores slÊgtsfest.
Super hurtig og fantastisk Service
Bestilte visitkort fredag og allerede mandag blev de leveret.
Lynhurtige - billige - venlige
Bestilte materiale til meditationskursus til frokost og 24 timer efter blev de leveret med GLS i Silkeborg. PERFEKT!
Just Perfect !!!
Bestilt om morgenen, klar eftermiddag! Jeg bad om hurtig levering som andre ikke kunne klar men klarede Lavpris Trykkeriet meget flot.
HÞflig og hurtig service, flot qualitet på en fornuftig pris.
Jeg er meget tilfreds og helt sikkert bestiller igen hos dem.
De holder hvad de lover. Det er derfor jeg har handlet der i 20 år.
Perfekt som altid
Som mangeårig kunde er det stadigvÊk en fornÞjelse at have med Jer at gÞre.
Altid kompetent og aldrig noget der "ikke kan nåes".
Kundebetjening og kvalitet fåes ikke bedre.
Altid hÞj service
Både teknisk hjÊlp, hurtig levering og alt i orden!
Tusind tak - endnu engang for den altid fine service og standart.
Altid hurtig og hÞflig service
Lavpristrykkeriet har alle dage vÊret gode til hurtig og fleksibel levering. Har mange gange hjulpet mig i situationer hvor kolleger er kommet rendende med opgaver der umiddelbart så umulige ud.
Fremragende service - hurtig respons og prof. levering
De har har vÊret hurtige til at vende tilbage og til at lave opgaven - derudover har de vÊret utrolig fleksible med at gÞre tingene klar til tryk. Vi er også meget tilfredse med måden de håndterer vores indimellem lidt kryptiske opgaver, hvor de udviser stor forståelse for outputtet af opgaven og hvad den skal bruges til. Kan varmt anbefale lavpristrykkeriet.dk
Meget fleksibel betjening
Jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med processen fra bestilling til levering. Hurtig ekspedition, stor fleksibilitet da jeg ville Êndre min bestilling og hurtig levering.
Hurtig levering til en fornuftig pris
Jeg sidder med et lille foreningsblad, som dog bliver printet i farver. Som forholdsvis ny kunde har jeg fået hurtigt svar på mine (to) spÞrgsmål og hjemmesiden med uploadfunktionen fungerer fint. Jeg har tÊnkt mig at blive ved med at bruge Lavpristrykkeriet fremover.
Jeg har kÞbt kopipapir. Havde et par spÞrgsmål til papiret og havde brug for hurtig levering. De var yderst hjÊlpsomme og meget imÞdekomne og leverede min ordre til tiden.
Tjah..ok vel.
Bestilling og levering hos Lavpristrykkeriet forlÞb helt fint, men jeg synes ikke de digitalprintede visitkort levede op til min forventning.

Lavpris Trykkeriet ApS ããã®åç