LÊrerstandens Brandforsikring レビュヌ 12,169

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har benyttet LB i over 20 Ã¥r, og der har ALDRIG vÊret problemer. DÊkker forsikringen fÃ¥r man hurtigt hjÊlp, og er man ikke dÊkket, sÃ¥ fÃ¥r man en udfÞrlig begrundelse. Ved personlig kontakt er ansatte... もっず芋る

Jeg er lige skiftet til alka udelukkende pga prisbespraelse 800 kr pr mÃ¥ende med de samme forsikringer som i Lb. Jeg har ellers vÊret tilfreds med lb altid, men de er ikke lÊngere de bedste og billi... もっず芋る

I var der bare med dÊkning fra dagen vores hund blev syg. I var med hele vejen, ogsÃ¥ da vi mÃ¥tte erkende, at hun ikke kunne blive rask, og vi desvÊrre mÃ¥tte tage den tunge beslutning at give hende fr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som altid hamrende god behandling. Man bliver altid mÞdt med en tillidsfuld tilgang til de udfordringer man mÃ¥tte have. Endnu engang var det en behagelig og god proffessionel modtagelse og behandlin... もっず芋る

䌁業情報

1. 保険代理店

圓該䌁業による蚘述

LÊrerstandens Brandforsikring er et medlemsejet forsikringsfÊllesskab med hjerte og hjerne. Vi er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige lÞsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionÊrer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at vÊre medlemsejet, hvis du spÞrger os. Sammen med forsikringsgrupperne Bauta Forsikring og Runa Forsikring udgÞr LÊrerstandens Brandforsikring forsikringsfÊllesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde stÞrste forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i trÊk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersÞgelse foretaget af EPSI. Engang var LÊrerstandens Brandforsikring kun for lÊrere. Det var dengang. I dag er vi til for rigtig mange, selvom vi ikke er for alle. Foruden lÊrere og andre undervisere, pÊdagoger og prÊster, forsikrer vi også alle jer med en lang videregående uddannelse. Både studerende, nyuddannede og dig, der blev fÊrdig for mange år siden. Lad os hjÊlpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfÞlgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.lb.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra LÊrerstandens Brandforsikring. Som medlemsejet forsikringsfÊllesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mÊrke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om LÊrerstandens Brandforsikring på https://www.lb.dk/om.

Et forsikringsselskab med mening

圓該䌁業による蚘述

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1䞇件のレビュヌ

Helt tilfreds

Jeg har vÊret yderst tilfreds med at vÊre hos lb.

Hej Kristian

Tusind tak for din anmeldelse af LÊrerstandens Brandforsikring, og tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at vÊre en del af vores fÊllesskab i mange år endnu.

Annasofie, Marketingafdelingen

SÞd og venlig medarbejder.

2026幎4月14日

Hej Annette

Enormt lang ventetid.

Enormt lang ventetid i sagsbehandling samt ved henvendelse telefonisk. Generelt. Det kan kun blive bedre.

Hej Jens

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Vi beklager, at du har oplevet lange svartider og forlÊnget sagsbehandling. Det er vigtigt for os at kunne hjÊlpe hurtigst muligt.
Vi arbejder lÞbende på at optimere vores processer og tilgÊngelighed, og din feedback er en vÊrdifuld del af dette arbejde.

Du Þnskes en rigtig god dag.

Venlig hilsen,
Michelle, Servicecenteret.

lÊrerstanden er et godt forsikrings

lÊrerstanden er et godt forsikrings selskab som bare er der for dig når du har brug for det

Hej Ann

Mange tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glÊder mig at lÊse, da vi altid bestrÊber os efter at give jer medlemmer den bedst mulige oplevelse, omend det handler om rådgivning, behovsafdÊkning eller skadebehandling.

Tak fordi du er medlem af LÊrerstandens Brandforsikring. Vi håber, du vil vÊre en del af fÊllesskabet mange år endnu.

Annasofie, Marketingafdelingen

Vi har haft en rigtig god

Vi har haft en rigtig god, og anbefalelses vÊrdig
oplevelse. vi havde hårdt brug for den menneskelige
foståelse, da vi var på usikker rejse i Thailand.
Tusind Tak
VH
Susanne og JÞrgen

Hej JÞrgen og Susanne

Mange tak for jeres anmeldelse af LÊrerstandens Brandforsikring.

Det glÊder mig at lÊse, at I har haft en god og anbefalelsesvÊrdig oplevelse. Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, uanset om henvendelsen drejer sig om et tilbud, en behovsafdÊkning, spÞrgsmål til dÊkninger eller skadebehandling mm.

Tak fordi I har valgt os som jeres forsikringsselskab. Vi håber, at I har lyst til at vÊre en del af vores fÊllesskab i mange år endnu.

Jeg Þnsker jer en rigtig god dag.

Hurtig sagsbehandling

Hurtig sagsbehandling. Altid mÞder jeg venlighed og hjÊlpsomhed.

Hej Maria

Mange tak for din anmeldelse af LÊrerstandens Brandforsikring.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået hurtig sagsbehandling. Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, uanset om henvendelsen drejer sig om et tilbud, en behovsafdÊkning, spÞrgsmål til dÊkninger eller skadebehandling mm.

Tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at vÊre en del af vores fÊllesskab i mange år endnu.

Hurtig behandling

Hurtig behandling, ingen bÞvl. Fremragende selskab.

Hej Lars

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået hurtig behandling. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Hej Kirsten

Skade på cv/telt

SÞde og kompetente medarbejder. Vejleder en i de spÞrgsmål der har vÊret. En god oplevelse.

Hej Birger og Pia

Det glÊder mig at lÊse, at I har haft en god oplevelse. Vi vÊrdsÊtter, at I har valgt os som jeres forsikringsselskab, og vi håber, at I Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Jeg Þnsker jer en rigtig god dag.

Annasofie, Marketingafdelingen

Hurtig og nem sagsbehandling efter

Hurtig og nem sagsbehandling efter skade på bil

2026幎3月31日

Hej Thomas

Hurtig behandling af skadesag

Hurtig behandling af skadesag. Behagelig samtale med medarbejder fra LB.

Hej Tina

Annasofie, Marketingafdelingen

Så sÞde og hjÊlpsomme medarbejdere

Så sÞde og hjÊlpsomme medarbejdere. Tid fra anmeldelse af skade til afslutning er helt fantastisk. Tak for jer

Hej Lisbet

tilfredshedLÊrerstandens Brandforsikring er altid

LÊrerstandens Brandforsikring er altid lydhÞr

Hej Per

Hej Miheala

Smadret termorude.

Hurtig svar på henvendelse. Hurtig sagsbehandling. Og for glarmestrens vedkommende god udfÞrelse af vanskelig opgave.

2026幎4月7日

Hej Bent

Tak for de fem stjerner og din fine anmeldelse her på Trustpilot.

Som et medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, og vi bestrÊber os altid på at hjÊlpe alle vores medlemmer hurtigt videre efter skaden er sket. Så det glÊder mig at lÊse, at det også er din oplevelse.

Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du har lyst til at vÊre en del af vores fÊllesskab i mange år endnu.

Altid hurtig og effektiv behandling

Altid hurtig og effektiv behandling

Hej Mogens

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået hurtig og effektiv behandling. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Annasofie, Marketingafdelingen

Det er nemt at anmelde skade

Det er nemt at anmelde skade, jeres vurdering og tilbagemelding kommer hurtigt.
OpkrÊvning af selvrisiko kommer hurtig og er yders rimelig, så alt kÞrer.

2026幎4月8日

Hej Ulla

Rejseforsikring

Jeg fik hurtigt svar på mail. Ringede derefter, fordi jeg havde nogle opklarende spÞrgsmål. Jeg fik en kompetent og meget forstående medarbejder i rÞret. Hurtig ekspedition.
I alt en god oplevelse

2026幎4月8日

Hej Bente

Mange tak for din anmeldelse af LÊrerstandens Brandforsikring.

Det glÊder mig at lÊse, at du har haft en god oplevelse. Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, uanset om henvendelsen drejer sig om et tilbud, en behovsafdÊkning, spÞrgsmål til dÊkninger eller skadebehandling mm.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。