LÊrerstandens Brandforsikring レビュヌ 12,169

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har benyttet LB i over 20 Ã¥r, og der har ALDRIG vÊret problemer. DÊkker forsikringen fÃ¥r man hurtigt hjÊlp, og er man ikke dÊkket, sÃ¥ fÃ¥r man en udfÞrlig begrundelse. Ved personlig kontakt er ansatte... もっず芋る

Jeg er lige skiftet til alka udelukkende pga prisbespraelse 800 kr pr mÃ¥ende med de samme forsikringer som i Lb. Jeg har ellers vÊret tilfreds med lb altid, men de er ikke lÊngere de bedste og billi... もっず芋る

I var der bare med dÊkning fra dagen vores hund blev syg. I var med hele vejen, ogsÃ¥ da vi mÃ¥tte erkende, at hun ikke kunne blive rask, og vi desvÊrre mÃ¥tte tage den tunge beslutning at give hende fr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som altid hamrende god behandling. Man bliver altid mÞdt med en tillidsfuld tilgang til de udfordringer man mÃ¥tte have. Endnu engang var det en behagelig og god proffessionel modtagelse og behandlin... もっず芋る

䌁業情報

1. 保険代理店

圓該䌁業による蚘述

LÊrerstandens Brandforsikring er et medlemsejet forsikringsfÊllesskab med hjerte og hjerne. Vi er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige lÞsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionÊrer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at vÊre medlemsejet, hvis du spÞrger os. Sammen med forsikringsgrupperne Bauta Forsikring og Runa Forsikring udgÞr LÊrerstandens Brandforsikring forsikringsfÊllesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde stÞrste forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i trÊk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersÞgelse foretaget af EPSI. Engang var LÊrerstandens Brandforsikring kun for lÊrere. Det var dengang. I dag er vi til for rigtig mange, selvom vi ikke er for alle. Foruden lÊrere og andre undervisere, pÊdagoger og prÊster, forsikrer vi også alle jer med en lang videregående uddannelse. Både studerende, nyuddannede og dig, der blev fÊrdig for mange år siden. Lad os hjÊlpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfÞlgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.lb.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra LÊrerstandens Brandforsikring. Som medlemsejet forsikringsfÊllesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mÊrke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om LÊrerstandens Brandforsikring på https://www.lb.dk/om.

Et forsikringsselskab med mening

圓該䌁業による蚘述

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1䞇件のレビュヌ

DÃ¥rlig service mm

Jeg har haft min forsikring hos LB i over 20 år. DesvÊrre må jeg erkende, at det er et godt selskab, sålÊnge jeg ikke har brug for det.
Da jeg sidst fik brug for LB, oplevede jeg dårlig kundeservice, og ved opgÞrelse af erstatning, fÞlte jeg mig snydt.

2026幎1月27日

Hej Maria

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af at hÞre, at du har oplevet utilfredsstillende service, og at du i forbindelse med en erstatningsopgÞrelse har haft en oplevelse af at vÊre blevet snydt.

Jeg har desvÊrre ikke kendskab til den konkrete sag, men hvis du har spÞrgsmål eller Þnsker en gennemgang, er du meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@lb.dk.

Du Þnskes en god dag.

Venlig hilsen,
Michelle, Servicecenteret.

Altid trovÊrdig behandling af sagerne

Altid trovÊrdig behandling af sagerne

Hej Birger

Tusind tak for din anmeldelse af LÊrerstandens Brandforsikring, og tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at vÊre en del af vores fÊllesskab i mange år endnu.

Hurtig respons.

Hurtig respons.

Hej Nikolaj

Fin telefonservice 😊

Hej Jens

Hurtig behandlingstid

Hurtig behandlingstid.
Tryg og venlig kontakt fra forsikringsselskabet.

Hej My

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har haft hurtig behandlingstid. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Annasofie, Marketingafdelingen

Professionel og kompetent hjÊlp under hele forlÞbet

2026幎4月7日

Hej Poul

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået super service. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Efter briller

Efter briller, der. Var Þdelagt , fik jeg hurtigt kontaktet LB, og det var meget hurtig tilbagesvar fra LB. Et godt forlÞb.
Kaj Loftlund

2026幎3月24日

Hej Ritha

Hurtig og effektiv behandling

Hurtig og effektiv behandling. Meget tilfreds.

2026幎4月7日

Hej Pernille

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået hurtig og effektiv behandling. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Hej Brigitte

Hurtig og effektivt

2026幎4月6日

Hej Helle

Annasofie, Marketingafdelingen

Virkelig hurtig eksekvering og super

Virkelig hurtig eksekvering og super god service!

2026幎4月6日

Hej Line

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået en super god service. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Super service efter trafikuhekd

Da jeg var involveret i et trafikuheld skulle jeg flytte bilen via Falck, men de vÊrksteder jeg kontaktede ville ikke modtage bilen, da der var risiko for, at den var totalskadet. Jeg ringede til LB og de hjalp med at finde et vÊrksted. Kort tid efter blev jeg kontaktet af taksator, som havde vurderet bilen til at vÊre totalskadet. Han sendte al relevant dokumentation via mail og efter en hyggelig samtale kom vi frem til en aftale, som begge parter var tilfreds med.

Hej John

Mange tak for din anmeldelse af LÊrerstandens Brandforsikring.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået super service. Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, uanset om henvendelsen drejer sig om et tilbud, en behovsafdÊkning, spÞrgsmål til dÊkninger eller skadebehandling mm.

Tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at vÊre en del af vores fÊllesskab i mange år endnu.

5 stjerner fordi at alt bare fungerede

5 stjerner fordi at alt bare fungerede som det skulle. Dejligt med positive oplevelser.

2026幎3月24日

Hej Hans

Mange tak for din anmeldelse af LÊrerstandens Brandforsikring.

Det glÊder mig at lÊse, at du har haft en positiv oplevelse. Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, uanset om henvendelsen drejer sig om et tilbud, en behovsafdÊkning, spÞrgsmål til dÊkninger eller skadebehandling mm.

31/3 min samtale med skadesforsikring

31/3 min samtale med skadesforsikring var både Venlig og hurtig desuden fuldstÊndig uden problemer.
Tak for det.
Karl

Hej Karl

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har haft en god oplevelse. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Nu det 4 gang jeg oplever en vild

Nu det 4 gang jeg oplever en vild prisstigning på mine forsikringer. Denne gang en bil forsikring der stiger med 500 kr på et år. Alle vores forsikringer er steget samlet nÊrmere det sig 4000 på et år. LÊrerstanden forklare det hver gang med stigende skader. Den holder simpelthen ikke. De prisstigninger i den stÞrrelse kan ikke forklare med det. Jeg har altid sagt lÊrerstandens var de bedste men det slut

2026幎4月4日
自発的なレビュヌ

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Det er korrekt at vi over den seneste periode, har varslet prisjusteringer på flere af vores produkt. Som du selv lidt er inde på, har vi som mange andre i branchen oplevet en stigning i både antallet af anmeldte skader og udgifter til erstatninger. Samtidig har vi gennem de senere år vÊret tilbageholdende med at regulere priserne for at tage hensyn til vores medlemmer i en periode med hÞj inflation. Det har desvÊrre skabt en ubalance mellem prÊmieindtÊgter og erstatningsudbetalinger, hvilket har medfÞrt et forsikringsteknisk underskud. Derfor har det vÊret nÞdvendigt for os at justere priserne.

Som medlemsejet forsikringsselskab har vi en forpligtelse til at sikre Þkonomisk balance, så vi fortsat kan tilbyde gode produkter. Jeg er Êrgerlig over at hÞre, at det har medfÞrt at du ikke lÊngere er tilfreds med at vÊre forsikret hos os.

Jeg vil anbefale, at du kontakter os for at få gennemgået dine forsikringer, så vi kan sikre, at de passer til dine aktuelle behov, herunder korrekte dÊkninger og summer, og at du ikke betaler for mere, end du har brug for. Du er meget velkommen til at skrive til os på trustpilot@lb.dk med dine kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af din sag, så sÞrger jeg for, at en kollega kontakter dig.

Jeg Þnsker dig en god dag.

Mvh. Simone, Servicecenter

Det var dejligt at få mit tyveri

Det var dejligt at få mit tyveri opgjort med det samme og ikke skulle sende kvitteringer ind!
Med venlig hilsen,
Anne Marie MÞller

Hej Anne

Afvist!

Jeg synes mest, jeg fÞler mig afvist, når jeg ringer ang. hjÊlp - og får ikke meget hjÊlp. Sorry eller forståelse.

Hej Birgitte

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg er Êrgerlig over at hÞre, at du fÞler dig afvist når du ringer til os for at få hjÊlp. Det lever bestemt ikke op til den medlemsoplevelse vi Þnsker at give vores medlemmer.

Jeg kender ikke til din sag, men hvis du Þnsker at uddybe den eller hvis der er noget du mangler svar på, er du velkommen til at sende en mail til trustpilot@lb.dk med dine kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af din sag, så sÞrger jeg for at en kollega i rette afdeling kontakter dig.

Jeg Þnsker dig en god dag.

Mvh. Simone, Servicecenter

God behandling

Jeg har vÊret kunde i en del år og jeg har ikke planer om at skifte. Jeg har langt overvejende oplevet god behandling.

2025幎10月10日

Hej Sebastian

God behandling

Hurtig og kompetent betjening.

Hej Helle

Annasofie, Marketingafdelingen

Hurtig, kompetent og servicemindet.

Hurtig, kompetent og servicemindet hjÊlp.

Hej Lotte

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået hurtig, kompetent og servicemindet hjÊlp. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。