Har benyttet LB i over 20 Ã¥r, og der har ALDRIG vÊret problemer. DÊkker forsikringen fÃ¥r man hurtigt hjÊlp, og er man ikke dÊkket, sÃ¥ fÃ¥r man en udfÞrlig begrundelse. Ved personlig kontakt er ansatte... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I var der bare med dÊkning fra dagen vores hund blev syg. I var med hele vejen, ogsÃ¥ da vi mÃ¥tte erkende, at hun ikke kunne blive rask, og vi desvÊrre mÃ¥tte tage den tunge beslutning at give hende fr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Som altid hamrende god behandling. Man bliver altid mÞdt med en tillidsfuld tilgang til de udfordringer man mÃ¥tte have. Endnu engang var det en behagelig og god proffessionel modtagelse og behandlin... ãã£ãšèŠã
Da jeg var involveret i et trafikuheld skulle jeg flytte bilen via Falck, men de vÊrksteder jeg kontaktede ville ikke modtage bilen, da der var risiko for, at den var totalskadet. Jeg ringede til LB o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LÊrerstandens Brandforsikring er et medlemsejet forsikringsfÊllesskab med hjerte og hjerne. Vi er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige lÞsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionÊrer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at vÊre medlemsejet, hvis du spÞrger os. Sammen med forsikringsgrupperne Bauta Forsikring og Runa Forsikring udgÞr LÊrerstandens Brandforsikring forsikringsfÊllesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde stÞrste forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i trÊk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersÞgelse foretaget af EPSI. Engang var LÊrerstandens Brandforsikring kun for lÊrere. Det var dengang. I dag er vi til for rigtig mange, selvom vi ikke er for alle. Foruden lÊrere og andre undervisere, pÊdagoger og prÊster, forsikrer vi også alle jer med en lang videregående uddannelse. Både studerende, nyuddannede og dig, der blev fÊrdig for mange år siden. Lad os hjÊlpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfÞlgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.lb.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra LÊrerstandens Brandforsikring. Som medlemsejet forsikringsfÊllesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mÊrke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om LÊrerstandens Brandforsikring på https://www.lb.dk/om.
Et forsikringsselskab med mening

ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meget behagelig samtale
Meget behagelig samtale
jeg fik svar på alt hvad jeg spurgte om
det var en stor hjÊlp

Som sÊdvanlig ...
Som sÊdvanlig en hurtig, god og fair dÊkning af vores skade. Vi har vÊret kunder i over 50 år og det bliver vi ved med.

LÊrerstandens Brandforsikring ããã®åç
Superfin og kompetent service ogâŠ
Superfin og kompetent service og rådgivning. Stor tak.

LÊrerstandens Brandforsikring ããã®åç
God service og ikke sÃ¥ meget diskussionâŠ
God service og ikke så meget diskussion om dÊkninger og lign.

LÊrerstandens Brandforsikring ããã®åç
Samtale med yderst venlig ogâŠ
Samtale med yderst venlig og professionel sagsbehandler.

Gemmer sig bag paragraffer
DÊkker i policen insektangreb, men det viser sig senere at den faktisk kun dÊkker svÊkket konstruktionsevne ved insektangreb.
Det er jo noget andet, og vi må selv dÊkke insektangrevet. Og sådan kan man dÊkke sig ind i sine paragraffer for at undgå at udbedre.
Så kan man stå i en oplagt sag hver gang og diskutere paragraf 976, stk. 2, hvis man har lyst til at vÊre kunde hos lb.
Det er en ufin måde at drive forretning på, men sådan må det vÊre.

LÊrerstandens Brandforsikring ããã®åç
God vejledning og kundeservice.
God vejledning og kundeservice.
Jeg oplevede fra mit fÞrste kald at blive godt vejledt vedr. den skade vi havde. Jeg var usikker på om den var dÊkket af forsikringen og der var fin hjÊlp til at forstå dette. Ligeledes blev der hurtigt sat gang i taksator og da skaden var vurderet var der hurtig udbetaling af erstatning.

LÊrerstandens Brandforsikring ããã®åç
Skadebehandlingstiden må forbedres - markant!
Som kunde gennem 43 år, har jeg altid vÊret tilfreds eller meget tilfreds med kundeservice og sagsbehandlingstid.
Jeg fik en tandskade 4. januar og har stadig ikke fået en afgÞrelse. Det er ikke kompliceret at vurdere, der er tale om en enkelt tand. Jeg har vÊret så frustreret over ventetiden, at jeg selvfÞlgelig har kigget på det selskab der ligger nummer 1 i Forbrugerrådets TÊnk test, men orker ikke at skifte for at spare nogle få procent (over 10% så havde jeg sat det i gang)
Kom nu LB, få behandlingstiden forbedret - isÊr på skader der medfÞrer smerte - og svartiden på mails (hvis man får svar!) skal heller ikke vÊre flere uger! - det må og skal vÊre muligt at få svar på maksimum 10 arbejdsdage. Jeg giver gerne min loyalitetsrabat tilbage, hvis I opper jer.

LÊrerstandens Brandforsikring ããã®åç
Nem anmeldelse af skade via formular pÃ¥âŠ
Nem anmeldelse af skade via formular på hjemmesiden og hurtig respons med godkendelse.

Hurtig og effektiv service
Hurtig og effektiv service, da min splinter nye bil fik en ridse ned langs hele den ene side. SÞd og god rådgivning og hurtig kontakt til et fordelsvÊrksted med en lånebil. At jeg godt kunne have brugt selvrisikoen på, bogstaveligtalt, alt andet end denne skade er ikke forsikringens skyld, men det ukendte fjols, der lavede ridsen. KÊmpe anbefaling til LÊrestandens brandforsikring.

Tlf.aftaler med kundesupport ignoreres
Uagtet omhyggelig samtale og aftale med kundesupport om at rekvirere lÊkagesporing i forbindelse med vores vandvÊrks konstaterede overforbrug af vand (100 pct ) i vores forsyning, anerkender LBs tilkaldte taksator efterfÞlgende ikke aftalen. Uagtet, at LB jo optager samtaler på bånd, så indgåede aftaler kan eftertjekkes ved uenighed. Men det gÊlder åbenbart kun, hvis det er kunden, som taler usandt. Står derfor tilbage med to VVS regninger. Desuden er LB ikke lydhÞr overfor klager over de håndvÊrkere, de selv har valgt at samarbejde med og Þnsker heller ikke at hjÊlp med at anbefale eller finde alternativer.

LÊrerstandens Brandforsikring ããã®åç
Har desvÊrre oplevet flere afvisningerâŠ
Har desvÊrre oplevet flere afvisninger på indbo og husforsikring hvor vi ikke fik den hjÊlp vi troede vi kunne få.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ