LÊrerstandens Brandforsikring レビュヌ 12,169

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har benyttet LB i over 20 Ã¥r, og der har ALDRIG vÊret problemer. DÊkker forsikringen fÃ¥r man hurtigt hjÊlp, og er man ikke dÊkket, sÃ¥ fÃ¥r man en udfÞrlig begrundelse. Ved personlig kontakt er ansatte... もっず芋る

I var der bare med dÊkning fra dagen vores hund blev syg. I var med hele vejen, ogsÃ¥ da vi mÃ¥tte erkende, at hun ikke kunne blive rask, og vi desvÊrre mÃ¥tte tage den tunge beslutning at give hende fr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som altid hamrende god behandling. Man bliver altid mÞdt med en tillidsfuld tilgang til de udfordringer man mÃ¥tte have. Endnu engang var det en behagelig og god proffessionel modtagelse og behandlin... もっず芋る

Da jeg var involveret i et trafikuheld skulle jeg flytte bilen via Falck, men de vÊrksteder jeg kontaktede ville ikke modtage bilen, da der var risiko for, at den var totalskadet. Jeg ringede til LB o... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 保険代理店

圓該䌁業による蚘述

LÊrerstandens Brandforsikring er et medlemsejet forsikringsfÊllesskab med hjerte og hjerne. Vi er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige lÞsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionÊrer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at vÊre medlemsejet, hvis du spÞrger os. Sammen med forsikringsgrupperne Bauta Forsikring og Runa Forsikring udgÞr LÊrerstandens Brandforsikring forsikringsfÊllesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde stÞrste forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i trÊk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersÞgelse foretaget af EPSI. Engang var LÊrerstandens Brandforsikring kun for lÊrere. Det var dengang. I dag er vi til for rigtig mange, selvom vi ikke er for alle. Foruden lÊrere og andre undervisere, pÊdagoger og prÊster, forsikrer vi også alle jer med en lang videregående uddannelse. Både studerende, nyuddannede og dig, der blev fÊrdig for mange år siden. Lad os hjÊlpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfÞlgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.lb.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra LÊrerstandens Brandforsikring. Som medlemsejet forsikringsfÊllesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mÊrke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om LÊrerstandens Brandforsikring på https://www.lb.dk/om.

Et forsikringsselskab med mening

圓該䌁業による蚘述

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1䞇件のレビュヌ

Fuldmagter

lidt svÊrt at skrive kort
Men det handler om at min mand og jeg ikke begge har adgang til forsikringerne - der skal fuldmagter til.
det er meget svÊrt hvis en af os bliver alvorligt syge på en rejse - f.eks.
det er ikke lykkedes mig at få givet Stani JanstrÞm fuldmagt til alle vores forsikringer.
Systemet vil ikke (eller jeg gÞr det forkert)

2026幎3月20日

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er Êrgerlige over at hÞre, at du og din mand har haft udfordringer med at oprette fuldmagt til hinanden. Det lyder som om, systemet ikke har fungeret som forventet, eller at der måske mangler en enkelt detalje i processen.

Vi vil meget gerne hjÊlpe jer så i kan få det oprettet. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi sammen kan gennemgå det hele og sikre en hurtig lÞsning.

Du Þnskes en rigtig god dag.

Venlig hilsen,

Michelle, Servicecenter

Aldrig er jeg blevet mere alders-shamet.

2026幎3月17日

Hej Helle

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er oprigtigt Êrgerlige over, at det er den fÞlelse du sidder med. Det er på ingen måde vores intention, at nogen af vores medlemmer skal fÞle sådan.

Jeg kender ikke detaljerne i din konkrete sag, men du er meget velkommen til at skrive til os på trustpilot@lb.dk med dine kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af sagen. Så sÞrger jeg for, at en kollega fra den rette afdeling kontakter dig hurtigst muligt.

Du Þnskes en rigtig god dag.

Venlig hilsen,

Michelle, Servicecenter

God samtale med brugbar forklaring

God samtale med brugbar forklaring. Jeg blev godt klÊdt på til at udfylde skadesanmeldelser.

Hej Helene

Tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glÊder mig at lÊse, da vi altid bestrÊber os efter at give jer medlemmer den bedst mulige oplevelse, omend det handler om rådgivning, behovsafdÊkning eller skadebehandling.

Tak fordi du er medlem af LÊrerstandens Brandforsikring. Vi håber, du vil vÊre en del af fÊllesskabet mange år endnu.

meget imÞdekommende og

meget imÞdekommende og hurtig ekspedition 👏👏👏

Hej Anni

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået god service og meget imÞdekommende og hurtig ekspedition. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Service i topklasse

De svarer når man ringer.

De giver svar man kan bruge.

De spÞrger indtil behov man ikke vidste man havde.
De er er en kÊmpe hjÊlp når man har brug for det.

Hej Jakob

Mange tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået service i topklasse, da vi altid bestrÊber os efter at give jer medlemmer den bedst mulige oplevelse, omend det handler om rådgivning, behovsafdÊkning eller skadebehandling.

EffektivDaglig og effektiv sagsbehandling

Daglig og effektiv sagsbehandling

Hej Sten

Tusind tak for din anmeldelse af LÊrerstandens Brandforsikring, og tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at vÊre en del af vores fÊllesskab i mange år endnu.

Annasofie, Marketingafdelingen

Hurtig og prÊcis og effektiv sagsbehandling

Man får hvad der loves
Hurtig prÊcis og effektiv sagsbehandling
Klare retningslinjer der matcher anmeldelse og anmodning

Hej Ingse

Mange tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået en hurtig, prÊcis og effektiv sagsbehandling, da vi altid bestrÊber os efter at give jer medlemmer den bedst mulige oplevelse, omend det handler om rådgivning, behovsafdÊkning eller skadebehandling.

Annasofie, Marketingafdelingen

God hjÊlp når det har vÊret nÞdvendigt

De gange vi i min familie har haft brug for LÊrerstandens Brandforsikring har vi fået kompetent hjÊlp. Dette gÊlder både ift. rejseforsikring og de Þvrige forsikringer.

Hej Lone

Mange tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået god hjÊlp, da vi altid bestrÊber os efter at give jer medlemmer den bedst mulige oplevelse, omend det handler om rådgivning, behovsafdÊkning eller skadebehandling.

Annasofie, Marketingafdelingen

ingen bÞvl med forsikringen.

Hej Cecilie

Hurtig og effektiv sagsbehandling

Hurtig og effektiv sagsbehandling unÞdige forhindringer.

Hej Silas

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået hurtig og effektiv sagsbehandling. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Behandling af sag vedr

Behandling af sag vedr. skade på bil var upåklagelig.

Hej Kirsten

Annasofie, Marketingafdelingen

Vi har ulykkesforsikrings på vores Hund

Vi har ulykkesforsikrings på vores hund. Den var så igennem en omfattende Þjn operation. Efter sidste kontrol sender jeg 4 regninger til LB. 3 dage efter r den behandlet. SkÞnt Tak til jer.

Hej Inger

Tusind tak for de fem stjerner og din fine anmeldelse her på Trustpilot.

Som et medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, og vi bestrÊber os altid på at hjÊlpe alle vores medlemmer hurtigt videre efter skaden er sket. Så det glÊder mig at lÊse, at det også er din oplevelse.

Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du har lyst til at vÊre en del af vores fÊllesskab i mange år endnu.

Tidligere top begejstret kunde

Jeg har ellers i mange år vÊret rigtig glad for LÊrerstandens Brandforsikring og har tidligere oplevet hurtig og professionel sagsbehandling. Jeg har tilmed anbefalet LB til andre.

I min nuvÊrende sag er min oplevelse desvÊrre en helt anden.

Min bil blev totalskadet d. 10. december, da den blev påkÞrt ude foran mit hjem. LB var hurtige til at udbetale erstatningen for selve bilen, og det fungerede fint.

Problemet er selvrisikoen.

Nu er der gået over tre måneder, og jeg venter stadig på afklaring.
Jeg synes absolut ikke LB i denne sag har vÊret sÊrligt aktive eller gode til at holde mig orienteret. Faktisk har jeg ikke modtaget nogen form for opdatering fra dem siden 13. december. Hvis jeg vil vide noget om sagen, er jeg nÞdt til selv at ringe ind.

Det er frustrerende at stå helt uden skyld i skaden og alligevel vÊre den, der sidder fast mellem to forsikringsselskaber, mens sagen bare trÊkker ud.

Jeg havde egentlig forventet en mere aktiv sagsbehandling og bedre information undervejs – ogsÃ¥ i lyset af de generelle principper om god skik for finansielle virksomheder. Deres kontakt til mig, som kunde, har vÊret yderst mangelfuld i denne sag, desvÊrre.

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med din sag.

Jeg vil gerne undersÞge forlÞbet nÊrmere og sikre du får den nÞdvendige afklaring.

Du er velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan fÞlge op på sagen, eller sende dine kontaktoplysninger til trustpilot@lb.dk. Så får jeg en kollega til at kontakte dig hurtigst muligt.

Mickey, Skadeafdelingen

Professionelt.

God, venlig, professionel hjÊlp igennem hele proceduren med anmeldelse af cykeltyveriet.

Hej Tage

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået god, venlig og professionel hjÊlp. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Kompetent kommunikation.

God og meget kompetent og behagelig kommunikation. Tillid til mine oplysninger. Hurtig udbetaling af håndvÊrkerudgifter.

2026幎2月26日

Hej Hanne

Mange tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået god og meget kompetent og behagelig kommunikation, da vi altid bestrÊber os efter at give jer medlemmer den bedst mulige oplevelse, omend det handler om rådgivning, behovsafdÊkning eller skadebehandling.

Fantastisk god forsikring

Super god service.
Det at komme til at snakke med dem.
Er altid klar til at hjÊlpe om det er en lille ting eller store ting.
Tror ikke man kan få en bedre forsikring.

Hej Tine

Mange tak for din anmeldelse af LÊrerstandens Brandforsikring.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået super god service. Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, uanset om henvendelsen drejer sig om et tilbud, en behovsafdÊkning, spÞrgsmål til dÊkninger eller skadebehandling mm.

Tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at vÊre en del af vores fÊllesskab i mange år endnu.

God og hurtig behandling af sager

God og hurtig behandling af sager

Hej Niels

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået god og hurtig behandling af sager. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

God hjÊlp

Jeg gik god hjÊlp til at anmelde min skade og i denne situation var det muligt med en hurtig afgÞrelse

Hej Vivi

Annasofie, Marketingafdelingen

Aldrig bÞvl med anmeldelse af skader.

Aldrig bÞvl med anmeldelse af skader.
Vores hund blev syg og skulle opereres, sendte bare regningen fra dyrlÊgen og 1 uge senere kom pengene.

Hej Anders

Annasofie, Marketingafdelingen

Altid blevet mÞdt med velvilje og

Altid blevet mÞdt med velvilje og hjÊlpsomhed til at lÞse de udfordringer og problemer der har vÊret fra tid til anden.
Tak 🙏 for det
Bedste hilsner Erik