Bestilte en jakke og har aldrig oplevet sÃ¥ hurtigt og god levering fÞr. Jeg skulle sÃ¥ have en anden stÞrrelse da jeg var et drÊn og bestilte forkert. Fik fat i en fra butikken der hjalp mig, fik bare... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Havde kÞbt forkert str Timberland stÞvler (fra et andet sted end Le Fix), sÃ¥ den 21. december sent om aftenen bestilte jeg den rigtige stÞrrelse hos Le Fix. NÊste dag, som sÃ¥ var en sÞndag, blev jeg o... ãã£ãšèŠã
I ordered a Shirt-Jacket from the online shop, but unfortunately, it didn't fit. I returned the item at my own expense from Germany to Copenhagen. Although I used the exact address provided, the... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Herre nice bukser ;-) Hurtig og korrekt levering af et par Trackpants Flex Maroon bukser som fÞdselsdagsgave til min nevÞ pÃ¥ 29 Ã¥r - han blev meget glad og smuttede i dem med det samme - hele selska... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Le Fix was founded in Copenhagen 1999. The fundamental idea was to form a solid group of people who most of their lives have been exploring many different underground art forms, and who have decided its time to let the world know that there is more to Copenhagen than the little mermaid. Currently Le Fix consist of a clothing brand, two shops, tattoo studio, a wood work shop, art studio and gallery.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En blandet fornÞjelse!
En blandet fornÞjelse!
Hurtig levering, overskuelig hjemmeside og med en personlig hilsen i pakken.
Det bestilte tÞj levede dog ikke helt op til mine forventninger.
Og så er det altså dårlig stil, at der ikke er fri returnering - det har alle andre hjemmesider da til standardservice...

Det hele fungerede perfekt
Det hele fungerede perfekt. Leveringstiden var helt i orden, men har oplevet hurtige leveringstider tidligere.

Hurtigt og tjekket
Bestilte varer online og havde det hele to dage senere. Super tjekket. Og prÊcis som prÊsenteret i webshoppen.

Le Fix ããã®åç
Har udelukkende haft gode oplevelserâŠ
Har udelukkende haft gode oplevelser med dem alle de gange jeg har kÞbt fra dem. Varen leveres hurtigt og der er god service. Bare en overall god oplevelse at handle der

Super sted at handle
Super sted at handle - Alt fungere - GÃ¥r super hurtigt

Min oplevelse med Le-fix <3
Jeg har lige kÞbt nogle Le-fix wool bukser og for fÞrst gang havde jeg kÞbt over nettede istedet for at kÞbe det inde i kÞbenhavn. Er rigtig glad for bukserne de sidder godt, og stoffet er meget fremragende. Dog var der nogle problemer med GLS som sendte det hjem til mig istedet for at aflever det hvor jeg havde sagt de skulle, men sådan nogle ting kan ske.
Vil kÞbe online igen eller i butikken, sindsyg godt mÊrke vil rigtig gerne anbefale det.

Le Fix ããã®åç
Dårlig service, hvad angår returnering.
SeriÞst en dårlig service, hvad angår returnering af varer. Alle andre forretninger sender en label med i pakken, som er til at sende pakken tilbage med. Langt de fleste steder er returnering inkluderet i fragten, men ikke hos le fix. Nogle forretninger kan måske finde på at tage 50 kroner fra din tilbagebetaling, men MAX 50 kroner! Jeg skulle betale 100 kroner for at få en pakke sendt tilbage fordi det jeg havde bestilt var lille i stÞrrelse og derved ikke passede mig. F*ndme dårlig service i forhold til returnering.
Udover dette, så var pakken utrolig lÊnge om at komme. Dette skyldes dels at de var slÞve med at få pakken sendt af sted og dels at posten nok var langsom.

Super god service
Super god service, da jeg havde sat mit krus forkert i afhentningssted. Le Fix rettede det, og jeg modtog pakken dagen efter.

Le Fix ããã®åç
Er helt overvÊldet over den service jegâŠ
Er helt overvÊldet over den service jeg fik. LÃ¥ pÃ¥ hospitalet en dag for at fÃ¥ en blodtransfusion. Manglede min SÞns julegave. Gik pÃ¥ nettet og havde fundet en fin hoodie. Vidste ikke hvordan jeg skulle fÃ¥ den hentet. Har samtidig ogsÃ¥ svÊrt ved at gÃ¥. Ringede til âLe Fixâ og en sÞd Fyr Casper hjalp mig og tog gaven med hjem om aften og afleverede gaven i butikken i Guldbergsgade, som ligger tÊt pÃ¥ mig. SÃ¥ jeg kunne hente den nÊste dag. Han tilbÞd ogsÃ¥ at komme forbi mig med den. Hvis jeg stadig var dÃ¥rlig. Det er da service ud over det sÊdvanlige. Charlotte

Le Fix ããã®åç
Hurtig og nem ekspedition og levering.
Hurtig og nem ekspedition og levering.
Flot og personlig betjening ifbm. udsolgt stÞrrelse som alligevel blev skaffet hjem.
De allerbedste anbefalinger.

Le fix
KÞbte varen online, og hentet i butikken dagen efter, hurtigt, smÊrtefrit og god service!

Le Fix ããã®åç
Jeg foretrÊkker normalt at handle i LeâŠ
Jeg foretrÊkker normalt at handle i Le Fix butik i Kbh. K, da der altid er ekstremt god service. Udover det sÊdvanlige vil jeg sige.
Men i år har det vÊret lettere at kÞbe nogle gaver på nettet - og her har der - uden overraskelse - også vÊret rigtig god service.
Jeg har bestilt fire pakker derfra, alle er blevet sendt samme dag, og kommet godt frem med fin julehilsen! Der var noget vrÞvl med, at den ene vare jeg havde kÞbt, ikke var på lageret, men meget hurtigt var der hjÊlp til at finde en anden vare.
Jeg vil fortsat kÞbe mine gaver hos Le Fix!

FuldstÊndig enestående service
FuldstÊndig enestående service! Intet mindre.
Der var lidt bÞvl med en vare, jeg havde modtaget. Jeg bliver ringet op, tilbudt en ny vare, og den når at komme inden jul. Ingen omkostninger for mig. Det er bare hammergod stil!
Jeg kan varmt anbefale at handle på LeFix. De er super venlige.
Vh Astrid

Meget hurtigt ekspedition
Meget hurtigt ekspedition - forventet levering på udsalgsvare op til 5 hverdage - modtog pakken dagen efter den blev bestilt

Man krydser af
Man krydser af - "jeg Þnsker IKKE newsletter" ... Og får et dagen efter man har bestilt newsletter og endnu mere os en "reminder" om at man skal angive jer på trustpilot ... Varen og levering - intet problem ... Men - respekter for guds skyld kundens Þnske om IKKE at modtage "skrammel" på emails fra jer...

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ