Bedrövliga
Bedrövliga, vÀntat i över en månad på att de ska återkomma angående min bortgångna morfars försÀkring. Har ringt vid 9 tillfÀllen men inget hÀnder.
Serviceorganisation och fackförbund för chefer och ledare. Information om ledarskap, förhandlingshjÀlp, chefsrådgivning samt lönestatistik.
inkom till er med fullstÀndig dokumentation, inklusive mail från arbetsgivaren som tydligt visade hur vaga och felaktiga deras argument var.
Trots detta tog det flera dagar innan någon återkopplade. NÀr kontakt vÀl togs upplevdes bemötandet som nonchalant, utan vilja att sÀtta sig in i detaljerna. VÀlj inte ledarna, katastrof dåliga på alla plan!
Detta fack Àr ett SKÃMT. Dom gör ett stort stort fel i augusti 2022 vilket upptÀcks i januari 2024 nÀr jag behöver fackligt hjÀlp!
Dom har inte upptagen mig som medlem i augusti 2022 fast jag har ett mejl på det och fick ett mobilsamtal angående det.
Nu var jag har blivit arbetslös så fattas jag två månaders medlemskap för att kunna ta del av min inkomstförsÀkring. Tror ni att Ledarna vill kreditera mig dessa två månader, naturligtvis INTE.
Nå dom i Stockholm tÀnker bara på dom sjÀlva och hur dom sjÀlv får störst vinning.
TÀnk om dom förlorade sina hus till 14-16 millioner, nÀ så Àr det bÀttre att ett medlem som Àr hyresgÀst får flytta från sin bostad.
Detta fack Àr Àckligt, så bli INTE medlem dÀr, dÀr finns bÀttre fack att vara medlem hos!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã