LETZ SUSHI レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Snasket, ikke rigtig rent, beskidte menu kort, beskidt vinkÞler, beskidte glas, ikke lige stedet som opfordre til at spise rÃ¥ fisk. MÃ¥ske en gryderet der har kogt lÊnge for at slÃ¥ skidtet ihjel, kunne... もっず芋る

䌁業が回答したした

Der er meget der skal fungere nÃ¥r man bestiller Letz Sushi - gennem WOLT - og Êndre sin ordre undervejs. Forventning om, at alt skal vÊre klart til tiden, kommunikation mellem Wolt og Letz Suhi, b... もっず芋る

䌁業が回答したした

I had a 600 Kroner gift certificate to spend so decided on take out of a large menu of sushi rolls plus assorted sides. And was very unimpressed. Firstly, they gave way too little ginger and soya sauc... もっず芋る

䌁業が回答したした

De er ALTID forsinket!! Vi bor tÊt pÃ¥ afdelingen pÃ¥ Frederiksberg og kÞber ofte hos Letz Sushi. 9 ud af 10 gange er maden ikke klar til det bestilte tidspunkt. SÃ¥ irriterende, nÃ¥r man gÃ¥r ned for at h... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi vil forkÊle Danmark med god sushi af hÞj kvalitet - hver gang!  LETZ SUSHI er Danmarks stÞrste sushikÊde - der i mere end et årti har leveret håndlavet sushi og oplevelser af hÞjeste kvalitet 362 dage om året. Her finder du os: www.letzsushi.dk

期埅以䞋

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Aldrig igen, aldrig!

For et par dage siden stod jeg i en situation hvor jeg gik ind på Letz Sushi tÊt ved Store Kongensgade i central KBH.

Jeg skulle kÞbe en frokost men spurgt om adgang til deres toilet fÞrst, da jeg er gravid og havde et stort behov for at låne dette. Svaret fra personalet var klart: "Nej, du kan kÞbe noget hos os fÞrst, hvorefter du kan låne vores toilet".

Jeg gjorde den kvindelige ekspedient opmÊrksom på at jeg var gravid og Þnskede en smule hensyn. Vedkommende var tydeligvis ligeglad.

Jeg endte med at kÞbe en frokost, som jeg på ingen måde kan anbefale i Þvrigt. I forhold til standarden i KBH, var deres kvalitet under middel, mens der pris var forholdsvist meget over middel.

Budskabet er klar: Find et andet sted, hvor personalet udviser den mindste grad af service og ordentlighed og hvor produkt og kvalitet hÊnger sammen.

2021幎11月12日

KÊre Sara,

FÞrst og fremmest vil vi gerne beklage den dårlige oplevelse du har haft hos os i store kongensgade. Det er slet ikke godt nok hvilket er grunden til at jeg har haft fat i vores manager for restauranten.

Jeg tror desvÊrre der har vÊret en miskommunikation mellem dig og vores servicepersonale. Det var bestemt ikke min kollegas mening at afholde dig fra at bruge toilettet og hun forstod desvÊrre ikke du var gravid fÞr til sidst.

At frokostmenuen samtidig ikke levede op til forventningerne er selvfÞlgelig også beklageligt og jeg håber derfor at du vil kontakte mig på info@letzsushi.dk så vi sammen kan finde en lÞsning her.

Jeg håber at hÞre fra dig!

Kedelig smaglÞs sushi

Hentede to forskellige frokosttilbud på Fisketorvet.
Sushi så lÊkker ud selv om de var lidt små.
DesvÊrre var smage kedelig og flad. På niveau med kÞle sushi fra supermarkedet. Så bestemt en trist oplevelse

2021幎11月6日

KÊre Bente,
Jeg vil gerne beklage at vores frokosttilbud ikke levede op til forventningen. Det vil vi rigtig gerne rette op på!
Jeg håber derfor du vil tage kontakt til os på info@letzsushi.dk så vi sammen kan finde en god lÞsning.

Very bad experience with the staff in

Very bad experience with the staff in Store Kongensgade (Riza). We ordered 1 too good to go and 1 normal order (on a roll menu). My boyfriend went to the shop and picked up the order but the staff only gave him the too good to go. When my bf came home, the staff called and asked if when will we pick up our order. They only gave us the too good to go and did not gave the normal order. And at 21:30 my bf needs to go back and pick up again the order. It is super bad service. I don't understand how they cannot figure out the normal order which the order number was provided and a too good to go reference number. It is totally different order and impossible to missed out.

2021幎11月2日

Dear Gizelle,
We are very sorry that you and your Boyfriend had this experience with us that definitely does not represent the level of service we want to give your guests.

It seams to me that your boyfriend unfortunately was met by a new colleague of mine whose lack of experience unintentionally came off as bad service.

I hope that you will write me at info@letzsushi.dk so that we can find a good solution to all of this.

Glem dem

Glem dem, de aner ikke hvad de foretager sig, sidder og venter intet mad endnu, de tror den er hentet til til levering. Den blev hentet efter den tid der skulle vÊre leveret.

Bestilte for 3 dage siden, pengene trukket og endnu ingen mad.

Glem dem bestil fra en trovÊrdig leverandÞr.

Det kom sÃ¥ 50 min forsinket, sÃ¥ bestil ikke til gÊster😳.

For at gÞre det helt latterlig, sendte en undersÞgelse son så ikke virker, stop jer selv.

2021幎10月23日

Hej Erik, ​
Jeg har undersÞgt hÊndelsesforlÞbet nÊrmere og det viser sig desvÊrre at vores leveringspartner ikke kunne leve op til deres leveringstider grundet underbemanding, hvilket er dybt beklageligt! Vi arbejder hårdt på at forbedre dette fremadrettet.

Skulle du have lyst til at give os en chance mere eller Þnsker at uddybe denne oplevelse er du mere end velkommen til at skrive til os på info@letzsushi.dk. Så skal vi sÞrge for at du får en bedre oplevelse.

Ville Þnske jeg ku gi den 0 stjerner

Vi bestilte fra Letz Sushi inde på Fisketorvet. Ventetiden var lang. 45 minutter, sushistykkerne var små, og risen var alt for fedtet. Og så var wasabien kommet på noget af sushien... kan ikke anbefales!

2021幎10月22日

Hej Samuel,

45 min er bestemt for lÊnge at vente på sin mad og derfor vil vi rigtig gerne beklage oplevelsen som bestemt ikke er god nok. Jeg er også ked at kvaliteten af vores sushi skulle påvirkes af travlheden hvilket slet ikke er acceptabelt.

Din henvendelse er taget til efterretning og delt med vores managerteam for Fisketorvet.

Jeg vil sÊtte stor pris på, hvis du vil kontakte mig på info@letzsushi.dk med lidt mere info om din oplevelse. Herefeter vil jeg have mulighed for at fÞlge mere konkret op på problemerne og sende dig en opfÞlgning på din klage.

Sushi bestilt med levering fra Wolt

Sushi fra Letz Sushi på VÊrnedamsvej bestilt med levering fra Wolt, Den estimerede leveringstid ved bestilling var 35-40 min. Vi har nu ventet i over 2 timer. og har stadig ikke modtaget vores mad. FuldstÊndigt uacceptabelt og uholdbart når man sidder med sultne bÞrn. Det er desvÊrre ikke fÞrste gang at vi har denne oplevelse hos Letz Sushi, men det bliver til gengÊld den sidste.

2021幎10月20日

KÊre Morten,

Den ventetid er selvfÞlgelig dybt beklagelig!

Vores servicemedarbejder var i kontakt med jer flere gange og informerede jer om at maden stod klar hos os i restauranten men at WOLT desvÊrre ikke var kommet for at afhente. Vi var også i kontakt med WOLT som oplyste os om at de ville tage kontakt til jer.

Vi havde derfor håbet at du havde henvendt dig til WOLT med din klage.

Vi er rigtig kede af at dette skulle vÊre dit sidste besÞg hos os på den baggrund. Vi håber at du vil overveje at bestille fra vores egen hjemmeside en anden gang da vi ved vi kan give dig en langt bedre oplevelse.

dårligt behandlet på hovedbanegården

Jeg havde en virkelig ubehagelig og dårlig oplevelse efter at have vÊret på jeres restaurant. Vi kÞbte sushi og en varm ret til frokost på hovedbanegården. Vi bestilte takeaway.
Da det endelig var fÊrdigt tog vi med det samme der hen hvor vi skulle spise frokosten, men da vi pakkede vores ordre ud manglede der chilimayo og dressing til den varme ret. Vi Êrgrede os virkelig meget, men kunne ikke gÞre noget i momentet, så vi besluttede os for at spise og komme tilbage og klage senere når vi havde mulighed for det.
Da vi kom tilbage og fortalte om vores fejl og mangler blev vi mÞdt af et meget aggressivt personale der råbte af os og kaldte os lÞgnere. Han tilbÞd at vi kunne få en chilimayo nu, men hvad skal jeg bruge det til? Vi havde jo allerede spist.
Jeg endte med bare og efterlade mit navn og nummer “sÃ¥ jeg kunne fÃ¥ en chilimayo nÊste gang”, men fik ikke en undskyldning eller penge tilbage for den meget dyre chilimayo (15kr).
Syntes det var en helt grotesk behandling af kunder og jeg kommer nok aldrig tilbage igen.

2021幎10月17日

KÊre Lea,

Jeg vil fÞrst og fremmest rigtig gerne beklage den service du har oplevet hos os på Hovedbanegården.

Jeg har haft fat i vores floor manager for restauranten som har talt med pågÊldende der servicerede jer. Han undskylder og havde absolut ikke til hensigt at fremstå agressiv eller råbende.

Vi gÞr os absolut ikke i at diskutere med vores gÊster over 15 kr.

Jeg havde håbet at se dit navn i vores indbakke på info@letzsushi.dk, så vi sammen kunne vÊre kommet frem til en bedre lÞsning.Har du ikke givet helt op på os efter denne ene dårlige oplevelse, håber jeg du vil skrive ind til os :-)

Meget små ruller i forhold til prisen

Meget små ruller i forhold til prisen, alt for dyr chilimayo (15kr) som i Þvrigt tilsyneladende har stået i for lang tid. Der var hverken spisepinde eller soya med. MEGET utilfreds!!

2021幎10月13日

KÊre Sara,

Jeg er da rigtig ked af at du ikke har haft en god oplevelse hos os.

Det er bestemt ikke godt nok at du ikke fik pinde og soya med din bestilling.

Hvad angår rullen stÞrrelse har vi sat klare standarder for vores personale som jeg gerne vil have muligheden for at fÞlge op på.

derfor havde jeg håbet at se dit navn i vores indbakke på info@letzsushi.dk, så vi sammen kunne vÊre kommet frem til en bedre lÞsning.

Men det kan vi nå endnu skulle du have lyst til at skrive ind til os.

Letz Sushi MP Bruuns Gade

Letz Sushi MP Bruuns Gade

Jeg var lÞrdag aften inde og spise sushi med 2 af mine veninder. Vi blev mÞdt af sÞdt personale, som var sÞde til at spÞrge om vi havde hvad vi skulle bruge og som var opmÊrksomme på alle i restauranten. Det var en super dejlig oplevelse og jeg kommer helt sikkert igen!

2021幎10月11日

Hej Amalie,
Tusind mange gange tak for din flotte anmeldelse ! Vi sÊtter virkelig stor pris på at hÞre fra vores gÊster og det varmer når det endda er med 5 stjerner.
Kom endelig igen så vi kan gentage succesen :-)

Frokost i lyngby tog over en time

Jeg skulle egentlig bare have noget frokost i Lyngby med min mor efter et par indkÞb, men det endte med at vi sad i 15 minutter fÞr vi fik lov at bestille, i alt sad vi i 50 minutter(!) fÞr vi fik vores sushi; som for Þvrigt bare ikke var sÊrlig kÊrligt lavet. Tjeneren virkede helt ubemÊrket over at jeg sagde det tog enormt lang tid, og det hele virkede virkelig underligt. Hun virkede også ret ligeglad med om vi var der eller ej. Det skal lige siges at hun ikke skyndte sig specielt meget rundt, eller beklagede ventetiden - hun gik bare ud i kÞkkenet så man ikke kunne få fat i hende. Super super elendig service.
Vi har faktisk haft gode oplevelser dernede fÞr, men vi kommer helt sikkert ikke igen.

2021幎10月1日

KÊre Anne,

Jeg vil rigtig gerne beklage den dårlige oplevelse du har haft hos os i dette tilfÊlde. Det er der ingen undskyldning for. Jeg vil tage din henvendelse videre med vores floor manager i Lyngby så vi kan sikre os imod en sådan oplevelse fremover.

Jeg er dog rigtig ked af at denne oplevelse skal gå ud over de ellers gode oplevelser du har haft fÞrhen. Skulle du have lyst til at give os en chance mere vil jeg sÊtte stor pris på en email til info@letzsushi.dk

Jeg håber at hÞre fra dig.

Vi hentede nogle bowls

Vi hentede nogle bowls, en`med kylling og en`med oksekÞd. Vi plejer at blive mega mÊtte af dem, men i aften var vi begge sultne efter maden, der er gÃ¥et et eller andet galt i det kÞkken i Lyngby, tror seriÞst portionerne var halveret. Det var ret Þv, og til 300 kr, sÃ¥ burde man da blive mÊt. De fÃ¥r 2 stjerner fordi maden smager himmelsk, men der var ALT for lidt i. HAR RETTET MINE STJERNER DA VI FANDT EN SUPER LØSNING EFTER!

2021幎9月20日

KÊre Nina,
Tak for din feedback !

Jeg er rigtig ked af at dine bowls ikke mÊttede lige så meget som de ellers plejer.

Vi har standarder sat for stÞrrelsen af vores bowls som ikke lyder til at vÊre blevet mÞdt i dette tilfÊlde. Vi har grundet personalemangel i lÊngere tid nye hÊnder i vores kÞkken og der kan derfor opstå sådanne beklagelige fejl.

Jeg håber du vil skrive til os på info@letzsushi.dk så vi sammen kan finde en god lÞsning herpå.

Lang ventetid men god mad

Lang ventetid men god mad. Endnu en gang ventetid pÃ¥ takeaway i Lyngby. Jeg har givet det et par chancer nu, og det er bare langt fra fÞrste gang, det sker. Jeg forstÃ¥r ikke, hvorfor man kan bestille mange timer i forvejen (kl 15:50), og nÃ¥r man sÃ¥ skal hente takeaway, sÃ¥ er der yderligere ventetid. Jeg skriver sjÊldent sÃ¥danne anmeldelser, men nÃ¥r det er sket sÃ¥ mange gange nu, sÃ¥ reagerer jeg. Bestilte mad i dag til kl 18:30 og klokken er nu i skrivende stund 18:52, og der er endnu tid at vente pÃ¥ maden. Fremover finder jeg et andet sushisted

2021幎9月19日

KÊre Emilie,
Mange tak for din feedback.

Jeg vil fÞrst og fremmest gerne beklage den uacceptable ventetid som du har oplevet hos os.

Det lever slet ikke op til vores standarder og det vil vi meget gerne beklage. Grundet personalemangel har vi vÊret presset til det yderste. Dette skal bestemt ikke forstås som en undskyldning men det er blot for at understrege at dette ikke er normalen.

Jeg havde håbet at se dit navn i vores emailindbakke på info@letzsushi.dk så vi kunne have undersÞgt årsagen og sikret os imod dette fremadrettet. Skulle du have lyst til at hjÊlpe os med dette vil jeg stadig sÊtte stor pris på en mail.

Jeg håber at hÞre fra dig :-)

Sider på Letz Sushi på Guldsmedgade i

Sider pÃ¥ Letz Sushi pÃ¥ Guldsmedgade i Aarhus, har lige fuldfÞrt et nydelig mÃ¥ltid, og fÃ¥et en rigtig god service af betjeningen. 👍👍

2021幎9月11日

Hej Esben,
Tak for de fine ord. Det er altid dejligt at hÞre om vores gÊsters gode oplevelser!
Vi glÊder os til at byde velkommen i LETZ SUSHI i fremtiden :-)

Letz Sushi Lyngby

I forbindelse med min datters 18-års fÞdselsdag, havde vi bestilt sushi til gÊster fra Lyngby-afdelingen til levering.

DesvÊrre manglede der noget sushi, som der var betalt for, men ikke kommet med, så ringede til restauranten hvor jeg talte med Freja.

Det kunne de godt se, da den manglende sushi stod hos dem.

Efter lidt snak frem og tilbage, fik vi den manglende sushi leveret + 1 flaske vin som undskyldning. Dog 40 minutter efter fÞrste levering.

Super Þv at den slags netop sker på sådan en dag, at maden kom noget senere, men tak til Freja for at finde lÞsningen :-)

2021幎9月2日

KÊre Morten,
Tusind tak for din anmeldelse!

Vi vil selvfÞlgelig rigtig gerne beklage at der manglede dele af jeres bestilling til at starte med. Det er absolut ikke godt nok og vi arbejder hårdt på at komme sådanne tilfÊlde til livs.

Fejl kan beklageligvis ske og derfor vil vi gerne takke dig for at have taget godt imod Frejas lÞsningsforslag på dagen. Jeg har delt din anmeldelse med Freja som også har sat rigtig stor pris på jeres gode kommunikation.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os en anden gang :-)

Vi har sat os et mål om at redde verdenshavene som er i stor nÞd - derfor takker vi dig også for at have valgt os og dermed stÞttet vores sag!

Stort tillykke til din datter!

Ærgerlig behandling

Har af to omgange forsÞgt at bestille deres minis, men begge gange er den blevet annulleret grundet manglende kapacitet.
De trak endda begge gange pengene fra min konto den dag de annullerede bestilling.
Det det gÞr det endnu vÊrre er at man stadig kan gå ind på deres site og bestille det de ikke har - synes jeg er under alt kritik.

2021幎8月26日

KÊre Kristoffer,
Vi er selvfÞlgelig rigtig kede af at vi har vÊret nÞdt til at annullere din ordre 2 gange.

Vi er desvÊrre presset på mandskab grundet bl.a. udfordringer med corona men også mangel på jobansÞgere. Samtidig har vi haft rygende travlt med alle de store events som er blevet udskudt til nu efter nedlukning og forsamlingsrestriktionerne vi alle har vÊret igennem. Disse events lander alle på lÞrdage hvor du også har Þnsket at bestille hos os.

Hvad angår betalingen så hÊves denne rigtig nok efter ordrebestilling hvilket vi vil gå ind og Êndre på - vi har dog også krediteret dig belÞbet samme dag.

At du stadig kan bestille skyldes at vi har mulighed for at tage bestillinger ind på de dage hvor der ikke allerede er blevet bestilt senest 72 timer inden den Þnskede leveringsdag.

Vi beklager selvfÞlgelig meget situationen og havde håbet på din forståelse.

Øv Þv Þv glÊdede mig til at komme ud og

Øv Þv Þv glÊdede mig til at komme ud og spise sammen med min veninde idag men fik en dÃ¥rlig oplevelse😪
Det tog sin tid fÞr vi fik vores mad "noget af det var koldt"
Vi mÃ¥tte kalde pÃ¥ betjeningen hver gang vi skulle have mad og sÃ¥ var det ikke det rigtige vi fik🀔
Jeg fik en gang hot wings tror det var noget der var bestilt tidligere og bar kommet ud igen det var koldt og de var ikke til at tygge i😡
Øv for jeg har vÊret hos jer 2 gange fÞr og det var virkeligt lÊkkert😡😡😡

2021幎8月22日

KÊre Birgit,
Jeg er rigtig ked af at lÊse din oplevelse hos os.
Det lyder til at servicen denne gang, slet ikke levede op til vores standarder og det beklager vi meget. Jeg er dog rigtig glad for at dette ikke er den oplevelse du har haft hos os de 2 andre gange.

Hvad angår Hotwings er jeg ikke helt sikker på hvad du referere til, da dette ikke er på vores menukort.
Jeg vil derfor sÊtte stor pris på, hvis du vil kontakte mig på info@letzsushi.dk med lidt mere info om din oplevelse. Så vil jeg have mulighed for at fÞlge mere konkret op på din dårlige oplevelse med de af mine kollegaer involveret og vende tilbage til dig.

Jeg håber at hÞre fra dig :-)

Maden var udmÊrket men betjeningen

Maden var udmÊrket men betjeningen fejlede altså lidt, og det Þdelagde oplevelsen. Var i Tivoli og fik en rabat på 15% gennem mit tivolikort. Ekspedienten bad mig trykke på "linket" og da jeg gjorde det sagde hun, at linket var udlÞbet og begyndte at betvivle hvorvidt jeg forsÞgte at snyde. Hun tilkaldte endda en "leder" der så sagde: så giv hende de 15% denne gang"
Altså som om jeg gad snyde dem for 15%!
Ærgerligt personalet straks mistÊnker gÊster for at snyde. Jeg kommer i hvertfald ikke igen. Det var super pinligt for der stod flere i kÞ.

2021幎6月27日

Hej Rose,
Jeg er rigtig ked af, at du fÞlte dig pinligt berÞrt af korrespondancen med mine kollegaer. Jeg forestiller mig, at de ikke har vÊret bekendt med rabatordningen, og derfor kom i tvivl om, hvordan de skulle håndtere situationen. Jeg er sikker på, at det ikke var ment som en beskyldning.

Det er normal kutyme for os, at lade tvivlen komme vores gÊster til gode, og derfor vil vi rigtig gerne beklage, den oplevelse du her har haft.

Jeg er dog glad for, at du endte med at få rabatten, og håber du vil give os muligheden for, at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Uorden i (grÞnt)sagerne.

BemÊrk: Min anmeldelse gÊlder kun for The Veggie Bowl kÞbt hos Letz Sushi i Kgs. Lyngby. Alt andet på menukortet kan derfor sagtens vÊre i fineste orden.
NÃ¥h... der skal lÊgges lidt ekstra krÊfter i at gÞre en vegetarret smagfuld og saftig pÃ¥ den dér umami-agtige, lettere sexet facon som oftest kommer helt af sig selv, nÃ¥r en ret har kÞd som omdrejningspunkt. Mange restauranter tror fejlagtigt, at vegetarer gladeligt nÞjes med postevand og snackgulerÞdder, nu da de jo som Ã¥benlyse flagellanter har fravalgt kÞdet og alle dets glÊder i deres liv, og det giver desvÊrre samme restauranter anledning til at springe over, hvor gÊrdet er lavest. Vegetarer har helt ufortjent et ry for at vÊre, ja, mÃ¥ske ikke ligefrem nemme at narre men sÃ¥ nemme at tilfredsstille
 hér skal man bare huske, at det enkle aldrig lyver.
Jeg bestilte en The Veggie Bowl til 155 kr (afhentning), og dét fortryder jeg sgu nu. Jeg er faktisk ikke vegetar men spiser ikke kÞd alle ugens dage, og i dag orkede jeg ikke at lave mad. Til prisen synes jeg, at der er lagt alt for få krÊfter i retten, og så er der tilmed sparret på vÊgten. Listen af ingredienser er ganske fin, men i mit tilfÊlde havde man glemt avocadoen, eller måske nÊrmere erstattet den med lidt agurketern som ikke fremgår af menukortet. Yderligere var det eneste til at bibringe lidt salt og fedme i retten tre små stykker tofu (300 gram Þkologisk tofu koster sjÊldent over 30 kr. i supermarkedet). GrÞntsagerne virkede hurtigt skåret og i undertal, da risen udgjorde måske 80% af retten. Nok er ris også vegetarisk, men man bruger jo ikke 155 kr på at spise sig mÊt i ris - isÊr ikke når man udmÊrket ved, at rettens Þvrige bestanddele heller ikke koster alverden i indkÞb.
Alt i alt er The Veggie Bowl en ret som underprÊsterer, som ikke er pengene vÊrd og som heller ikke rigtig gider gÞre en indsats for at glÊde vegetaren. Ingredienserne virker Êrlig talt kastet sammen som en omgang råkost uden dét ekstra, der skal til for at binde dem sammen. Som vegetarretter er flest i den danske restaurationsbranche, er The Veggie Bowl desvÊrre et skalkeskjul for at spare sig til overskud, når den i stedet kunne vÊre en billig mulighed for at vÊre generÞs.
Det undrer mig yderligere, at man ikke tilbyder anden ”dressing” til retten end soya. Hér har man tydeligvis valgt en standardlÞsning fra hylden frem for at se pÃ¥, hvad retten egentlig kunne have gavn af.
NÊsten gang tager jeg mig sammen og gÃ¥r i kÞkkenet

D. 8/7: Jeg vil gerne tilfÞje, at man tager fejl, hvis man tror, at Letz Sushi Þnsker at rette op på deres brÞler. Trods min tilbagevending via mail på deres opfordring nedenfor, har jeg intet svar modtaget. Så det er nok bare et forsÞg på at give lÊseren indtryk af, at man tager dårlige anmeldelser seriÞst hos Lets Sushi...

Der er yderligere korrekt, at man kan bestille anden dressing til retten end soya, men man skal ind under en seperat "dressing"-menu i bunden af menukortet, og hvis Dominos (af alle steder) kan finde ud af at tilbyde alskens tilbehÞr, når man skal til at betale, kan Lets Sushi vel også finde ud af dette (som supplement til tilbuddet om servietter, spisepinde mv.) - og Êrlig talt, til prisen burde dressing vÊre inkluderet.

Mvh Martin Andersen

2021幎6月14日

Hej Martin,
Tak for din Êrlige anmeldelse.
Når jeg lÊser din beskrivelse af retten lyder den heller ikke til at have vÊret lavet korrekt, efter vores standarder. Risen skal max udgÞre 65% af retten og avocado skal indgå. Det er meget beklageligt at det ikke er hvad du har modtaget og bestemt noget jeg vil tage videre med pågÊldende kÞkkenmanager.
Man er mere end velkommen til at bestille en dressing til sin bowl hvis ikke soya er det man Þnsker.
Da det lyder til at bowlen slet ikke levede op til forventingen håber jeg du vil skrive ind til os på info@letzsushi.dk

DÃ¥rlig service

LÊkker mad, men meget dårlig service. Tjeneren var meget arrogant og virkede lettere irriteret. Jeg fik at vide at jeg kun måtte opholde mig en time i restauranten, da mit coronapas udlÞb der. Dog er reglerne for coronapas anderledes, så der var ikke hold i den teori. Vi fik ikke den dessert, som vi havde bestilt da den var udsolgt, men ingen havde informeret os om dette. Vi fik altså reserveret en ret som vi ikke havde bestilt. Derudover blev vi ikke informeret om restaurantens tidlige lukketid, men fik blot kastet en regning på bordet da klokken slog 21:00.

2021幎6月3日

Hej Frederikke,
Jeg er meget overrasket over at lÊse din oplevelse hos os. Det er bestemt ikke måden hvorpå vi Þnsker at servicere vores gÊster og umådelig beklageligt!

Jeg vil rigtig gerne have fat i de ansvarlige herfor så vi kan sikre os imod en sådan oplevelse fremover. Derfor håber jeg du vil skrive ind til os på info@letzsushi så vi kan komme til bunds i denne sag.

OpfÞlgning:
Tusind tak for at du kontaktede os med dette! Vi har haft fat i pågÊldende og gjort det klart at det var uacceptabel opfÞrsel. Jeg er rigtig glad for at vi endte med at finde en lÞsning på denne sag :-) Du Þnskes en dejlig dag!

EkstraordinÊr lÊkker sushi med

EkstraordinÊr lÊkker sushi med smagfulde ris, frisk fisk og gode overraskelser. Vi kommer igen når vi tager til Christianshavn nÊste gang

2021幎5月28日

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg ved at mine kollegaer i Christianshavn sÊtter stor pris på din ros og glÊder sig til at byde dig velkommen en anden gang lysten til sushi melder sig.

Tak fordi du stÞtter os og dermed den bÊredygtighedsrejse vi har sat os for mål.