連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち3の評䟡

Ik wil het cadeau geven

Ik wil het cadeau geven. Alles ziet er goed uit maar ervaring heeft moeder pas vanaf de maand mei

2026幎2月24日

Beste A Bakens,

Bedankt voor uw review!

Wat leuk om te horen dat u de tas cadeau gaat geven. We hopen dat de moeder er vanaf mei veel plezier van zal hebben.

Mocht zij straks net zo enthousiast zijn over het gebruik als u nu over de eerste indruk bent, dan zouden we het geweldig vinden als u uw ervaring nog eens wilt bijwerken.

We wensen u alvast veel plezier met het geven van het cadeau!

5぀星のうち1の評䟡

Ik wil mijn bestelling retouneren

Ik wil mijn bestelling retouneren. We hebben van alles geprobeerd , maar geen enkele reactie. ☹

2026幎3月2日

Beste Yvonne Dijk,

Wat vervelend om te lezen dat u het gevoel heeft geen reactie van ons te hebben ontvangen.
Wij hebben uw e-mails echter meerdere keren beantwoord met de retourinstructies.

Daarnaast hebben wij ook alvast een retour voor u aangemaakt om het proces zo makkelijk mogelijk te maken.

Het kan natuurlijk gebeuren dat onze berichten in de spam of ongewenste inbox terechtkomen. Wij helpen u uiteraard graag verder met uw retour.

U kunt ons altijd opnieuw een bericht sturen via info@lialore.com, zodat wij dit direct voor u kunnen oplossen.

5぀星のうち5の評䟡

Enorm blij met deze praktische en stijlvolle luiertas!

Ik ben echt ontzettend blij met de luiertas van LiaLore. Het design is super stijlvol en tijdloos, en het materiaal voelt luxe aan. De tas is praktisch ingedeeld, ruim genoeg voor alles wat je nodig hebt, en tegelijkertijd een echte fashion statement. Extra handige dingen zitten erbij zoals een sleutelstrap zodat je nooit je sleutels kwijt raakt. Echt the perfect mom bag! 😍

2026幎1月24日
自発的なレビュヌ

Beste Lisa,

Bedankt voor je mooie review!

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de luiertas van LIA LORE en dat zowel het stijlvolle design als de praktische indeling zo goed bevallen.

We wensen je heel veel plezier met de tas.

5぀星のうち5の評䟡

Super blij met deze prachtige en praktische tas!

Ik ben ontzettend blij met deze prachtige en praktische luiertas. De kwaliteit is erg goed en stijlvol.

De levering was razend snel en de service was top. Absoluut een aanrader!

2026幎1月22日
自発的なレビュヌ

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je blij bent met de luiertas en dat de kwaliteit, levering en service goed zijn bevallen.

Veel plezier met de tas!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。