Jag fick ett vÀldigt bra bemötande
Jag fick ett vÀldigt bra bemötande. Min oro för att betala för 27 Oz guld lugnades med att jag kunde ringa och frågorna besvarades.
Liberty Silver har sedan 2008 varit Sveriges ledande webbaserade handlare för fysiskt Guld och Silver. Vi erbjuder en modern e-handelsplattform för handel och förvaring av fysiska investeringsmetaller, utformad för att göra det enkelt och sÀkert för både privatpersoner, företag och finansiella institutioner att investera och handla i fysiska Àdelmetaller. Vårt breda sortiment omfattar produkter från vÀrldsledande myntverk och affinerier vilket garanterar högsta kvalitet. Köp guldtackor, guldmynt, silvertackor och silvermynt för leverans hem eller för förvaring i Nordens sÀkraste anlÀggning som Àr placerad i Stockholm och drivs av ett av vÀrldens största sÀkerhetsföretag. Vi strÀvar efter att ge våra kunder bÀsta möjliga service och marknadens bÀsta priser. Oavsett om du vill skydda ditt kapital mot inflation eller sÀkra dina tillgångar för framtiden, kan du lita på att Liberty Silver ger dig det sÀkraste och mest prisvÀrda alternativet på den Nordiska marknaden. Med snabba leveranser och vår unika förvaringslösning Àr vi din helhetspartner för handel och trygg förvaring av Àdelmetaller. Utforska vårt utbud och upptÀck varför Liberty Silver Àr det sjÀlvklara valet för investerare i Norden.
Box 30082, 10425, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
Jag har köpt och sålt via libertysilver sedan 2006. Jag Àr vÀldigt nöjd kund.
Imponerad av deras snabba och proffsiga hantering av min order. Det tog inte mer Àn två dagar innan jag hade min guldtacka i handen. Jag har handlat två gånger nu och de Àr helt klart bÀst i Sverige på investeringsguld.
Mycket bra och pålitlig hemsida.
Ãlskar att handla hos dem. Aldrig problem.
Hade velat se lÀgre fraktpris vid kortbetalning.
Av alla handlar i Sverige som jag har hittat har Liberty Silver de bÀsta priserna.
Detta blandat med att de Àr Sveriges (kanske) största försÀljare av guld och silver gör att jag rekommenderar dem.
Kund sedan många år på Liberty Silver. Pålitliga och kunniga. Bra kundsupport
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ