Wat word aangegeven in de reviews klopt. Beetje aparte zaak, je besteld iets dat op voorraad staat en wat aangeeft de volgende dag in huis te zijn. Twee dagen later heb je nog geen verzend b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Een super fijne audio converter gekocht om vanaf laptop mijn audio op het werk af te draaien voor mijn aquagym lessen. Dit eenvoudige apparaat geeft geluid bijzonder goed over zonder moeilijke in... ãã£ãšèŠã
e-mail's beantwoorden binnen 3 dagen is schijnbaar teveel gevraagd voor dit bedrijf. Afgelopen week 2 Powercon koppelbussen besteld, die op voorraad waren. Opvolgende dagen nog geen versturingsmail g... ãã£ãšèŠã
Hier kabel op vrijdag morgen besteld omdat op de site staat volgende dag geleverd. Waarschijnlijk geen aandacht voor kleine bestellingen omdat ik nu al 5 dagen wacht !! Na telefonisch contact... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
J&H professioneel licht en geluid is hét adres voor professionele licht- en geluidsapparatuur. Wij hebben de juiste apparatuur en oplossingen voor oa. de horeca, discotheek, DJ's, bands, theaters, muzikanten, scholen en het bedrijfsleven. Onze vakkundige medewerkers zijn je graag met raad en daad van dienst. Oplossingsgericht denken, service en advies is onze passie! Verder scherpe prijzen en een uitstekende reputatie.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Heel erg tevreden
Degelijke website, goede bereikbaarheid van professionele werknemers en dito leveringstermijn.
over de besteling mike
goedendag ik ben super ter vrede van de besteling wat dat toen thuis bezorgen kon worden en klantvriendelijk is overdragen is 2x tussen pijpjes tasjes we zullen contact houden in de Tyd met meer besteling wat bezorg kan worden met vriendelijk groeten mike dupree
Snel geleverd, scherpe prijs, Gewoon dik in orde.
Ik heb de Enttec USB DMX Interface bij J&H shop gekocht. Simpelweg om dat ze een prima aanbieding voor mij hadden die binnen mijn krappe budget paste en die ook nog snel konden leveren.
Enttec hoef ik natuurlijk niets over te schrijven, dat zit wel snor.
Nu blijkt dat je bij J&H ook prima deal kunt krijgen.
In ieder geval kijk ik nu regelmatig op de site van J&H of ik nog iets van mijn gading kan vinden
Altijd correct
Had Neutrik powercon pluggen besteld en deze zijn natuurlijk goed en zoals gewoonlijk snel en correct geleverd.
spiegelbol 30 cm
mooie bol,
goede en snelle levering,s,avonds om half 9 besteld,volgende dag in huis,
Gewoon Goed !!!!
In het verleden heb ik al vele bestellingen gedaan, de kwaliteit is top tegen een goede prijs en de service ook niks over te klagen.
Ik verwijs zelfs mijn vrienden naar jullie site !!
goede service met goede prijzen
producten worden altijd correct en snel geleverd tegen eerlijke prijzen. Echt een aanrader voor iedereen die weet watwaar hij mee bezig is,
J&H een betrouwbaar adres voor al Uw Licht en Geluid!
Uitermate tevreden over de snelle levering en service.
Ook kwaliteit/prijsverhouding is correct!
muziekstandaard snel in huis
Ik heb laatst een muziekstandaard besteld, de standaard is erg fijn en hij werd ook nog super snel bezorgd.
Zeer tevreden
Accuraat, snel, goede omschrijving en snelle levering.
Kunnen de kerstdrukte niet aan en worden dan bot aan de telefoon.Komen hun beloftes op de site totaal niet na!
Ik wil mijn ongenoegen uitspreken over een medewerker die mij vanmorgen aan de telefoon op een botte manier te woord heeft gestaan!!
Hij wilde mij niet telefonisch verder helpen en beloofde mij te mailen hoe e.e.a. in elkaar zit met mijn bestelling.
Ik heb hem duidelijk gemaakt dat mijn bestelling een kerstcadeau betreft.
In plaats mij te mailen zie ik ineens dat de status veranderd is naar verzonden. Als ik geïnformeerd was, dat de bestelling vandaag pas verstuurd zou worden had ik kunnen annuleren, maar de medewerker heeft het op een gladde manier aangepakt. Dit is dus weer een botte reactie.
bedankt voor het zo laat opsturen, het zal na de kerst aankomen. Leuk kerstcadeau!!

J&H professioneel licht en geluid ããã®åç
Snelle en correcte service.
Voor het bestellen even telefonisch contact gehad om een technische vraag te stellen. Meteen een antwoord gekregen. Een dag later producten in huis! Zelfs in België. Producten ook volledig zoals beschreven.
geweldig
zeer netjes behandeld te woord gestaan en afgehandeld
prima snelle levering en product klasse
Kado spuitbus rook viel prima in de smaak wordt gebruikt bij fotografie als speciaal effect bestelling werd snel en keurig verpakt geleverd klasse
Levering van lampen.
Zeer tevreden over mijn bestelling.
Een aanrader.
In een woord, GOED.
Snelle service, klantvriendelijk, snelle bezorgingð
Mooi licht!
Pakketje kwam snel binnen. Service is uitstekend.
Tl buis is tot nu toe van goede kwaliteit. Als je een Blacklight party wil houden dan zou je meerdere tl buizen moeten hebben.
Aan te raden voor een party!
Oprechte uitstekende After-Sales service!
Ik had een American Audio Mixer aangekocht bij J&H.
Toen deze defect bleek te zijn werd deze geretourneerd voor een nieuwe.
De nieuwe mixer had het zelfde defect... Toen even telefonisch contact gehad met J&H en blijkbaar een slechte reeks binnen American Audio.
Ik heb het volledige aankoopbedrag + alle retourkosten netjes terug ontvangen.
Dit zijn mensen die achter hun zaak staan en ik denk dat deze stek mijn vaste aankooppunt wordt voor al mn dj-gear etc...
Ik kan deze zaak ten strengste aanbevelen!
J&H avast bedankt voor de correcte, snelle en adequate service!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã