Mycket trevlig, kunnig och serviceinriktad personal. Jag behövde hjÀlp med min grÀsklippare samt tillbehör och fick allt jag behövde på ett hjÀlpsamt och prisvÀrt sÀtt.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Eftersom jag handlade förra Ã¥ret och det gick utmÀrkt, sÃ¥ valde jag Liljekvists denna gÃ¥ngen oxo. Lite trixigt att lÀgga varor i varukorgen nÀr varan inte var förbokad. Men senare pÃ¥ dagen kunde alla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Relativt lÀtt att hitta delar till min grannes Husqvarna TS 138, och bestÀlla dessa. à terkoppling pÃ¥ order, försÀndning, och leverans Àr god. Ett litet minustecken Àr att det endast Àr möjligt att n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastiskt kundmotagning med vÀldigt trevlig personal. Profisella och kunniga gÀllande mitt Àrende. Dessutom goda parkerings möjligheter utan för dörren. Kan verkligen rekommendera Liljekvist i Laho... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- èåãæ©å°éåº
Liljekvists ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Familjeföretaget sedan 1983
Liljekvists Àr en pålitlig återförsÀljare av trÀdgårds- och skogsmaskiner med flera decenniers erfarenhet i branschen. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter från vÀlkÀnda varumÀrken som Husqvarna, Kress, Big Green Egg, Holy Smoke, Napoleon, Kamado SUMO, CF Moto och KÀrcher, vilket gör oss till en komplett leverantör för både privatpersoner och yrkesverksamma. Vår kunniga personal Àr engagerad och hjÀlper dig att hitta rÀtt utrustning för dina behov, oavsett om det gÀller grÀsklippning, grillning eller skogsvård.
Förutom vår fysiska butik erbjuder vi en omfattande e-handel dÀr du enkelt kan bestÀlla produkter direkt till din dörr. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder en personlig och professionell service, både före och efter köp. DÀrför erbjuder vi också service och reparationer av maskiner, så att du kan kÀnna dig trygg med ditt köp.
Vi Àr stolta över vår kundservice och arbetar stÀndigt för att förbÀttra våra tjÀnster. På Liljekvists vill vi skapa långvariga relationer med våra kunder genom att erbjuda hög kvalitet, snabb leverans och support i toppklass. Besök oss online eller i vår butik för att uppleva skillnaden och få hjÀlp av experter som brinner för det de gör.
Ni hittar våra butiker och serviceverkstÀder i Laholm och Halmstad. VÀlkommen till oss!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
BÀsta pris produkten
Har nu testat och kört med grejorna iâŠ
Har nu testat och kört med grejorna i skogen, kan inte klaga på dem, inte fullt så blodigt lång leverans så jag har inte rÀtt att klaga dÀr heller.
Rekommenderar!
Långsam leveranstjÀnst
BestÀllningen var det inget fel pÃ¥, att handla genom webben gick hur bra som helst, dÀremot Àr de riktigt lÃ¥ngsamma med leveransen och hanteringen av varan. Skickade in min bestÀllning pÃ¥ onsdagen 6 arbetsdagar senare, inte ett knyst. Har Àven skickat in mail för att se vart min bestÀllning blev avâŠ.
Har produkter i lager för snabbâŠ
Har produkter i lager för snabb leverans, nÀr konkurrenter har långa leveranstider.
Varan finns pÃ¥ hemsidan men köp gickâŠ
Varan finns på hemsidan men köp gick inte att genomföra.
Jag hittade vad jag sökte,prisvÀrt oxå.
Fick sÃ¥ himla bra hjÀlp med minâŠ
Fick så himla bra hjÀlp med min robotgrÀsklippare idag. Tack för fin service!
Installation av robotgrÀsklippare KressâŠ
Installation av robotgrÀsklippare Kress utan lina gjordes av en person som aldrig hade gjort det sjÀlv förut. En mÃ¥nad har gÃ¥tt och trots mÃ¥nga besök i affÀren i Halmstad fungerar den inte. TvÃ¥ veckors vÀntetid för att fÃ¥ installatör att komma tillbaka! Och grÀset vÀxer ⊠dessutom otroligt dÃ¥liga kontaktmöjligheter, formulÀr utan respons, omöjligt att ringa till butiken och ingen mejlð¡
LÀtt att kontakta har Àven köpt robotâŠ
LÀtt att kontakta har Àven köpt robot klippare hÀr
Hur alla företag borde vara
Otroligt snabb och bra service. Ett föredöme för alla företag inom handeln.
Skickade en förfrÃ¥gan eftersom jag varâŠ
Skickade en förfrågan eftersom jag var osÀker på en reservdel fick snabbt svar av Patrik
Snabb Ã¥terkoppling vid frÃ¥ga viaâŠ
Snabb återkoppling vid fråga via kontaktformulÀr men mycket synd att man inte kan ringa butik.
Enkelt att bestÀlla
Enkelt att bestÀlla, snabb respons och bra info över leveransen.
Klart och tydligt
BÀsta stÀllet att handla på