Mycket trevlig, kunnig och serviceinriktad personal. Jag behövde hjÀlp med min grÀsklippare samt tillbehör och fick allt jag behövde på ett hjÀlpsamt och prisvÀrt sÀtt.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Eftersom jag handlade förra Ã¥ret och det gick utmÀrkt, sÃ¥ valde jag Liljekvists denna gÃ¥ngen oxo. Lite trixigt att lÀgga varor i varukorgen nÀr varan inte var förbokad. Men senare pÃ¥ dagen kunde alla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Relativt lÀtt att hitta delar till min grannes Husqvarna TS 138, och bestÀlla dessa. à terkoppling pÃ¥ order, försÀndning, och leverans Àr god. Ett litet minustecken Àr att det endast Àr möjligt att n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastiskt kundmotagning med vÀldigt trevlig personal. Profisella och kunniga gÀllande mitt Àrende. Dessutom goda parkerings möjligheter utan för dörren. Kan verkligen rekommendera Liljekvist i Laho... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- èåãæ©å°éåº
Liljekvists ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Familjeföretaget sedan 1983
Liljekvists Àr en pålitlig återförsÀljare av trÀdgårds- och skogsmaskiner med flera decenniers erfarenhet i branschen. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter från vÀlkÀnda varumÀrken som Husqvarna, Kress, Big Green Egg, Holy Smoke, Napoleon, Kamado SUMO, CF Moto och KÀrcher, vilket gör oss till en komplett leverantör för både privatpersoner och yrkesverksamma. Vår kunniga personal Àr engagerad och hjÀlper dig att hitta rÀtt utrustning för dina behov, oavsett om det gÀller grÀsklippning, grillning eller skogsvård.
Förutom vår fysiska butik erbjuder vi en omfattande e-handel dÀr du enkelt kan bestÀlla produkter direkt till din dörr. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder en personlig och professionell service, både före och efter köp. DÀrför erbjuder vi också service och reparationer av maskiner, så att du kan kÀnna dig trygg med ditt köp.
Vi Àr stolta över vår kundservice och arbetar stÀndigt för att förbÀttra våra tjÀnster. På Liljekvists vill vi skapa långvariga relationer med våra kunder genom att erbjuda hög kvalitet, snabb leverans och support i toppklass. Besök oss online eller i vår butik för att uppleva skillnaden och få hjÀlp av experter som brinner för det de gör.
Ni hittar våra butiker och serviceverkstÀder i Laholm och Halmstad. VÀlkommen till oss!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Nöjd och glad
Trevligt och positivt bemötande, personal som va avlyssnande och lösnings fokuserade. LÀmnade butiken mycket nöjd och glad.
Kan ett företag bli sÀmre kan vÀl lnteâŠ
Kan ett företag bli sÀmre kan vÀl lnte tro det,kan inte få kontakt med er det går ju inte för att medela er att jag lnte vill ha levrerans på en snöslunga i maj månad!!!
Vilken service man blir imponeradð
Snabb och bra hjÀlp
Trevlig och kompetent mottagande iâŠ
Trevlig och kompetent mottagande i kundtjÀnsten
Bra lev och support
TyvÀrr har jag inte fullt ut provat produkten utan bara kollat den startar upp.
Bra produkt
Bra produkt, MEN FÃRETAGET HAR INGEN TELEFON ATT RINGA,, ALLA ÃR JU INT MÃSTARE PÃ "DATOR"
lÀtt o hitta
Högsta betyg.
Högsta betyg.
Köpte reservdelar till robotgrÀsklipparen. Gjorde bestÀllningen på morgonen och fick leveransen dagen efter. Snabbt, smidigt och enkelt.
Mycket bra service
Blev mycket nöjd med hjÀlpen att felsöka och reparera min robotgrÀsklippare. Trevlig personal, bra återkoppling om status i Àrendet och snabb service. Kan varmt rekommendera Liljeqvists i Laholm.
Defekt produkt?
Efter en omstÀndig installation har maskinen mjukvarufel. Larmar konstant om âklipphöjdsproblemâ trots att den Àr oanvÀnd och absolut inget grÀs som hindrar. Gjort allt enligt konstens regler för att Ã¥tgÀrda men Ã¥terkommer var 30 sekund sÃ¥ gÃ¥r inte att anvÀnda grÀsklipparenâŠ
Bra och enkelt !

Sen leverans av hÀcksx
Jag jag köpte en hÀcksax. 2-4 dagars leveranstid utlovades. Efter ett par dagar hade fortfarande inte ordern behandlats.
Kontaktade då deras support som meddelade att den skulle skickas kommande fredag alt måndag. Ytterligare en vecka gick utan att någon hÀcksax anlÀnde.
Kontaktade då supporten igen som nu meddelade att HÀcksaxen varit restad men skulle skickas inom kort. Mindre lyckad kundvård och dålig koll på sitt eget lager och leveranser kan jag tycka.

Liljekvists ããã®åç
LÀtt att hitta vad man skall ha
LÀtt att hitta vad man skall ha, snabb orderlÀggning

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹